Şimdi Ara

Samsung S3 Mini Şebeke Sorunuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi günler Beyler ben 2.5 hafta önce s3 mini aldım fakat hattım avea evin içinde kanepedeyken yada cebimdeyken yada alcak bir yerdeyken telefon 1 diş çekiyor yada hiç çekmiyor bazen full gösteriyor bazen az indirince çekmiyor msj lar gelmiyor hele dükkandayken fln iç cebimde çok nadir çekiyor ulaşamıyorlar bu nasıl bi iştir aveadan dediler aldığım yer başka hatta geç felan ama ben pek istemiyorm başka hatlara geçmeyi diğer telefonum nokia C6-00 klawyeliydi heryerde canawar gibi çekiyordu nasıl iş en güzel telefonda şebeke çekmiyor arkadaş tek sorun bu hasta oldum bilen varsa cevap bekliyorum lütfen bi çağre bulayım şuna tek eksiği bu telefon çok iyi ve orjinal

• quote:

Orijinalden alıntı: ReXcEsPeT

öncelikle iyi günler Beyler ben 2.5 hafta önce s3 mini aldım fakat hattım avea evin içinde kanepedeyken yada cebimdeyken yada alcak bir yerdeyken telefon 1 diş çekiyor yada hiç çekmiyor bazen full gösteriyor bazen az indirince çekmiyor msj lar gelmiyor hele dükkandayken fln iç cebimde çok nadir çekiyor ulaşamıyorlar bu nasıl bi iştir aveadan dediler aldığım yer başka hatta geç felan ama ben pek istemiyorm başka hatlara geçmeyi diğer telefonum nokia C6-00 klawyeliydi heryerde canawar gibi çekiyordu nasıl iş en güzel telefonda şebeke çekmiyor arkadaş tek sorun bu hasta oldum bilen varsa cevap bekliyorum lütfen bi çağre bulayım şuna tek eksiği bu telefon çok iyi ve orjinal

buna yapcak bisey yok eger cok az cektigini dusunuyorsan servise gonder

• Hortlatayim biraz

S3 mini bende de var ve genelde klasik sorunu onlarin o.

Bir defa yaptirdik, sebeke entegresine sicak hava gectiler.

Halen bozuk su anda. Dedigin gibi, cok cok zayif cekiyor.

Normalde sebeke kaybedip buluyor otomatik ama zayif cekiyor..

Wifi paylasimdan diger telefona veriyorum, interneti dahi saglikli kullanilamiyor.

Zaten en son hurda ettim ana karti.

Ekrani var su anda saglam. Lazim edene uygun fiyata gonderebilirim..

Cihaz siyah bu arada, ekran siyah cihazlar icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg g4 sorun
    4 yıl önce açıldı
    LG G4 Şebeke Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.