Şimdi Ara

Samsung S4 Mini alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm beyler,bir telefon alıcam ve bu fiyata alınıcak en iyi telefonu arıyorum, almışken en iyisini alalım.

S4 Mini'ye bi baktım beğendim ama şu ekran sağlamlığından korkuyorum yere düşşe kırılcak ve serviste yapılması çok pahalıymış S3 Öyleydi 500 600 TL İstiyorlardı, bunu kılıfla kullansam bi sorun olurmu ?

Onun haricinde Lumia 925 düşünüyordum hep onu alcam kesin derken bunu ve fiyatını görünce durakladım ne önerirsiniz ?

• S4 Minide güzel bi cihaz. alabilirseniz S3 alın yada N4 S3 ile S4 mini kıyaslarsak sistemsel olarak önde ama güncellik olarak S3. Nexus 4 de androidin çok destek verdiği cihazlardan birisi ilk android sürümü çıksa ilk ona geliyor. aralarından S3 yada N4 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna2

S4 Minide güzel bi cihaz. alabilirseniz S3 alın yada N4 S3 ile S4 mini kıyaslarsak sistemsel olarak önde ama güncellik olarak S3. Nexus 4 de androidin çok destek verdiği cihazlardan birisi ilk android sürümü çıksa ilk ona geliyor. aralarından S3 yada N4 öneririm.

S3 Alırımda yere bi düşüp kırılsa 600 500 TL Hocam korkuyorum ya.
  • Nexus 4 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Bende s3 mini almadan önce öyle korkuyordum ama korkumu yendim. Silikon kılıf , flip cover ile desteklerseniz hiç bişey olmaz. bunların arasından Nexus 4 bakın derim eğer biraz daha koyup LG G2 adlı bi canavar alabilirsiniz.
  • Valla 925bAl Bence Cihaz Gayet Guzel Ve s4 mini bence parasini hak etmiyor.ondan.ziyade samsung o parayi hak etmiyor nexus 4 yada 925 alin

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Valla 925bAl Bence Cihaz Gayet Guzel Ve s4 mini bence parasini hak etmiyor.ondan.ziyade samsung o parayi hak etmiyor nexus 4 yada 925 alin

Hocam lumia 925'de karar kılmıştım ama s4 hem tanınmış telefon bir sorun olsa hallederler hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralst44

quote:

Valla 925bAl Bence Cihaz Gayet Guzel Ve s4 mini bence parasini hak etmiyor.ondan.ziyade samsung o parayi hak etmiyor nexus 4 yada 925 alin

Hocam lumia 925'de karar kılmıştım ama s4 hem tanınmış telefon bir sorun olsa hallederler hemen

S4 Taninmis.bir telefon s4 mini degil daha onceki telefonum s3 mini idi ve rezalet bi servisi var

• quote:

quote:

quote:

S4 Taninmis.bir telefon s4 mini degil daha onceki telefonum s3 mini idi ve rezalet bi servisi var

Hocam yok düşünmeden 925 alırımda arka kapak vs çıkmıyor onda haliyle batarya değişimide olmuyor batarya vs vs bozulursa kötü olmazmı ?

820'ye yanaşırım belki hem renki var hem herşeyi değişiyor

• G2 kullaniyorum.bi sikinti olacagini dusunmuyorum 925 celik kasa galiba kalite ama.g2 almasam.925 alacaktim belirteyim

• quote:

G2 kullaniyorum.bi sikinti olacagini dusunmuyorum 925 celik kasa galiba kalite ama.g2 almasam.925 alacaktim belirteyim

Sağolun hocam ozaman Lumia 925 alıyımda renkli olsa iyi olurdu :/
    sırf bunun için lumia 920 düşünüorum siz ne dersiniz ?
  • 920 de gayet iyi bi secenek ikisinide elinize alip bi karar verin daha iyi olacak 920nin fotograf kalitesi cok iyi yanliz

• quote:

920 de gayet iyi bi secenek ikisinide elinize alip bi karar verin daha iyi olacak 920nin fotograf kalitesi cok iyi yanliz

Xperia SP İle kıyaslarsak genemi lumia önerirsiniz hocam ?
  • quote:

quote:

920 de gayet iyi bi secenek ikisinide elinize alip bi karar verin daha iyi olacak 920nin fotograf kalitesi cok iyi yanliz

O Zaman.Isler Degise Bilir yanliz onda arttirila bilir hafiza yok ve cift cekirdekti galiba

• quote:

quote:

quote:

O Zaman.Isler Degise Bilir yanliz onda arttirila bilir hafiza yok ve cift cekirdekti galiba

Lumia'dada yok hocam hafıza arttırma O.o

• Kusuruma Bakma Simdi.Cihaza baktim 32 gb kart takiliyor.gozukuyor yinede sen bilirsin uzun kullanim.icin lumia ama sonyde tasarim ve kalite.konusunda bir numara

• quote:

Kusuruma Bakma Simdi.Cihaza baktim 32 gb kart takiliyor.gozukuyor yinede sen bilirsin uzun kullanim.icin lumia ama sonyde tasarim ve kalite.konusunda bir numara

8 GB İmiş sony :( vazgeçtim hocam yardımların için çok sağol lumia alıcam :)
  • quote:

quote:

Kusuruma Bakma Simdi.Cihaza baktim 32 gb kart takiliyor.gozukuyor yinede sen bilirsin uzun kullanim.icin lumia ama sonyde tasarim ve kalite.konusunda bir numara

8 GB İmiş sony :( vazgeçtim hocam yardımların için çok sağol lumia alıcam :)

Bencede Dogru Karar Stabil.bi Cihaz Simdiden Hayirli.Olsun Zamanla Wp8 Program Sayisida Artacaktir Eminim

• gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.