4. Yılına girecek olan cihazım yazmadığım için yanlışlık olmuş benim hatam mesele bu mu ha 3 ha 4 10 demedik ya, bir kaç ay sonra 4 olacak işte < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Eylül 2023; 21:5:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (655. sayfa)
-
-
Ben gecen sene haziranda s21 plus aldim. S22 plus 20k civarina satilirken bu telefonu 11.5k ya almistim. S23 plus hatta cikmasi muhtemel s24 plusa bakiyorum. Hic bir ekstrasi yok. Folda bakiyorum dis ekranlar kullanissiz. 2 sene daha goturur beni bu telefon. Belki o zamana samsung inovatif bir seyler yaparda telefonu degistirmeye deger.
Bu arada kasada boya atmalari benim telefonda da var. Garanti devam ediyor. Ama kasa degisikligi olsa serviste bile tamir yapilsa su gecirmezlik tehlikeye giriyor. O yuzden herhangi bir sey yapmayi dusunmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon değiştireceğim, şuan İP 7 Plus var. Sizce yurtiçi S21 Plus mı yoksa server kayıtlı S22 Plus mı alayım?
-
21 ultra almanı oneririm
S21 düz modele küçük bir güncelleme geldi değişen birşeyler var mı bilmiyorum.
-
-
amerika için ekim de verildi.
-
-
S21 plus da son zamanlarda aşırı ısınma olmaya başladı böyle bir durum yaşayan var mı?
yaklaşık 2-3 gündür s21 cihazımı şarja takarken şarjın yaklaşık 15-20 saniye sonra algılanmaya başladığını farkettim. şarj algılandıktan sonra normal bir şekilde dolum yapıyordu ancak bugün şarj esnasında şarjın sanki elektrik kesilmiş gibi durup bir süre sonra devam ettiğini gördüm. adaptör henüz 2 yıllık orijinal vatan bilgisayardan alınma. durduk yere masraf çıktı. daha önce benim sorunumu yaşayan oldu mu?
-
Arkadaşlar bugün 21+ alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Hızlı şarj aleti aldım fakat ayarlar bölümünde 9V 2.77A ile şarj olduğunu görüyorum. Bu normal mi?
-
Ekran görüntüsü attığınız anda cihaz 25W ile şarj oluyor, gayet normal.
Yanıtınız için teşekkürler. SD Kart girişi yok galiba, bulut depolama olarak hangisini kullanmalıyım. Onedrive ile Googe Drive arasında bir fark var mı?
-
-
Arkadaşlar merhaba, son güncellemelerden sonra mobil veride bazı bildirimler gelmemeye başladı. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam,
Bataryanın %85 olduğunu nereden görüyoruz?
Gayriresmi olarak accubattery uygulamasi indirip birkaç zaman şarj döngüsüne bakarak hesaplıyor fikir vermesi açısından iyi. Sarjinizi %15 veya 20 ye kadar düşürüp şarj edin birkaç gün böyle devam edin sağlıklı sonuç veriyor.
S21 Ultra Yavaş çekim özelliği sinir bozucu bir şekilde takılıyor.. son sürümdeyim.. yaşayan çözen var mıdır?
Merhaba skt kore cihazı full tr nasıl yapabilirim. Tek sim Exynos işlmeci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X