Şimdi Ara

Samsung S4 Mini Aldim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
5
Favori
23.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda dikkatimi çeken şey,3 gündür alarm kurulu olmasına rağmen telefon alarm çalmıyoru,herhalde ben duymuyorum falan dedim fakat heyhat sonradan anladımki gece yatarken kapadığım telefon alarm çalmıyormuş..yahu bunun başka formülü yokmu,7 senedir BB kullanıyordum ilk defa androide geçtim,böyle bişey ilk defa görüyorum,ben telefonu tüm gece açık bırakmak zorundamıyım alarm için??
    İkincisi telefonda orjinalinden yüklenen hiçbir oyun bulamadım,bir tane dahi nasıl olmaz mı,yoksa benmi göremedim uygulamalarda!!!!
    Üçüncüsü,bu Widgetlar çok şarj yiyormu,36 saat gitti şarj bende,hiç oyun yok,zaman zaman youtube,facebook,gazeteler falan..
    Radyo muhteşem,hiç şarj yemiyor,kendiliğinden olduğu için.
    Yukarıdaki sorularıma cevap verecek bir ümmeti Müslüman arıyorum,teşekkürler.
    Hala iddia ediyorum,bu kadar güzel bir telefonun forumunda günde ortalama 5 mesaj gelmesi gerçekten düşündürücü.
    Ve hala aynı videolar dönüp dolaşıyor,bu kadarmı tekno sitelerinde tembellik olur,S4 çıkmadan 1000 tane videosu vardı internette

• şu kamera olayı kötü oldu keşke iki kamera aynı anda çalışabilseydi
  • dün telefonum elime geçti. htc desire x kullanıyordum ona göre çok daha hızlı. ekran çok daha iyi renkler canlı. telefon hafif veşık. elime aldığımda sağlamlık hisssi veriyor :) en çok merak ettiğim bildirim ledi olup olmamasıydı ki malesef yokmuş. samsungun şu meşhur ortadaki tuşuna uzun basınca en son gezdiğin programlar listesi çıkıyor eski telefonumda tuş yoktu biraz bu yüzden biraz da bu özelliği bu tuşa koymalarını garipsedim. samsungun bu tuşunu çok itici buluyorum yahu. aldıktan yaklaşık 9 saaat sonra pili tükendi. baya bi uğraştım tabi. pil seviyesine bakmadım siz ayarlamazsanız da güç simgesinin yanında yüzde olarak göstermiyor fakat %40 civarı kadar şarjla geldiğini düşünüyorum. bakalım bugün şarjın ne kadar gidebildiğini daha net görücez. yukarda atlamışım açma kapama tuşunun yanda olması iyi değil ona basayım derken karşıdaki ses tuşlarına da basabiliyorsunuz. genel olarak güzel beklentilerimi karşılıyor. soracağınız bişey olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrah -- 27 Temmuz 2013; 13:54:29 >

• nasıl bir cihaz

Orijinalden alıntı: berkeozkn

S4 miniyi bilmiyorum ama. Yakın zamanda S3 mini aldım. Herşeyiyle çok dandik bir telefon. İnşallah S4 mini de samsung gene tökezlememiştir de memnun kalırsın. Hayırlı olsun

s3 mini ile alakası yok,
    ekranda kare kare resimler yazılar yok, ve çok şık...

Önemli Not: sadece I9195 gecerlidir

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: keremuzala

Hocam öncelikle hayırlı olsun telefonunuz root başarılı dediniz peki roottan sonra nasıl bir değişiklik oldu ram kullanımında mesela kaçtı kaça düştü

Tesekkürler üstadim,roottan sonra ram kullanimi tam emin degilim ama 800 küsürden 700 küsürlere indi sanirim,su siralar genelde 700lü rakamlarda seyrediyor.IR kumanda icin suanda bende samsung remote kontrol adinda bi uygulama var,pek fazla secenek olmasa bile toshiba tv'im sorunsuz calisiyor.Daha fazla secenekli hatta klimalara bile kumanda etmek isterseniz Smart ir Remote diye bir program var ben daha denemedim s4 icin yaziyor ama sanirim s4 miniyede olur..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy

• Haydi hayırlı uğurlu olsun! Bende S4 Mini aldım.. Merak edenlere cevapları vermeye çalışılır. Ayrıca geçenlerde gözüme çarptı; genel tireşimini kapatmalrına rağmen mesaj titreşimleri kapanmıyor diye; mesajlaşma > ayarlar > bildirim ayarları > titreşim kutucuğunu kaldırırsanız sorun çözülür..
  • almanyada satılan modelinde Türkçe var mıdır hatasız sorunsuz türkiye de kullanabilir miyim bir de almanyadan gelen modelin normal güncellenmesi türkiye de sorun yaratır mı son güncellemeleri burada alabilir miyim çünkü modeller farklı Türkiye de s4 mini I9190 var almanya da I9195 var

