sahsen s21 i tercih ederim |
Samsung S21 5G Amazon PRIME (7740TL) (2. sayfa)
-
-
ips lcd ekran hariç bir sıkıntısı yok iyi telefondur.
-
Müthiş fiyat, kompakt boyutlarda 5G'li güncel bir amiral gemisi isteyenler için şu an rakipsiz. Yeni exynosun da performans ve pil anlamında iyi olduğu söyleniyor. -
aynen özellikleri çok daha kötü olan ve şarjı 10 dakka falan giden ama elması olan apple ise 15binden aşağı etmez diyip epılcılara gönderiyorum
-
S21 donanım olarak iyi gözükse de artık premium bir cihaz sayılmaz bence. Plastik kasa, 1080p ekran, exynos ( 2100 şu an Snapdragon 865'i zar zor geçiyor ) ile 7500 etmez; S20FE'nin işlemcisi güncellenmiş hali gibi.
-
Plastik amiral gemisi olmaz. S20fe gibi çöp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav ne samsungu bunun yarısına daha özellikli xiaomi satıyorlar. -
Daha 1 ay önce kulaklık dahil 9500 e almıştık bir yakınıma, hafıza kartı takılmadığını aldıktan sonra farkettik. Edge ekran olmaması iyi bence çünkü düşmelerde edge kenarda cam ince olduğu için ordan kırılıyor , zamanında note 8 i10 günlükken kırdım edge kenardamşn, ayrıca edge kenarlara koruyucu cam bulmak sıkıntı olanda kalkıyor zamanla, 7 8 inci koruyucu camı almışımdır
Hicbir telefon bu para etmez diyip pimi tekrar kapatiyorum! 😁 -
edge ekrandan vazgeçti markalar iphone hic bulaşmadi. bulabilirsen alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 9 Mart 2021; 15:2:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
Bu mesaj silindi.Telefon araştırıyorum hocam. Tüm baktığım samsunglarda sizin dediğiniz olay varmış. Kullanan herkes yavaşlamadan şikayetçi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Fussy
Daha 1 ay önce kulaklık dahil 9500 e almıştık bir yakınıma, hafıza kartı takılmadığını aldıktan sonra farkettik. Edge ekran olmaması iyi bence çünkü düşmelerde edge kenarda cam ince olduğu için ordan kırılıyor , zamanında note 8 i10 günlükken kırdım edge kenardamşn, ayrıca edge kenarlara koruyucu cam bulmak sıkıntı olanda kalkıyor zamanla, 7 8 inci koruyucu camı almışımdırAynen edge ekran olsaydı benim s10e cok rahat ekranı patlamıştı kaç kere düşürdüm betona felan şükür herhangi birşey olmadı.
-
Aynı fiyata iPhone 8 plus varken bunlar alınmaz -
Ultralar edge ama ultra multra ile isim olmaz normal baz modelden neymis kamerasi 9 tane fazla imis buyukmus ultraymis.Zaten tel almayi dusunmuyorum no problem S10 yetiyor garanti bitmeden bataryada degistirdim ucretsiz bi 2 yil daha gider sonra bakarizquote:
Orijinalden alıntı: yakoggdh
edge ekrandan vazgeçti markalar iphone hic bulaşmadi. bulabilirsen alırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yildir jelatinsiz koruyucu sadece arka kapak oda tasarimi bozmayan ince plastik edge ekranli telefonlar kullandim hicbirine birsey olmadi.Hatta S10 u yaklasik 2 metreden yuz ustu fayans a dusurdum dedim kesin patladi tel hicbirsey olmamisti tabi buyuk sans.1 kerede cakila dusurdum teli ondada sansima govde ice goctu camda yine birsey yoktu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jervisTelefon araştırıyorum hocam. Tüm baktığım samsunglarda sizin dediğiniz olay varmış. Kullanan herkes yavaşlamadan şikayetçi.
Alıntıları Göster2 yıl olmadan hala yavaşlatma yapıyor mu zamzung demiştim mesajı silmişler aman kardeşim uzak dur başka marka telefonlara bak.
quote:
Orijinalden alıntı: legolas41212 yıl olmadan hala yavaşlatma yapıyor mu zamzung demiştim mesajı silmişler aman kardeşim uzak dur başka marka telefonlara bak.
Alıntıları Göstersam. lobisi işini içine girmiş hocam. Dış minnaklar da oluyor :)
neyse daha fazla konuşmuyorum kore soğukmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jervissam. lobisi işini içine girmiş hocam. Dış minnaklar da oluyor :)
neyse daha fazla konuşmuyorum kore soğukmuş.
Alıntıları Göster😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X