Merhaba, samsung s2 ile internete bağlandığım an whatsapp mesajlarının hemen Ekrana düşmesini istemiyorum. Yani nete gireyim ama daha sonra whatsapp a istersem girip gelen mesajları göreyim böyle bir şey yok mu acaba?
Yanımdaki herhangi bir kişi yada arkadaşımın cep telefonumu aldığında nete girilirse gelen mesajları okumasını istemiyorum...
Whatsapp ı istemediğimiz zaman kapatmak mümkün mü?
Ne yapMak lazım? Bir de bloke ettiğin kişi sana msj atarsa ne diyor ona, yada mesajı gitmior mu? Akabinde blokeyi kaldırmak mümkün mü?
selamlar Paylaş:
ayarlar/hesaplar ve senk. gir whatsup ın senkronizesini kapat.
quote:
Orijinalden alıntı: kill_them_all
Cevap için teşekkür ederim yalnız o menüde sadece şimdi senkr.et ve hesabı kaldır şeklinde iki buton var...Şimdi senkr.et e basınca anlık olarak senkronizasyon iptal diyor ama gözün görmesi imkansız bir hızda yazıp kaybolouyor...sonra sürekli senkr.et şeklinde kalıyor aynı buton...
ne yapmam lazım anlayamadım.....nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: TBB
quote:
Orijinalden alıntı: kill_them_all
Cevap için teşekkür ederim yalnız o menüde sadece şimdi senkr.et ve hesabı kaldır şeklinde iki buton var...Şimdi senkr.et e basınca anlık olarak senkronizasyon iptal diyor ama gözün görmesi imkansız bir hızda yazıp kaybolouyor...sonra sürekli senkr.et şeklinde kalıyor aynı buton...
ne yapmam lazım anlayamadım.....nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...
resimdeki yeşil ikonlar senkronizasyonun acık oldugu uygulamalar. yeşil ikonu tıklayarak senkronizasyonu kapatabilirsin