Şimdi Ara

Samsung S3-S4 İlginç Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. Bende s3 ve s4 var. S4'ün şarjı s3'e göre çok daha çabuk bıtıyor sızce bu normal mi ? Ayrıca tüm uygulamalarım kapalı olmasına rağmen 892 mb ram kullanımda diyor. Ekran %58, Telefon görüşmeleri %35, Cihaz boşta %28 diyor. Telefonda sesler,titreşim ve ekran parlaklığı en düşük seviyede olmasına rağmen şarj çok çabuk bıtıyor. Gece şarj %100 iken sabah bu durum % 75-80 lere düşüyor. Batarya'da da sorun yok yeni aldım. Android sürümü 4.2.2 Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaloqX -- 10 Şubat 2014; 21:00:09 >

• Anladığım kadarıyla genel bir sorun var s4 modellerinde bende aynı sıkıntıları yaşamaktayım.
    En yakın zamanda düzeltirler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Anladığım kadarıyla genel bir sorun var s4 modellerinde bende aynı sıkıntıları yaşamaktayım.
    En yakın zamanda düzeltirler umarım.

Ben bu sorunun 4.2.2 de olduğunu düşünüyorum. Yeni gelen 4.3 te aynı sorunları içeriyor bildiğimiz gibi. Şuan s4'te 4.1.2 ye dönebilecek olsam hiç durmam ve sorunu kökten çözerim. Şimdi bu kanıya nerden vardım diye düşünecek bazıları doğal olarak. S3'lerin üst sürüme geçtiklerinde de aynı sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını gördük. Dolayısıyla bu sorunun android sürümünden kaynaklandığını düşünüyorum. İnş 4.4.2'de bu soruna bir çözüm gelir. Yapacağımız tek şey çaresizce beklemek olacak galiba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.