Şimdi Ara

Samsung s2 hakkında yorumlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beni 1 yıl idare edecek telefon bakıyordum bizim arkadaş satıyormuş 300-350 civarına alacam sizce nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s2 hala kullanılıyor güzel bir cihazda fazla kurcalarsan elinde kalır telefon :D Beklentin çok olmasın yani , alınabilir o fiyatlarda en iyi cihaz işte 2. el :D Ha üstüne koyarım dersen orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanta_kuzen

s2 hala kullanılıyor güzel bir cihazda fazla kurcalarsan elinde kalır telefon :D Beklentin çok olmasın yani , alınabilir o fiyatlarda en iyi cihaz işte 2. el :D Ha üstüne koyarım dersen orası ayrı

Elinde kalırdan kastın ne

• İkinci el Lumia 525. Ön kamera ve arka kamera flaşı sorun olmazsa muazzam bir telefon. Bırakın 1 yılı 3 yıl bile kullanabilirsiniz bu telefonu. Lumia 525 bulamazsanız 520 de alabilirsiniz.
  • Endless paşam elinde kalırdan kastım fazla doldurursan ki bu 2. el cihaz ve eski bir cihaz olurundan fazla performans istersen cihazın perti çıkar diyorum..

İlla android alırım diyorsan sana 1 yıl dayanmaz zaten çok oyun vs oynarsan program yüklersen , arkadaşın dediği gibi al bitane L525
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

İkinci el Lumia 525. Ön kamera ve arka kamera flaşı sorun olmazsa muazzam bir telefon. Bırakın 1 yılı 3 yıl bile kullanabilirsiniz bu telefonu. Lumia 525 bulamazsanız 520 de alabilirsiniz.

O telefondan arkadaşda var da android olmadığından problem yaşiyor ve telefonun ara yüzünü felan sevmiyorum bana o fiyatlarda ekranı büyük film izliye bileceğim oyun oynayabileceğim hangi telefon alabilirim

• ısını gorur ama en son elınde kalır,son sahıbı olursun yanı..bı dahada satman 1 yıl sonra cok zor olur bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Replika Samsung S5 Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ısını gorur ama en son elınde kalır,son sahıbı olursun yanı..bı dahada satman 1 yıl sonra cok zor olur bence..

Kardeş bu elinde kalır muhabbetini tam anlayamadım nasıl elimde kalacak telefon karşıdan baktığında iyi gibi duruyor ve 16gb mış ben telefonla boğuşmayacm film izleyip oyun oynayacm ve internette takılacm :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: endless32

quote:

İkinci el Lumia 525. Ön kamera ve arka kamera flaşı sorun olmazsa muazzam bir telefon. Bırakın 1 yılı 3 yıl bile kullanabilirsiniz bu telefonu. Lumia 525 bulamazsanız 520 de alabilirsiniz.

O telefondan arkadaşda var da android olmadığından problem yaşiyor ve telefonun ara yüzünü felan sevmiyorum bana o fiyatlarda ekranı büyük film izliye bileceğim oyun oynayabileceğim hangi telefon alabilirim

O zaman büyük ekran ve android istiyorsan General Mobile Discovery ikinci elden başka bi alternatifin yok bence. S2 alırsan istediğin performansı alamazsın donanımı çok eski. Sen bilirsin ama GMD daha iyidir kesinlikle S2'den

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endless32

quote:

O zaman büyük ekran ve android istiyorsan General Mobile Discovery ikinci elden başka bi alternatifin yok bence. S2 alırsan istediğin performansı alamazsın donanımı çok eski. Sen bilirsin ama GMD daha iyidir kesinlikle S2'den

Anladım dediğin daha mantıklı heralde

• Oyun film ve net diyorsun anladım ikinci el sana telefon önereyim o halde bro bütçene göre seç işte

- Gm Discovery 400 e rahat bulursun ucuzda olabilir film istiyorsun o fiyat aralığında alabileceğin en büyük ekrana sahip 4.7 inc + performansıda sıkıntıya sokmaz fazla zorlamassan cihazı tabi

- Alırsan replika saçma sapan telefonalr var yok s5 miş yok 5s miş , ben para kaptırma derim bunlara hem Sar değeri yüksek olur , 1 ay dayanmaz bunlar

- Alırsan s3 mini var o fiyatlarda , bana kalırsa GMD daha iyi bundan

- Huwaei Ascend P1 olabilir 4.7 inch

- HTC Sensation XL alabilirsin

-500 Civarı S3 var

- Galaxy Nexus var 500 civarlarında

-Moto G bulabilrsin o fiyatlarda

Replika s3 mini s3 filan hikaye , onlar seni idare etmez kolay kolay zaten donanımsal olarak da çöp bunlar zamanla belli eder kendilerini , Sana tavsiyem azıcık bütçeni arttır güncel telefonlardan

-GMD ikinci el
    -Moto G 2. El
    -Bulursan Galaxy Nexus da olabilir

Bunlara bakın..

