Şimdi Ara

samsung s3 acılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir sorunum var bugun telefonum durduk yere kapanmıs ve kendılıgınden acılmıs ama baslangıcta gelen samsung glaksy s3 yazısında takılı kalıyo Format atmaya calıstım menu ses acma ve acma kapama tusuna basıyorum tel acılıyo acılıs ekranında kalıyo ses kapatma menu tusu kapama tusuna bastıgımda resımlerdede goreceksınız oyle bı ekran gelıyo ama secme yapılmıyor bilen basına gelen varsa yardım edersenız cok mutlu olucam zira delirtecek beni hayırlı aksamlar

samsung s3 acılma sorunu samsung s3 acılma sorunu samsung s3 acılma sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LTB_43 -- 21 Şubat 2014; 20:28:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bilgisi olan arkadaslar

• Guncel

• System klasöründen yanlışlıkla bir dosya sildiniz mi ?
  • hayır kendiliginden oldu saate baktım cebime koydum çikartıgımda açılmaya çalısıyordu hala acılmaya calısıyo :S dosya silmedim
  • Kim bilir neyi kurcalamışsın Bataryayı söküp takıp dene hocam
  • 1- Telefonu kapatın
    2- Ses açma + geri tuşu + power tuşuna reboot menu gelene kadar basılı tutun
    3- Gelen menüden Wipre cache partition üzerine gelin ve power tuşuyla seçin yapın
    biraz bekleyin ve
    4- reboot system now yapın

sorun çözülecektir.
  • yok hocam geçmiyo daha önce format atmıstım telefoncuya verdim bişey kodu silinmiş onu bekliyo odinden verisiyon atmaya çalıştı son aşamada kapanıyo anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTB_43

yok hocam geçmiyo daha önce format atmıstım telefoncuya verdim bişey kodu silinmiş onu bekliyo odinden verisiyon atmaya çalıştı son aşamada kapanıyo anlamadım gitti

dowland moda geçiyormu?
  • tek resimdeki bölüme geçiyo (ses acma tuşu menü tuşu açma ) kapama tuşuna basınca format geçmiyor (ses kapama tuşu menü tuşu açma kapama tuşuna) basınca dowlading die geliyo resimlerde mevcut telefoncuya verdim oda yapamıyo bişeyi silinmisş dedi samsungdan onu bekliyorum dedii ama bana sanki beni sallıyormuş gibi geldi
  • Tlfoncuya götürme kardeş
    Yapacağın işlem çok basit (donanimsal bir arıza yoksa) ses açma (+) tuşuna home tuşuna son olarakda power tuşuna bas ekran kapanacak yaki samsung yazısı gelene kadar bekle (samsung yazısını görünce 1 sn bekle elini çek) gelen siyah ekrandan aşağı ses azaltma tuşu ile wipe factory reset e gel ve power tuşuna bas işlem bitecek en üste reboot a gel power tuşuna bas herşey sıfırlanır telefonun açılır biraz bekleyeceksin korkma :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 8 Mart 2014; 14:18:47 >
  • Telefonun garantisi devam ediyorsa servise götür yazılım atarak sorunu çözerler. Yoksa sammobile.com'dan I9300 türkiye yazılımı ve odin indirip basit bir şekilde yazılım atabilirsin. Bilgilerin silinir. İnternette nasıl yazılım atabileceğin konusunda bir çok bilgi bulabilirsin. Bulamazsan pm'den dön yardımcı olurum.
  • menem M kullanıcısına yanıt
    hocam ses + tuşuna basınca gelmiyo daha önce resetledim öyle - tuşuna basınca resimlerini cektim o geliyo + tuşu işlemiyo

ve telefonun garantisi yok yurt dişından dayım getirmişti bende ugrasmadım imail klonlattım pasaport bulamadım telefoncuya verdim benim bulunduğum ilcede yapan olmadı eskişehire yolladım telefoncu 10 gündür sorunu cözemedi bişey kodunu bekliyorum dedi bende kızdım yarın alcam başka birine vercem
  • telefoncu bişey kodu silinmiş dedi samsungdan bekliyorum dedi benimi kekledi bilmiyorum kendi kendine nasıl sılınır dedım oda anlam veremedı :S
  • quote:

telefoncu bişey kodu silinmiş dedi samsungdan bekliyorum dedi benimi kekledi bilmiyorum kendi kendine nasıl sılınır dedım oda anlam veremedı :S

telefoncu da mı telefonun :))
  • menem M kullanıcısına yanıt
    kendim yapamayınca verdim ama oda yapamıyo :) yapabilecek varsa yolluyabilirim :))
  • quote:

kendim yapamayınca verdim ama oda yapamıyo :) yapabilecek varsa yolluyabilirim :))

pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.