Şimdi Ara

Samsung S4 Mini Tanıtım Ve Çıkış Tarihi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung S4 Mini Tanıtım Ve Çıkış Tarihi ?

Arkadaşlar malum s4 tanıtıldı ve kısa bir süre sonra da ülkemize gelmeye başladı . Ben s4 mini modelini sabırla beklemeye karar verdim ama sizce bu telefon ne zaman duyurulur ardından tanıtılır ve resmi satışa çıkar ? Bilginiz var mı ? Yada tahminleriniz bile olabilir . S3 mini s3'ün bayağı kırpılmış hali ama söylenenlere göre bu telefon o derece s4'ün bayağı kırpılmış hali olarak çıkacak denmiyor . Çok merak ediyorum S4 Mini'yi ve sabırsızlıkla bekliyorum . Çıkış tarihi hakkında bilgi yada tahminleriniz varsa söylerseniz sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 29 Nisan 2013; 20:32:03 >

• Kardeş ben de s4 mini yi 4 gözle bekliyorum çıkmasını çıkış tarihi temmuza ertelenmiş 4 çekirdek ve SAMOLED ekran kullanıcakmış diğerleri hakkında herhangi bir bilgim yok maalesef telefon kaç tl den çıkar tahminen sizce ??
  • Bende bu telefonu bekliyorum. Aslında ben almayacağım da arkadaşım alacak
    Bu telefon özellikle s2 mi yoksa s3 mini'mi alayım tartışmalarına son verecek.
    Çünkü s2 ve s3 mini arasında küçük farklar var, yani bu sorunun net bir cevabı yok.
    s4 mini bütün bu sorulara yanıt olabilir, tabi fiyatı çok pahalı olmazsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fazla birsey beklemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey798

Kardeş ben de s4 mini yi 4 gözle bekliyorum çıkmasını çıkış tarihi temmuza ertelenmiş 4 çekirdek ve SAMOLED ekran kullanıcakmış diğerleri hakkında herhangi bir bilgim yok maalesef telefon kaç tl den çıkar tahminen sizce ??

Temmuzda tanıtıldı diyelim, hemen ay sonu satışı başlar mı ki ? Fiyatı büyük ihtimal 1.100 ile 1.200 arasında birşey olacaktır ...

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Bende bu telefonu bekliyorum. Aslında ben almayacağım da arkadaşım alacak
    Bu telefon özellikle s2 mi yoksa s3 mini'mi alayım tartışmalarına son verecek.
    Çünkü s2 ve s3 mini arasında küçük farklar var, yani bu sorunun net bir cevabı yok.
    s4 mini bütün bu sorulara yanıt olabilir, tabi fiyatı çok pahalı olmazsa

Evet s4 mini süper birşey olacak belli bu . Fiyatı yukarda dediğim gibi olacaktır büyük ihtimal ...

quote:

Orijinalden alıntı: Slow Motion

Ben fazla birsey beklemem

Ne gibi ?

• 1.200 TL civarı olacaktır bence de S3 ile karşılaştırırlar çıkınca.
  • Ne zaman çıkar acaba ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S2 ilk çıktığında millet o ne abi yaa ? Cebe sığmaz ki bu kocaman diyordu. Şimdi ise S2 boyutunda ki telefon Mini olarak geçiyor.(S4 Mini)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

S2 ilk çıktığında millet o ne abi yaa ? Cebe sığmaz ki bu kocaman diyordu. Şimdi ise S2 boyutunda ki telefon Mini olarak geçiyor.(S4 Mini)

Sen bunu git note 2, s4 kullananlara söyle . Mini yazması bahane aslında . S4'ü bütçe olarak alamayanlar, özellikleri biraz kırpılmış olan s4 mini'ye yönelicek . Ekran bahane ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.