Şimdi Ara

Samsung S24D590P İnceleme (Stabil 75 hz) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsu öncelikle. Monitör, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük rahatsızlığa sebep olmaz. Var olan bir sorun çıkmıştır ortaya.

Kontrast ve ışık ayarın kaçta idi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Panel tipi aynı. Boyut ve kasa tipi haricinde hemen hemen aynı özellikleri.

Hocam monitor goz rahatsiligi yaratti yarin hastaneye gidecegim 4 aydir oburunu kulaniordum sorun yoktu bu gozlerimi sorun cikariyor baskasinda yok ama bu monitorde bariz belli

Bende de tam tersi. Normal ekrandan IPSe geçince gözlerim bayram etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Geçmiş olsu öncelikle. Monitör, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük rahatsızlığa sebep olmaz. Var olan bir sorun çıkmıştır ortaya.

Kontrast ve ışık ayarın kaçta idi?

hocam 17 18 yildir kullaniyorum bilgisayari 1aydir cok yakiordu gozlerimi en son parlakligi cok gozumu yakmaya basladi bugunlerde odaklanma sorunum var
  • Gözünde başka bi rahatsızlık olsa gerek. Doktora git bence. Geçmiş olsun şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar HP PAVILION 22XI IPS monitör kullanıyorum gözlerimi rahatsız etmeye başladı tesadüfen bir teknoloji market de Samsung S24D590P gördüm baya hoşuma gitti sizce değiştirmeme değer mi? teşekkürler.
  • Sezer1977 S kullanıcısına yanıt
    Göz için tereddüt etmeden alabilirsin. Bende hiç sıkıntı olmuyor. İş yerinde kullandığım samsung monitör akşama doğru gözlerimi yormaya başlıyor. Fakat evde kendi monitörümü S24D590P kullandğım zaman gözlerimde 0 yorgunluk. Saatlerce oyun oynaya biliyorum vs.
  • 22d390 aldım..Sağ tarafında hafif bi ışık sızması var? Değişim istemeli miyim yoksa çoğunlukla çıkan bi problem midir bu?
  • M_Scofield M kullanıcısına yanıt
    Isık sızması var ise 1 ay olmadan dostum direk değişim iste.
  • Selamlar.

Konuyu hortlatmak gibi olacak biraz ama ben de bugün S24E390HL modelini aldım hepsiburada'dan.

Ancak benim monitorde ışık sızması biraz fazlaymış gibi geldi.

ÖZellikle sağ üst ve sağ alt köşelerde siyah arkaplanda çok belli oluyor bu durum.

Resmini de paylaşacağım.

Sizin fikriniz nedir ?
     Samsung S24D590P İnceleme (Stabil 75 hz)

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Bende boyle bir problem olmadı. Bence bir servids ile gorus derim.
  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ürünü iade ettim.

• Benimkisi de sağlam. Hala sorunsuz kullanıyorum.

• Başlarda bilyorsun yadırgamıştım. Ama alışınca iyiki almışım diyorum. Fiyat performans ürünü resmen. Daha iyisi 144hz benq lardır.
  • Samsungun sitesinden monitörün driver ını yükledim. OC li bişiler olmuş gibi 78HZ ye kadar çıkabiliyor Eskiden 75hz yi geçemiyordu.
  • cidden mi :d ben denemedi hiç onu akşam bakayım bi. Direk nvidia dan yukseltiyordum. Yoktu boyle bir yazilim yeni koymuslar sanrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met@lrock -- 10 Mart 2016; 11:49:55 >
  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    Yazılım değil ya kendi driverını ekliyor sisteme. 79hz çıkıyor ama yazılar bulanık oluyor. 78hz de normal, 80hz çıkamıyor fail oluyor.

• 75 HZ'e aldım şuan. 1.5 senedir kullanıyorum ama denemek istememiştim.

1 sene veya daha uzun süredir 75'te kullanan var mı?

Ne durumda monitörünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 7 Temmuz 2016; 1:21:27 >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımdan beri 72hz de kullanıyorum. 1 - 1.5 yıl olmuştur herhalde. Bir sorun olmadı.

• Konuyu actigim gunden beridir 75hz de kullanmaktayim. Mutlu ve huzurluyum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.