Şimdi Ara

## Samsung'dan yeni bir akıllı telefon: i740 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Samsung'dan yeni bir akıllı telefon: i740 ##
     ## Samsung'dan yeni bir akıllı telefon: i740 ##

LCD / plazma TV, ev sinema sistemi, ev aletleri, dijital / video kamera, cep telefonu gibi pek çok sektörde yer alan Samsung anlaşılan daha fazla platformda söz sahibi olma çabası içinde. Firma, eskiye oranla Symbian ve Windows Mobile işletim sistemini destekleyen telefonlara önem vermeye başladı. Idnes.cz sitesinin iddialarına göre Samsung, i710'nun varisi niteliğindeki i740 isimli bir modelin üzerinde çalışmalar yürütüyor. Hemen telefonun teknik detaylarını yakından inceleyelim. Öncelikle 624 MHz saat hızında Monahan LV işlemcisinden güç alan i740, Windows Mobile 6.1 platformunu kullanıyor. Akıllı telefonda 2.8 inç boyutunda, 240x320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, küresel yer bulma sistemine ve 3 MP kameraya yer verilmiş. Ayrıca sitenin belirttiğine göre telefonda WI-FI ve UMTS (3G) şebekesi desteği bulunmayacak. Günümüzde bu özelliklerin artık standart haline geldiği düşünülürse bu durum pek çok kullanıcı için üzücü olacak gibi görünüyor. Diğer cihazlarla bağlantı sadece Bluetooth ile sağlanabilecek. i740'ın ne zaman resmi olarak tanıtılacağı, fiyat seviyesi belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Slashphone
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o tuş windows tuşu mu?
  • fena bir telefon değil ama çok güzele de benzemiyor

Orjinalden alıntı: suslu76

o tuş windows tuşu mu?
    Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
    Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
  • quote:

o tuş windows tuşu mu?

Çok benziyo ama deiL gaLiba. Bende emin oLamadım

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

o tuş windows tuşu mu?

Orjinalden alıntı: aliass

başlat tuşu
    quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

o tuş windows tuşu mu?

Ztn o tuşa window tuşu deino . Tmm emin oLdum şimdi.

• Adı da Intel'in ilk grafik işlemcisiyle aynı: i740
    AMD Ryzen 7 5700X | 4x8 GB Crucial DDR4 2400 | MSI B350 Tomahawk | 250 GB Samsung EVO 960 | 6 GB GeForce GTX Titan | 27" MSI Modern MD272QPW | Avermedia AverTV DVB-S Pro | 16X Pioneer BDR-209XJ | Creative SB X-Fi Titanium | Creative Inspire T6060 | Microsoft LifeCam HD-3000 | In-Win 707 | Silverstone FP56 | High Power HPC-750-B12S | APC Back-UPS 650 | Microsoft Multimedia Keyboard | Logitech G Pro Wireless | SteelSeries Qck mini | Canon EOS 5D Mark 4 | DJI Mini 3 | GoPro Hero 11 Black | Sony Xperia 1 IV | Renault Koleos dCi 185 Initiale Paris 4WD
  • quote:

Orjinalden alıntı: yc#1

Adı da Intel'in ilk grafik işlemcisiyle aynı: i740

güzel tespit
  • 3g olmasa da olur ama wi-fi nasıl olmaz ben anlamadım? wi-fi yoksa hiç bir halta yaramaz. hatta onu geç edge bile yok alette. windows mobile 6.1 telefonum var ama internete gprs ile çıkıyorum. hadi ordan be.
  • Bana göre forumda bir konu açmadan önce gereken araştırmaları yapmalıyız. Konularda sadece link verilmesini veya yazıların siteden direkt kopyalanıp yapıştırılmasını çok da doğru bulmuyorum. Sizlerle paylaştığım bir ekspres haber...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• _____________________________
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

• _____________________________
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

• internete giremeyen bilgisayar gibi bişey yw

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Bana göre forumda bir konu açmadan önce gereken araştırmaları yapmalıyız. Konularda sadece link verilmesini veya yazıların siteden direkt kopyalanıp yapıştırılmasını çok da doğru bulmuyorum. Sizlerle paylaştığım bir ekspres haber...

quote:

Batuist Tarih 3 Temmuz 2008; 20:18:33

nokianın oyuncak telefonlarına samsungtan ciddi alternatif...

oyuncak telefon yakıştırması nokia için değil, olsa olsa samsung için üretilebilecek bi tanım olabilir.
    nokya için ancak
    kalas, odun, sabun kalıbı gibi tarifler kullanılabilirki bu yakıştırmalar da firmanın son dönem çıkartığı bol özellikli ama ele gelen şık zarif cihazlarıyla demode oldu.

• Ruşca incelemesi için TIKLAYIN...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.