Şimdi Ara

Samsung S24FE vs Vivo v50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam, babamin bir telefona ihtiyaci vardi. Samsung S24fe almasini onerdim. Satici kisi kafasini karistirmis Vivo diye bir telefon var bundan cok daha iyi. Soyle iyi boyle musteri memnuniyeti vs.

Ben de yurtdisinda yasiyorum, hic duymadigim bir marka? Sizce Vivo V50 , S24fe den iyi midir?

yorumlarinizi rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam kesinlikle s24fe (256gb) alırdım, 7 yıl güncelleme garantisi, hem de yaklaşık 5bin daha ucuz (internetteki fiyatlara göre).

• Anne baba hanım vs. Samsung ekosistemi de daha rahat ediyorlar. Ellerine resmi verilen teyzeler dayılar habire izin verip duruyor bir şeylere hareketli wallapperindan reklam mağazasına kadar...

Özellik olarak belki daha iyi olabilir lakin s24fe (hatta23fe bile) bir önceki deblnenin amiral gemisi işlemcisi ile geliyor. Samsung olması avantaj. Kamerayı açıyor basıyor cekiyor. İnternete girip haber açıyor bu kadar lazım zaten onlara.

Ben eskime 23fe anne babaya da a54 civarı cihazlar almıştım hepsinden çok memnunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malına bulaşma. Tabi ki karar senin. iyice araştır.

• Arkadaslar Samsung S24 FE alip gectik, en onemli sebebi babamin kullanacak olmasi. Car play ile calismasi vs sorun olabilir diye de korktum acikcasi. Yorum yapan herkese tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.