LG Optimus G Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 32GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • Bende bugun s4 mini aldim htc wildfire s kullaniyordum onun ustune bu super geldi

• ben iphone5 kullanıyorum iş amaçlı yurt dışına çıktım s4 vardı iphone5 vardı teknolojinin son ürünleri olarak. Ben de dedim ki market zenginliği olsun malzeme kalitesi olsun iphone 5 tartışılmaz dedim. bir de daha öce iphone 4 kullanmıştım 1 yıl sonra htc one x aldım ve dedim bu ne ya android leş. yani bi linke tıkladığımda saçma sapan koca koca yeşil tıklama alanları falan. face foto yüklerim yüklemez acayip huyları vardı dedim bana iphone lazım gittim 5 aldım.
    Geçen hafta bi baktım tuş kilidini sağ tarafı çalışmııyo ya. diğer taraftan basınca ok ama sağ taraf tepki vermiyo. Eee hani iphone en kalitelisiydi. Apple store da yok değişim de yapamıyorum.
    Valla acayip sinirlerimi bozdu. S4 miniye baktım inceledim çok tatlı iphone kadar ekranı daha büyük sat iphone unu gel beni al diyo resmen. Ama bu sefer de apple ın kolaylıklarına alıştım app store byük imkan. google play store da ne müzik var ne film ne kitap. Ama samsung un da servis garantisi var, ama ndroidin ram sorunu var... böyle gidiyo onun busu iyi, şunun osu.
    Ama iphone a acayip sinir oldum yatuş kilidi sorunu nedir ya.
    eylülü bekleyecem yeni iphone büyük olursa maalesef samsung artık. aynı boyda ekran daha büyük olursa apple dan devam. çok yazdım be dostlar ama içimi döktüm size eyw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomelo -- 12 Ağustos 2013; 13:39:48 >

• Arkadaşlar'bendede rehberde kasmalar oluyor,isimleri aşağı sürüklersen aralarda takılıyor,çözüm ve önerisi olan varmı,2.sorum ise telefonla karşı tarafla konuşurken karşı taraf benden rehberdeki bir ismi istediğinde ne yapacağım yani masaüstüne nasıl dönülüyor,bunu bulamadım,teşekkürler.

Orijinalden alıntı: asneaspp

SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ VİDEO İNCELEMELERİ (TÜRKÇE)

TELEFON HAKKINDA BİRÇOK SORUNUZA CEVAP ALABİLECEGİNİZ VİDEOLAR. LİNKLER YOUTUBEDAN ALINMIŞ VE ONURALPAYDININ İNCELEMELERİDİR

S4 MİNİ GEENEL İNCELEME VİDEOSU : http://www.youtube.com/watch?v=e1Al9QMvUD4

S4 MİNİ OYUN İNCELEME VİDEOSU :http://www.youtube.com/watch?v=tmmQkIZiBd0

S4 MİNİ VE S4 KARŞILAŞTIRMA VİDEOSU :http://www.youtube.com/watch?v=JomCb3Kk9kI

S4 MİNİ VE S3 KARŞILAŞTIRMA VİDEOSU :http://www.youtube.com/watch?v=YZ9gzwSZQB8

kafamdakı soru s4 mını ve s3 karşılaştırması ,izleyelim bakalım

• S4 mini hakkında yazılan bu olumsuzluklar doğru mu acaba?

"3 aydır kullanıyorum.Note 2 mi çok büyük olduğundan sıkıldığım için s4 mini aldım ve birkaç problemi var telefonun bu problemlerden bahsedeyim.
    1- şebeke çekimi diğer telefonlara göre düşük kalıyor.Aynı hatta sahip diğer telefonlar full çekerken s4 mini tek dişe kadar düşebiliyor.
    2-zil sesi seviyesi çok düşük. cebimdeyken çaldığını bile duyamıyorum nerdeyse.en çok sinir olduğum problemi bu.
    3- sahip olduğu işlemci ve ram e rağmen Temple run 2 de bir müddet sonra kasmaya başlıyor ve oynanamaz hale geliyor. Diğer oyunlardaki durumunu hayal bile edemezsiniz.
    4-İnternette ve oyunlarda çok durunca arka kapakda çok fena ısınma yapıyor.
    5- ekran kalitesi beklenenin çok çok altında.Renkler donuk ve mat.
    şuan için kullanırken farkettiğim kötü yönleri bunlar."

http://www.samsung.com/...eviews/consumer-reviews 'dan alıntıdır..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.