Şimdi Ara

Samsung R522 + Philips Mc 170

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung R 522 lap top um var bilindiği üzere ses kalitesi oldukça düşük. Bende ses kalitesi daha iyi olsun diye bilgisayarı Philips mc-170 müzik setine bağlayıp kullanıyorum. ama müzik setinin kolonlarından biri çalışmıyor,kolondan ses çoook kısık ve cızırtılı geliyor sizce bunu sebebi nedir kolon patlamış olabilirmi? tamir ettirsem bana ne kadara patlar???
    Eğer tamir olmazsa logitech in 150 lira civarı olan 4.1 sistemleri var onlardan alayım diyorum ne dersiniz??

• Biraz geç oldu ama kolon patlatmıştır, cihaz 2*75Rms. Ses çıkışı da yanmış olabilir.Tamire değer bir cihaz. Bende 2 tane Mc 170 var birini dün bit pazarından aldım, sıfır gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remote control

Biraz geç oldu ama kolon patlatmıştır, cihaz 2*75Rms. Ses çıkışı da yanmış olabilir.Tamire değer bir cihaz. Bende 2 tane Mc 170 var birini dün bit pazarından aldım, sıfır gibi.

merhaba,
    mc 170in saat ayarının nasıl yapıldığını yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Arkadaşlar samsung R 522 lap top um var bilindiği üzere ses kalitesi oldukça düşük. Bende ses kalitesi daha iyi olsun diye bilgisayarı Philips mc-170 müzik setine bağlayıp kullanıyorum. ama müzik setinin kolonlarından biri çalışmıyor,kolondan ses çoook kısık ve cızırtılı geliyor sizce bunu sebebi nedir kolon patlamış olabilirmi? tamir ettirsem bana ne kadara patlar???
    Eğer tamir olmazsa logitech in 150 lira civarı olan 4.1 sistemleri var onlardan alayım diyorum ne dersiniz??

merhaba,
    mc 170in saat ayarının nasıl yapıldığını yazabilirmisiniz?

• Çok basit,stand by konumunda cd kısmında clock sete basın sonra ekrandaki preset<> ile saati tuning<> ile de dakikayı ayarlayın tekrar clock set düğmesi ile onaylayın tamam.
  • Merhaba,
    Philips mc 170 uyumlu uzaktan kumanda biliyorsanız paylaşırmısınız?
  • 90 ların sonların son döneminin unutulmaz müzik seti. Mini dev. 2- 75 KOLONLARİ VAR şekil olarak hâlâ demode olmadı az yer kaplıyor her türlü tamire değer içindeki anfi gücü çok yuksek. Bendede var satsam mi diye bazan düşünüyorum sonra kıyamıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.