350-500 arası cihazlardır bunlar 2.el Sahibinden şurdan filan bakabilirsin

• endless32 E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam
  • quote:

Oyun film ve net diyorsun anladım ikinci el sana telefon önereyim o halde bro bütçene göre seç işte

- Gm Discovery 400 e rahat bulursun ucuzda olabilir film istiyorsun o fiyat aralığında alabileceğin en büyük ekrana sahip 4.7 inc + performansıda sıkıntıya sokmaz fazla zorlamassan cihazı tabi

- Alırsan replika saçma sapan telefonalr var yok s5 miş yok 5s miş , ben para kaptırma derim bunlara hem Sar değeri yüksek olur , 1 ay dayanmaz bunlar

- Alırsan s3 mini var o fiyatlarda , bana kalırsa GMD daha iyi bundan

- Huwaei Ascend P1 olabilir 4.7 inch

- HTC Sensation XL alabilirsin

-500 Civarı S3 var

- Galaxy Nexus var 500 civarlarında

-Moto G bulabilrsin o fiyatlarda

Replika s3 mini s3 filan hikaye , onlar seni idare etmez kolay kolay zaten donanımsal olarak da çöp bunlar zamanla belli eder kendilerini , Sana tavsiyem azıcık bütçeni arttır güncel telefonlardan

-GMD ikinci el
    -Moto G 2. El
    -Bulursan Galaxy Nexus da olabilir

Bunlara bakın..

350-500 arası cihazlardır bunlar 2.el Sahibinden şurdan filan bakabilirsin

Kardeş almışken biraz parayı zorlayıp 2. El sony sp veya sıfır Gmd mi alsam nasıl yapsam :-)

• paşam bana sen bi bütçeni söylermisin ? Sana güzel bi cihaz bulalım anladığım kadarı ile 2. el filan sıkıntı yok sende , ille de sıfır olsun demiyorsun , bütçeni söylermsn bana
  • quote:

paşam bana sen bi bütçeni söylermisin ? Sana güzel bi cihaz bulalım anladığım kadarı ile 2. el filan sıkıntı yok sende , ille de sıfır olsun demiyorsun , bütçeni söylermsn bana

Tamam kardeşim yardimın için çok sağol . Benim zorlasam 600-800 civarı ekranı büyük oyun film internete girmek için bana yarın bozulup kırılıp paramı boşa gitcek bi telefon olmayacak sanırım anlattım :)

• endless32 E kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi tanıttın , ozaman s2 filan uğraşma Sp kraldır :) Yok sıfır alcam dersen GMD işini görür moto g al derdim ama ekranı malum GMD den küçük , Şarj problemini dert etmessen Nexus 4 de kraldır 600-800 arası bu şekilde önereceğim 3 cihaz var sana..

+ GMD
    + SP
    + Nexus 4

Seç içinden sen zevkine göre

Ayrıca beklerim diyorsan GMD Quadro mu ne cıkcakmış GMD den daha iyi performansı ve Bataryası var tasarımı da iyi geldi bana , 3000 Mah pil filan
    yakında çıkar orta segment ürünler daha da beklemem diyorsan üsttekilerden al , ama yok beklerim dersen o zaman yeniden konu aç ben yardımcı olurum cihazları sürekli takip ediyorum zaten
  • quote:

Gayet iyi tanıttın , ozaman s2 filan uğraşma Sp kraldır :) Yok sıfır alcam dersen GMD işini görür moto g al derdim ama ekranı malum GMD den küçük , Şarj problemini dert etmessen Nexus 4 de kraldır 600-800 arası bu şekilde önereceğim 3 cihaz var sana..

+ GMD
    + SP
    + Nexus 4

Seç içinden sen zevkine göre

Ayrıca beklerim diyorsan GMD Quadro mu ne cıkcakmış GMD den daha iyi performansı ve Bataryası var tasarımı da iyi geldi bana , 3000 Mah pil filan
    yakında çıkar orta segment ürünler daha da beklemem diyorsan üsttekilerden al , ama yok beklerim dersen o zaman yeniden konu aç ben yardımcı olurum cihazları sürekli takip ediyorum zaten

2.el temiz sp alsam iyi gibi olur sanki

• Sp cidden sağlam şarj sıkıntısı olmaz aynen acayip bir cihaz o fiyatlar içinde , yani alırsan senin için iyi olur yanlış anlaşılmasın ben Sp veya benzeri fanı değilim bende telefonu değiştiricem z1 compact alıcam mesela.. Senin için en iyi seçim bana kalırsa Sp paşam hadi hayırlı olsun
  • Tam bir fiyat-performans telefonudur S2

• quote:

Sp cidden sağlam şarj sıkıntısı olmaz aynen acayip bir cihaz o fiyatlar içinde , yani alırsan senin için iyi olur yanlış anlaşılmasın ben Sp veya benzeri fanı değilim bende telefonu değiştiricem z1 compact alıcam mesela.. Senin için en iyi seçim bana kalırsa Sp paşam hadi hayırlı olsun

Tamam kardeşm sağol ilgilendiğin için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.