Şimdi Ara

Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
27
Favori
11.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unicore 2.5.4 rootu çaktım. rootsuz olmuyor agalar. sonuna kadar kullanmaya devam. ne kasma nede donma var. 2.5.5 yüklemeyeceğim. Bazı sorunlar çıkmış. Neyse nasip olursa bu 2 gün içinde bütün bilgileri yenileceğim.

• xZEOx X kullanıcısına yanıt
    Snapdragon x55 modem çok iyi aslında 2 tane 865 li telefon kullandım harikaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • type c üstünden tv ye bağlamak istiyorum. fhd olu 4k olur en ucuz ve iş görecek kablo adaptör tavsiyeniz var mı ?

• crashris kullanıcısına yanıt

Selam kardeşim. Düzgün bir cihaz almak gerek . Şu 200 300 tl olan ufak aparat sürekli bağlantı sorunu yapıyor ondan uzak dur. Bu cihazi almaya çalış. Dışarıdan nette baglayabilirsin.

Amazon Ürün linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 28 Mart 2025; 10:20:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis cevabı benden geleceğini Tahmin etmiştim zaten çok teşekkürler İhtiyaç olunca değerlendirelim

• Selam arkadaşlar. Ufak bir duyurum var. S20fe snap modeline ui7 a15 geliyor, tabi custom rom olarak. bunuda benden duymamış olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 4 Nisan 2025; 11:42:53 >

Valla şu an A14 den çok memnunum ama A15 de gelsin bakalım  

ne zaman gelir sizce

• 1_3multijet kullanıcısına yanıt

1 aydan fazla sürebilir tahminim.

• Unica rom için en iyi kernel nedir şuanda?

Oyun oynanmayan, günlük kullanım performansı + pil için ?

Unicarom ile gelen eureka yüklü ama değiştirmeli miyim siz değerli üyelerin fikri nedir bu konuda

• mekatronot4127 kullanıcısına yanıt

2.5.3 den çok memnundum. 2.5.4 yüklü ama sanki 2.5.3 ün batarya süresi daha iyi gibiydi.

• Öner kullanıcısına yanıt

yanlış aktarmış olabilirim ama rom değil de içeriğindeki kernel bilgisi sormuştum ben. eureka dışında stabil bir kernel arayışındayım yani

Başka rom denemedim ama unicada kernel olarak 4.19.322 yüklüydü. Aslında çok da memnundum.

Su an 4.19.325 yüklü. Ama önceki daha iyi gibiydi.

Ama bunda da bir sıkıntı yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 10 Nisan 2025; 15:50:25 >

Kendi içinde gelen kernel ile kullanmanı öneririm. 2.5.4 kullanıyorum günde 2 kez şarja takmaya başladım. Napacam bilmiyorum ben. 3 sene olacak telime. Yeni tel alamam. Çok pahali teller.

Eski kernele dönmek istesek dönülüyor mu?

• Öner kullanıcısına yanıt

Zor. Eski olanı bulmak lazım.

Yeni kernel kurcalamayayım o zaman, eskisi gibi benim de root filan ugrasasım yok. telefondan da pil dışında memnunum. unica ile gelen kernel ile kullanmaya devam o halde :)

peki bizim tv de kablosuz görüntü aktarma yok. telefondan aktarmak istiyorum android tv falan uğraşma istemiyorum önereceğin cihaz var mı ? kablosuz aktarmalıyım. fhd ya da 2k kablosuz videoyu takılmadan aktarsın yeterli

• crashris kullanıcısına yanıt

Bunu öneririm. Full hd olarak ayarla daha sağlıklı kullanabilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDCSFDMT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CG4SBA8MVCA7QDQA3F1A&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CG4SBA8MVCA7QDQA3F1A&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CG4SBA8MVCA7QDQA3F1A&previewDoh=1

Bunu önermiştiniz sağolun masaüstü şçin çok iyi ama kablosuz bişey var mı ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.