hocam renk paletini değiştirdiğim zaman hepsi değişiyor telefon arama yeşilden maviye dönüyor gibi gibi sizde bildirim panelindeki ikonları açınca mavimi oluyor beyaz mı oluyor |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (669. sayfa)
-
-
normali beyaz oldu artık ama ikonların değişmesini kapatabiliyorsunuz palet değiştirme ekranında hafif aşağı kaydırarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam deneyeceğim
-
Servis haricinde orjinal arka kapak bulamadım yansanayi kapak takacağıma çatlak durabilir zaten kılıfla kullanınca elime batmadığı için sorun yok
15w uygun standlı kablosuz şarj alabilirim ama öneriniz barmı? gereksiz masrafmı emin değilim
Eski telefondan geçiş yapamadım henüz kısmetse yarın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana demenize gerek yok ben symbian döneminden beri telefonuna yazılım atan biriyim ayrıca s21imi aldığım anda ilk yaptığım şey önceki telefonlarda olduğu gibi Türkiye cscsinden çıkmak oldu ve hala öyle.
-
kablosuz şarjı lüzumlu görmedikçe tavsiye etmiyorum hele ki orijinal olmayan markaların kablosuz şarj cihazları ise bataryaya zarar verme ihtimali var telefon kablosuz şarjda ısınabiliyor dikkat etmek lazım.
-
Genel olarak soruyorum zaten,hani benim bilmediğim bir durum mu var ?
Garantisi gider, şebeke çekimi düşer,banka hesaplarımi alırlar vs gibi bir durum mu olabilir?
Nedir bu ısrarla TR bilgesinde kalmak anlamıyorum, değiştirmek için ise yazılım mühendisi olmak da gerekmiyor çok çok basit bir işlem.....
yazılım işinden anlamayan birinin endişe etmesi normal zaten bazısı da bilgisizce sakın değiştirmeyin şöyle olur böyle olur deyince insanların kafası karışıyor.
-
Bu csc olayını detaylı anlatabilirseniz kafasında şüphe kalan kişiler en azından bu şüphelerden kurtulur.
Ben kendimden örnek vereyim S21fe den önceki cihazım s7 idi. Buna çeşitli custom rom ve modlar denedim o cihazda. Son denemem farklı ülke romu kurmak oldu. Ben DBT almanya ve BTU kurdum farklı farklı yalnız kamerada promlem olmuştu. O cihazımda samsung Türkiye garantiliydi. Farklı ülke csc sini kurup mobil bağlantı seçeneklerine erişmek amacıyla kuruyordum. Custom romda dahi csc TUR seçince o seçenekler açılmıyordu. Customlar da da BTU tercih ediyordum.
Ben sadece arama esnasında ses kayıt özelliği için bölge değiştirdim ve ne kamera,ne şebeke sinyal kalitesi vs bir değişim olmadı...
İlk defa Samsung marka kullanıyorum normalde Xiaomiciyim ben 😄 Onda custom rom kurmak zorunda idik ses kayıt için ama Samsung da rom kurup sıfırdan kurulum yapmaya gerek kalmıyor gayet güzel....
Forum ağlama duvarına döndü güncelleme gelmiyor diye bende bilmediğim için soruyorum bölge değiştirince ne oluyor? Garanti mı gidiyor yada benim bilmediğim başka bir şey mi oluyor diye kimseden ses yok....
Daha önce de azdım geçersin AUT bölgesine güncellemeyi alırsın sonra için rahat etmez ise geri TR'ye dönüş yaparsın bunları yapmak 2 dk.
S24 çıkacak garanti mi kaldı S22 , S23 derken 3 seneye giriyoruz S21 lerle. Mantıklı olan iyi ve en hızlı rom veren bölgeye gecilmesi
Ben de arama kaydı için Vietnam'a (XXV) geçtim az önce. Bayağı basit ve hızlı bir işlem oldu.
-
Nasıl yapılıyor banka hesapları çalışıyor mu
Her şey çalışıyor sorun yok. Birkaç sayfa önce talimatlar mevcut.
-
Bağlantı ayarlarındaki 2g 3g 4g 5g seçim menüsü var mı sizde
Talimatları tekrar yazabilir misiniz?
Üstte görsel var
660 ve 662. Sayfalar
3-4 sene önce başka model samsung telefonda sadece ancak "turkiye romu" ile volte aktivasyonu yapabilir, kullanabilir ve bunlara yancı "HD" ibareli sesli görüşme yapabilirdik (daha daha eskide hd sesli görüşme için 3g yeterliydi ya neyse.....). Bunun yanında netmonster adlı program ile 4g-3g-2g yi işimize gelince kapıyıp açardık. Eskidende ses kaydı, nft gibi özellikler türkiye romunda de pasifti.
Yani eskiden kalma alışkanlık bende türkiye romu, sigara gibi bişey :)
-
Telefonu sıfirlamadan csc değiştirebiliyor muyuz peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X