Şimdi Ara

Samsung R620 Kullanıcıları [Driver Paketi Link Güncel] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
6
Favori
47.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R 620 me sonunda nazar değdi.artık yeni bir laptop var ama yinede işe Yarıyordu. Sorun şöyle, açma düğmesine basınca ekran gelmiyor sadece touch pad etrafında ki lamba yaniyor ve şarj lambasının sadece sağındaki led yaniyor. Sorun nedir. Öldü mü ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukymk

    R 620 me sonunda nazar değdi.artık yeni bir laptop var ama yinede işe Yarıyordu. Sorun şöyle, açma düğmesine basınca ekran gelmiyor sadece touch pad etrafında ki lamba yaniyor ve şarj lambasının sadece sağındaki led yaniyor. Sorun nedir. Öldü mü ??

    Geçmiş olsun..Sorun büyük ihtimal anakartta , anakartta da ekran çip setinde arkadaşım benimde başıma gelmişti anakartı değiştirmiştim ..
  • @Peerless
    Hocam ben kurdum ama şuan kullanmıyorum hala win7 deyim.

    @ukymk
    Hocam anakart problem çıkarmış. Benimde yapıyordu makina. Hatta arada yapar üzerine su felan döktüm. Çözümü buldum ben fanı çıkartıyorum makina kendini yakacak kadar ısınıyor artık o sıcaklıkta parçalar gevşiyormu ne yapıyor yine çalışmaya başlıyor.
  • Teşekkürler.
    Anakartı nasıl değiştirteceğiz.
    Nerede ne şekilde kaça yaptırabiliriz acaba?
  • Sıfırına servis 600 lira fiyat biçti bana yani sıfırını servisten almayı unut.. Makinayı iyi bir bilgisayarcıya götür baksınlar arızayı tespit etsinler yapılabiliyorsa onlar tamir eder zaten ama yapılamazsa 2. el temiz bir anakart bulman gerekiyor ben 9 ay bekledim ve şansıma R620 satan biri denk geldi laptopu komple 400 liraya aldım anakartı kendi makinama taktım diğer parçalarında çoğunu sattım sattığım parçalar 310 lira etti şuan yani anakart bana 90 liraya gelmiş oldu hala elimde kalan parçalar var onlarıda satıyorum eğer bunlarıda satarsam anakart bedavaya bile gelmiş olabilecek
  • sendeki ana karta 100 tl vereyim :) 100-90 = 10 tl kar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukymk -- 13 Ekim 2014; 15:52:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukymk

    sendeki ana karta 100 tl vereyim :) 100-90 = 10 tl kar :)

    Sen dediğim gibi anakart bulmaya bak tamir görmüş anakart felan alma ..
  • OK. çok teşekkürler
    sizlerinde aklında bulunsun lütfen. Anakart alınıktır.
    ayrıca birşey daha sormak istiyorum.
    r620 için illaki kendi anakartı olmak zorundamıdır?
    muadil bir cihazın kartı örn: r 522 gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukymk

    OK. çok teşekkürler
    sizlerinde aklında bulunsun lütfen. Anakart alınıktır.
    ayrıca birşey daha sormak istiyorum.
    r620 için illaki kendi anakartı olmak zorundamıdır?
    muadil bir cihazın kartı örn: r 522 gibi

    Evet r620 olmak zorunda farklılar çünkü ..İlk önce bilgisayarcıya bir götür makinayı baksınlar belki anakartta değildir sorun yada tamir edilebilecek basit birşeydir hemen anakart alıcam diye bakma önce arıza ne onu öğren ona göre bakarsın arkadaşım..
  • Ok. çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar anakart ihtiyacım var
  • bu samsung r620 yi ilk alanlardanım, bana vista ile gelmişti 1500 tl ye almıştım o zaman, o zamandan beri tek bir arıza, ufacık bir sorun bile görmedim, ekran kartı driverini bile güncellemeden metro 2033 gibi sistem özelliklerini zorlayan bir oyunu medium ayarlarda rahatça bitirmiştim, ama temiz kullandım bilgisayarı, yani şu an fotosunu çekip paylaşsam burda cihaz sıfır gibi duruyo hala, o zamanlar bu cihaza rakip olan packard bell t 9600 işlemci olan modellere atlayan sazan arkadaşlarımız o kadar pişman oldularki, kendilerini defalarca uyardık, işlemciye aldanıp nvidia ya bel bağladılar ve de yanıldılar, bunu hep derim, eşit şartlar altında gelecekte de yeni oyunlar-uygulamalar çıksa, ve dışarıdan müdahale edilmese ati her türlü nvidia dan daha iyi bir kart oldugunu gösterecektir, o zaman ilk hafta recovery mi yapmıştım, 8-9 ayda bir tek tuşla formatlıyorum bilgisayarımı ve programlarıma zarar vermeden, hala vista kullanıyorum, nerden baksak 2-3 yıl daha götürür emektar, ısınma ve kasma artarsa editlenmiş xp yada başka bir işletim sistemi yükleyebılırım bunu zaman gösterecek, sorusu olan varsa alabilirim.




  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Dostum windows7 veya 8.1'e geçersen hem vistadan, hemde xp den aldığın verimin fazlasını alırsın.
  • Volkanbaba kullanıcısına yanıt
    oyunlarla fazla aram yok, sadece online olarak teamspeak+steam counter strike 1.5 & 1.6 maçları yapıyorum, bunun için ideal işletim sistemi xp, diğerleri lag sorunu çıkarıyor, 8.1 i denemedim eğer deneme fırsatı bulursam yazarım burdan.
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Pil performansı, uygulama gibi etkenlerdede hızlanıyor hocam. Tabiki kurulu düzeniniz varsa boşuna bozmayın ama denemek isterseniz tavsiye ederim.
  • beyler vista 32 bit sıkmaya başladı, win 8 nasıldır kurmayı düşünüyorum, win8 hakkında inanın hiç bilgim yok, üşendim araştırmaya, bu bilgisayara kurulum, hdd bölme, driver falan nasıl halledeceğiz, bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komedi6

    beyler vista 32 bit sıkmaya başladı, win 8 nasıldır kurmayı düşünüyorum, win8 hakkında inanın hiç bilgim yok, üşendim araştırmaya, bu bilgisayara kurulum, hdd bölme, driver falan nasıl halledeceğiz, bilgisi olan varmı?


    Hocam Windows 8'i normal format şekilinde kuruyorsunuz ancak driverler biraz sıkıntı haberiniz olsun.
  • Volkanbaba kullanıcısına yanıt
    kendi bi düzenim vardı, ama laptobu bakıma göndereceğim, klavye tuşları dahil komple söktürüp laptobun içini temizleteceğim baya bi tozlanma var, ısınmayı da durduk yerde arttırıyor, win 7 driverleri eksiksizmi sizce performans artışı sağlanırmı, bir süre steam kasmayacagım artık.
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Windows 7 driverları eksiksiz, 64 bit ile maksimum performans alınıyor.
    Ben hem 8.1 hem 7 kullanıyorum, 8.1'de tam stabiliteyi yakalayamadım hala.
  • Volkanbaba kullanıcısına yanıt
    hocam ilk sayfaya baktım gördüm saolun, emektarı çocuğumuz gibi sahiplenmişsin destek vermişsin kullanıcılarda azaldı sanırım bi bizler kaldık emektarı besleyen

    ama dediğim gibi dayanıklı çıktı cihaz, oyunlarla fazla aram yok, gündelik işler için bu alet 2-3 sene daha gider bu gidişle

    emektara nazar değmesin inşallah
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.