Şimdi Ara

Samsung s24FE vs Nothing Phone 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun süredir bu iki telefon arasındayım.

Nothing'in tasarımı çok hoşuma gidiyor, aşırı premium duruyor telefon. Ancak bir yandan da telefonun uzun süre kullanılabilirliği açısından şüphem var, bundan kastım telefonun yavaşlamasından veya güncelleme almamasından ziyade bozulduğu durumda onarım yapılamaması korkusu. Örneğin, 4-5 sene sonra bu telefonun parçasını bulup onarmak pek mümkün olurmuş gibi durmuyor. Bir diğer yandan da son kullandığım hiçbir telefonda sürekli böyle bir arıza verme durumu olmadı, ömrünün sonundaki redmi note 9 pro'un ahizesini değiştirdim(5 yıl sonunda).

Diğer bir taraftan s24fe'yi almayı düşünüyorum, risksiz, güçlü ve uzun ömürlü bir telefon. Kamerası daha iyi, ama bir diğer yandan da nothing gibi karakteri olan bir telefon değil.

Sizin bu iki telefon hakkındaki düşünceleriniz neler?

Hayırlı olsun. Sakıncası yoksa kaça aldınız birde TR garantili mi yoksa yd mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayırlı olsun. sen de karşılaştırma yapmışsındır muhtemelen. bu Exynos çipi itici geliyor samsung'da ama telefon konusunda uzman olan biri, iyi mi yoksa idare eder bir tercih mi oldu daha net bir bilgi verebilir. ben yorum yazmadan evvel, daha önceden de bu telefonu merak ettiğim için yorumlara bakmıştım. şimdi tekrar baktım ve bilemiyorum, samsung daha isabetli olurdu diyorum hala. kullan bakalım, tecrübelerini ileride paylaşırsın bizle de. değişik marka kullanacak olmak, teknoloji merakı açısından çok da kötü olmasa gerek..

https://www.gsmarena.com/nothing_phone_(2)-reviews-12386.php

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12386&idPhone2=13262

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.