Anladım hocam. En güzel rengi almışsınız bu arada, bende de gri rengi var cihazı teslim aldığınızda görüşmek üzere :) |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. S6dan bu yana s7 ve s10 yillarca S serisi kullandım. Sarj dışında beni rahatsız eden hiçbir olumsuzluğu olmadı. Temennim o ki exynos bu kez beni şaşırtsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MHSNNSL
Teşekkür ederim. S6dan bu yana s7 ve s10 yillarca S serisi kullandım. Sarj dışında beni rahatsız eden hiçbir olumsuzluğu olmadı. Temennim o ki exynos bu kez beni şaşırtsın.S6 dan bu yana ben de tüm S ve Note serilerini kullandım hocam. :D
Şu anda S20 var bende de ama Note 20'ye geçiş yapıyorum (giriş modele). İyi bir indirim yakaladım sipariş ettim bakalım, kargoda. Özellikle son zamanlardaki iş yoğunluğum, pozisyon değişimi ve toplantılardan ötürü hem yeterince iyi hem de işimi güzel şekilde görecek Note cihazına ihtiyacım oldu. Ultra zaten benim kullanabileceğim büyüklük seviyesinden fazla. Note 20 parmak izi bırakmamasının da getirisiyle kılıfsız kullanmayı düşündüğüm bir model. Bakalım gelsin, bakacağız duruma. :)
-
Sizin de hayırlı olsun note serisi samsungun en memnun ve sadık kullanıcısı oluyor genelde. Umarım siz de memnun kalırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MHSNNSL
Sizin de hayırlı olsun note serisi samsungun en memnun ve sadık kullanıcısı oluyor genelde. Umarım siz de memnun kalırsınız.Aynen öyle hocam, muadili yok çünkü :D Kompakt boyut sever biriyim ben de normalde. Ama dediğim gibi yanımda sürekli kalem kağıt taşımak son toplantıda yıldırdı beni :D 60-120 hz farkını falan biliyorum ama onu çok önemsemiyorum işin açıkçası. Benim için pil süresinin yeterli olması önemli. S20 başlığında izlenimleri bekleriz artık :D
-
Şarj süresi hakkında yorum yapabilecek var mı? 3 ay önce ilk defa iOS aldım ve resmen çöp. Androidin gözünü seveyim. Beni tek memnun eden kısmı şarj. 10 saate yakın ekran süresi alıyorum 11 pro ile. Bundan önce s10 kullanıyordum ve 4 saati anca görüyordum. Bu konuda gelişme varsa kaçarak uzaklaşacağım iOS'tan.
Kompakt bir cihaz arıyorum. Boyutu ufak ama performanslı olmalı. S21 aklıma yatıyor ama şarjı kafamda sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
eyw hocam. kargoya hala verilmedi 4 gün oldu. iptal etmeyi düşünüyorum bugünde gönderilmezse.
-
S20+ aldim. Artık bu ebatlar standart haline geldi ama nedense bana büyük geldi. S20 yada s21 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Takas etmek isteyen var mi?
Bu ürünlern hangiis iyi hangisi değil anlamakta oldukça zorluk çekiyorum. Hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor.
-
Yeni bir güncelleme geldi. Muhtemelen Şubat güncellemesi sonrası çıkan pil sıkıntısı için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer
Yeni bir güncelleme geldi. Muhtemelen Şubat güncellemesi sonrası çıkan pil sıkıntısı için.Bilgilendirme icin Tesekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 12 Şubat 2021; 14:27:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Var mı güncelleme sonrası bir değişiklik? Ben de yüklüyorum şimdi.
-
S21+ fiyatlarında ne kadar düşüş olur 3-4 ay içinde sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020
S21+ fiyatlarında ne kadar düşüş olur 3-4 ay içinde sizce?Şuanki kur ile konuşursak haziranda 8500-9000 tl ye çok çok rahat düşeceğini tahmin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Var mı güncelleme sonrası bir değişiklik? Ben de yüklüyorum şimdi.
Profesyonel anlamda ilk sürümden bu yana karsilastirilmali testler yapilsa ancak güncelleme farklarini öyle tespit edebiliriz.
Birde kullanilan uygulamalar, android güncellemesinden haric sürekli güncelleme aldigi icin aradaki farkin hangisinden oldugunu söyleyebilmekde zor oluyor.
Bana göre samsung internet tarayisi performansi artmis gibi geldi.
Cihazin elle tutulurken isindigi hic ama hic hissetmedim.
Dün gece
S21 ile S21 ULTRA yi kiyaslama imkanim oldu.
S21 ultra haricindeki s21 ve s21 plus bana göre hikaye gibi duruyor.
S21 ultra ile S21 arasinda daglar kadar fark var.
Batarya kullanımı artmıştı birden, sakinleşmiş yine güncelleme ile. S21 zaten S20 FE gibi takılıyor. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Batarya kullanımı artmıştı birden, sakinleşmiş yine güncelleme ile. S21 zaten S20 FE gibi takılıyor. :D
Bu yeni cikan samsung telefonlar da yazilimin tam oturmasi bazen 1 seneyi buluyor. Tam yazilim oturdu diyecek olsak bir bakmissin Android 11 den Android 12 gecis olacak birde 6 ayda onun oturmasini bekle dur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 13 Şubat 2021; 16:5:23 >
Bu sefer güncellemeyi yayınlarken, biri kesin birkaç bitlik bir ayarı yanlışlıkla açık unutmuştur. Sonra baktılar, herkes pilden şikayet ediyor, biz ne yapmıştık deyip kurcaladılar, ayar seçeneğini kapatıp tekrar derlediler. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Bu sefer güncellemeyi yayınlarken, biri kesin birkaç bitlik bir ayarı yanlışlıkla açık unutmuştur. Sonra baktılar, herkes pilden şikayet ediyor, biz ne yapmıştık deyip kurcaladılar, ayar seçeneğini kapatıp tekrar derlediler. :D
Şubat ayinda gelen güncellemeyi tekrar güncellediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X