Şimdi Ara

SAMSUNG S4 MİNİ İ9190 -SATILMIŞTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR

Kendime yeni bir telefon aldığından bu satışın pek bir anlamı kalmamıştır. Satılsada olur satilmasada. Çok yoğun gelen mesajlardan sonra ilk ve son defalarca fiyatta güncelleme yapacağım. 790 TL yapıyorum tüm aksesuarları ile beraber. Başka bir güncelleme yapılmayacak satilmasada ilan kaldırılacaktır. Teşekkürler

----------------------------------------------------------------------

SATILMIŞTIR

Telefonumu geçen ay Teknosadan satın aldım. Samsung Türkiye garantilidir. Note 2 den sonra çok küçük geldi alışamadım. O yüzden satışa koyuyorum.

Sadece bir hafta kullanıldı. Eşimin S4 mini telefonu olduğundan onun şarjını kullandım hazır diye. Şarjı bile poşetinden çıkarılmadı.

Şarjı, kulaklığı, kulaklık yedek uçları, usb kablosunun jelatinleri bile açılmamıştır sıfır oğlu sıfırdır.

Telefonun üzerinde değil kılcal çizik, toz zerresi yoktur. Bir hafta kılıfla, ekran koruyucu ile kullanıldı. Sıfır muadilidir.

Alındığı gün "Samsung Protective orjinal kılıj" alınmış ve takılmıştır.

Alındığı gün " Spigen ekran koruyucu" alınmış ve takılmıştır.

Samsung Protective orjinal kılıj ve Spigen ekran koruyucu aynen yeni sahibine verilecektir. İkiside adıma faturalı ve garantilidir. 72 TL verilmiştir.

Telefonun aynen adıma 1090 TL lik Teknosa faturası mevcuttur.

Arzu eden gelip gönül rahatlığı ile inceler, bir çayımı içer öyle alır. Kargo olacaksa alıcı öder.

Tüm aksesuarları ile beraber 790 TL ye veriyorum. Daha ucuza varsa lütfen oaradan alın. Yoksa bende üzülürüm.

1 - Pazarlık yapmıyorum. Kendimce en uygun rakamı yazıyorum. Üzerine pazarlık payı koymak gibi garip birşey yapmıyorum. Daha zararına satmak benim için anlamlı değil.

2 - PTT kargo falan yapmıyorum, kusura bakmayın.Bir kere denedim kabus gibi birşey...

3 - Lütfen kimse bana geçmişteki dolandırılma hikayelerini anlatıp garip isteklerde bulunmasın. Güven problemi olan dostlar mağazadan alsın.

Sanırım soru işareti kalmamıştır kimsenin kafasında...

Sevgiler, saygılar,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 10 Ocak 2014; 9:23:15 >

• Gayet açıklayıcı bir ilan. Hayırlı satışlar
  • Teşekkürler. İlanı ayrıntılı yazınca iki taraf içinde sorular ve cevaplar için zaman kaybı yaşanmıyor. :)
  • SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 10 Ocak 2014; 9:23:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.