Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
14
Favori
256.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yardim rica ediyorum, umarim dogru topiktir
    cift ekran ve cift klavye R620 kullaniyorum, ekranlardan biri bilgisayarin kendi ekrani, digeri samsung syncmaster2233. Bilgisayar ekran ayarini degistirmek icin (ornegin ekran parlakligi) bilgisayarin kendi klavyesi uzerindeki kisayolar calismiyor acaba nedendir, nasil duzeltilir bilen var midir
  • 15 ay oldu bilgisayarı alalı hala hiç bir sorun yok. 2 defa virüs bulaştı sadce onu da recovery ile çözdüm. İyiki bu bilgisayarı almışım. memnun olmadığım tek şey klavyesi keşke biraz daha sert olsaydı. Sorun değil ama. Gayet sağlam hem hardware olarak hem de software olarak. Sonuna kadar tavsiye ederim.
  • ben de klavyenin 2 tuşunu kopardım ama yeni klavye takmak için 190 tl istiyolar. Bunu ucuza değiştirebileceğim bir yer var mıdır? var mı bir bilen?
  • arkadaşlar ben hdd' mi ilk başta bölerken ''C'' kısmını biraz düşük boyutlu ayırmışım dolayısıyla şimdi zaman zaman yer sorunu yaşıyorum. Bu diski aldığım zamanki gibi tekrar bir bütün haline getirip ondan sonra ihtiyacımı karşılayacak şekilde tekrar bölmek istiyorum bu işlemi aramızda daha önce yapmış olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi nasıl bir yol izlemem gerek ?
  • istanbul bakırköy nasıl bilen varmı
    quote:

    Orijinalden alıntı: Peerless

    Bir servis haberi daha SAMSUNG R580 başlığından3. iyi servis

    1-Denizli
    2-Ankara-Etlik
    3-İstanbul-Beşiktaş


    quote:

    Orijinalden alıntı: gravis

    Bilgisayarımı fan sorunu dolayısıyla 21.12.10 da öğlen vakti Beşiktaştaki servise vermiştim.Aynı gün saat 16 civarında beni aradılar ve fan arızasını doğruladılar.Yılbaşı haftası olması dolayısıyla parça temini 2011 in ilk haftasında oldu ve 05.01.11 günü bilgisayarımı servisten aldım. Servisleri sanki bi poliklinik gibi. Servis konusunda yetkili servislere gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz, en azından Beşiktaştaki servise







  • Herkese merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım , öncelikle bayağı iyi bir forum olduğunu düşünüyorum, tebrikler. Sizlerin yazılarını iyice okuduktan sonra R620nin iyi bir laptop olduğuna karar verdim. Size birkaç sorum olacak:
    1- ben 10 senelik masaüstü kullanıcısıyım, laptoplarla ilgili pek bilgi sahibi değilim. 3 saatten pili bitiyormuş, diyelim ki şarj takılı oynayacağım, pil ömrünü kısaltır mı? pili çıkarıp şarja takılı oynamak sağlıklı mı? (sıkı oyuncuyum o yüzden bazen 8 saat kadar oynayabilirim, aynı zamanda ısınma hakkında da yardımcı olursanız sevinirim)

    2- Laptop için ayırdığım bütçe 1.500 taş çatlasa 1.800 civarı olduğundan R522 yi almayı düşündüm başta, fiyatları şu an ne durumda? 15.6 inç rahatsız eder 16 da çok daha rahat olursun gibi tepkilerle karşılaştım, hdd kapasitesi önemli değil benim için, ben assassins creed 2 gibi, yeni oyunlar oynamayı planlıyorum o laptopda, 15.6 gerçekten o kadar fark eder mi?

    3- R522 ile 620 arasında boyut farkı mı var acaba? canlı göremedim malesef, ama forumdan okuduğuma göre tuş takımı da varmış sağ tarafta, herhalde daha geniştir?

    4- Bir arkadaşım ben bu laptopla tanışmadan önce şunu tavsiye etmişti: Casper CN-VTI640A, bu laptop da bayağı iyi anlayabildiğim kadarıyla, ama sanırım malzemeden çalmışlar okuduğum bir yerde plastiğin çok adi olduğunu söylemiş bir arkadaşımız. Hem Fiyat hem benim isteklerimi karşılaması açısından ( yeni oyunlar) hangisini tavsiye edersiniz? (bide dikkatimi çeken o laptopda sorun çıksa adam gibi yazacak bir yerim yok ama siz dernek bile kurmuşsunuz )

    5-Bide bu çok önemli değil ama ben avrupa yakasındayım da acaba almaya karar verirsem nereden bakmalıyım? Teknosa kazık genelde, vatanı bilmiyorum ama 2 kişi tavsiye etti. Gerçi gidip ellerinde var mı diye daha bakma fırsatım olmadı.

    Çok teşekkürler arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum.




  • Arkadaşlar benim laptop oyun falan oynamama rağmen, sadece internette gezerken çok ısınıyor, hem şarjda hem de bataryayla kullanırken neden olabilir?
    Bunun dışında bir de laptopu servise götüreceğim, sarj prizi bozulduğundan ama bilgisayarı da istiyorlar, böyle bi problemle karşılaşan var mı? (İstanbul'dayım) Ne kadar sürede serviste kalıyor vs. Laptop lazım da bana uzunca bir süre kalmasını istemiyorum.


     SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plep05 -- 28 Mayıs 2011; 1:40:18 >
  • ram ini 8 gb yukselten oldumu olduysa nasıl yaptı ve ne sonuc aldı yazabilir mi
  • Arkaşlar Samsung r620 lptop mı 1 seneden bei kullanıyorum. Bu aralar çok ısınmaya başladı. ve kart okuyucusu çalışmıyor. Acaba Bakırköy servisi nasıl bilen var mı?
  • Samsung'un sitesinde neden R620 yok driverlarımı güncellemem gerekiyor ama bi türlü bulamadım ben mi göremiyorum yoksa siteden kaldırmışlar mı ? bilgisi olan varmı ?
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var... r620 fs03tr kullanıcısıyım yaklaşık 1.5 yıldır win7 kullanıyorum driverlarını indirmiştim ama harici hardiskim bozulduğu için şu an driverları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim indirebileceğim bi yer varsa. şimdiden teşekkür ederim
  • Benim laptop çok kirlendi, dışını elimden geldiğince temizliyorum ama içi felakettir eminim. Anakart şu an itibariyle 81 derece CPU 74 derece. Bunlar çok yüksek değerler. Yetkili servis buna çözüm olur mu, bulunur mu ?
    Bir de batarya ömrü 15 dk içinde bitiyor. Öldü anlayacağınız. Servis garanti süresince ücretsiz pil değişimi yapar mı ki ? Bilgisi olan var mı ?
    Adana servisleri nasıl son olarak ?
  • Herkese merhaba
    yaklaşık 2 senedir r620 fs03tr cihazımı sorunsuz bir şekilde kulanıyorum.
    4 gb ram artık yetersiz gelmeye başladı (3D grafik çalışıyorum)
    8 gb a yükseltebilirmiyiz 2x4gb modul kullanarak.

    Teşekkürler
  • arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir sorunsuz kullandığım bilgisayarımdan bugün fanın orda garip sesler geldi.çok ciddi problem oluşmuş gibi garip bir cızırtılar çıktı.bilgisayarı kapatıp tekrar açtım ve gitti bu sesler.fakat sadece internete giriyor olmama rağmen ısınma miktarı inanılmaz seviyelerde.sanırım şu anda fanı çalışmıyor ne yapmam gerekiyor?
  • Arkadaşlar iyi günler herkese,

    samsung r620 js03tr marka laptobımın pili üç aydır çok az gidiyor ve pili değiştirin uyarısı veriyor alet. Bu durumda sorularım,

    1- Laptobı alalı 2 yıldan az oldu samsung bayiine götürsem pil için garanti var mıdır ücretsiz değiştirirler mi?

    2- Bataryayı kendim nereden temin edebilirim.


    Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shooter13

    arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir sorunsuz kullandığım bilgisayarımdan bugün fanın orda garip sesler geldi.çok ciddi problem oluşmuş gibi garip bir cızırtılar çıktı.bilgisayarı kapatıp tekrar açtım ve gitti bu sesler.fakat sadece internete giriyor olmama rağmen ısınma miktarı inanılmaz seviyelerde.sanırım şu anda fanı çalışmıyor ne yapmam gerekiyor?

    Sanirim temizlenmesi gerekiyor cihazin.
    İci toz dolmus olabilir.
    Benimde temizletmem gerekiyor
  • usta çok net birşekilde yanıyor altı bilgisayarın.soğutma aleti bile etki etmiyor.pek canım sıkıldı.

    pazartesi öğlen 13.30da verdim bilgisayarımı.
    pazartesi 18.30da gelen mesaj üzerine ertesi gün aldım.
    fanını değiştirmişler ve sorun ortadan kalktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 2 Ağustos 2011; 22:59:27 >
  • Laptop un Ramini 8 gb a yükseltmek istiyorum. mümkünmüdür.
    yurtdışı sitelerde uygun fiyatlar türkiyeye göre
    örneğin
    http://www.nextag.com/4gb-ddr2-laptop-memory/stores-html
    bu sitedeki hangi ürün den iki tane alarak halledebiliriz.
  • pili değiştirmeniz yararlı olabilir diyor ama pille kullanabiliyorum.
    bunun sebebi ne olabilir? ne yapmam gerekiyor?
  • istanbul içinde hangi servisi önerirsiniz arkadaşlar? Birde bu ısı problemi için gidince termal macun değişin temizleyin mi yoksa eskiye oranla çok ısınıyor ve kapanıyor bilgisayar desem daha iyi sonuç alırım. Bu adamlar en nihayetinde pc yi kastırmayacaktır masaüstünde bekletip ısınma yok dicekler ama 1080P filmlerde bile aşırı ısınma yapıp takılmalar filmde senkron kaymaları yapıyor. Ben buna soğutucu yaptım yine daha iyisini yaparım ama çözüm bu değil eskiden ısınmyan makine. Yardım edin arkadaşlar istanbul içi hangi servis???
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.