Şimdi Ara

Samsung s3 internet çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1 senedir galaxy s3 kullanıyorum . Bugün telefonumdaki oyunlarımın 10tanesi felan bir anda yok oldu. Tekrar başlattım geri gelmedi oyunlar. Yükleyemedimde tekrardan. Bende bi fabrika ayarlarına döneyimde öyle yapayım dedim. Fabrika ayarlarına döndüm herşeyi sil olarak yaptım ve sildim. Telefon açıldı wifi sifremı gırıp wifiye bağlandım. Daha sonra google hesabımı giriş yaptım. Giriş yaptığımda önceki uygularımı yüklemek ve bi çok uygulamayı güncellemek istiyor fakat internet acayip yavaş. 11mb uygulamayı 12-13kb ile indirmeye çalışıyor dönüp dönüp duruyor. İnternete girdiğimde acayip yavaş. Pcyi açıyorum pcde asla sorun yok. İnternetim Yalın internet netlimitsiz paketi.ADİL KULLANIM KOTASINI BİLE AŞMADIM.

Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

Orijinalden alıntı: Ramazan1994

Merhaba arkadaşlar

1 senedir galaxy s3 kullanıyorum . Bugün telefonumdaki oyunlarımın 10tanesi felan bir anda yok oldu. Tekrar başlattım geri gelmedi oyunlar. Yükleyemedimde tekrardan. Bende bi fabrika ayarlarına döneyimde öyle yapayım dedim. Fabrika ayarlarına döndüm herşeyi sil olarak yaptım ve sildim. Telefon açıldı wifi sifremı gırıp wifiye bağlandım. Daha sonra google hesabımı giriş yaptım. Giriş yaptığımda önceki uygularımı yüklemek ve bi çok uygulamayı güncellemek istiyor fakat internet acayip yavaş. 11mb uygulamayı 12-13kb ile indirmeye çalışıyor dönüp dönüp duruyor. İnternete girdiğimde acayip yavaş. Pcyi açıyorum pcde asla sorun yok. İnternetim Yalın internet netlimitsiz paketi.ADİL KULLANIM KOTASINI BİLE AŞMADIM.

Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

Hocam ayarlardan interneti güçlendir var. Onu aktif edin. Sonra speed testten hızınızın kaç olduğunu kontrol edin.

• GölgePax kullanıcısına yanıt
    Sorun google hesabından kaynaklanıyormuş farklı bı google hesabı girdim direk düzeldi :) ne alakaysa
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.