kamera sorunu ici diger tarafta arkadas soyle yazmıs : " uzerınde gelen mcfree kaldırın sıstemı kasıyor ve msnde camerayı engellıyor"
o neredeki hocam
mccofee işte , antivirüs programı. o engelliyor galiba aanladıgım kadarıyla
Programın adı Mcafee diye geçiyor, mcfree ya da mccofee diye bir program söz konusu değil.
mcafee kaldırdıktan sonra ne anlamı kaldıki
ya bunun geriyükleme dosyaları C de, C ye format atsam ne olur? bir daha geri yükleme yapamaz mıyım?
yani benim amacım XP kurmak Vistayı pek sevmiyorum ama o da kalsın istiyom..
nasıl yapsam daha ii olur? Vistanın üstüne başka bölüme XP kurduğum zaman boot a Vista çıkar mı?
veya şöyle sorayım bu cihaza XP kuran oldu mu? ve nasıl yaptığınıda yazarsa ii olur...
Msn'de ses ve görüntü kurulumunda namuga 1.3M webcam'ı seçerseniz o sorun ortadan kalkar.
ayrıca bu cihazda mikrafonda mı var yaw, ben de mecaafe yi kaldırdım antivir kurdum web cam olarak görüyor msn yani.. ses ve görüntü ayarlarını yaparken mikrafonda algılıyor...
birde bu vista ne kadar çok ram yiyor yaa antivir kurmama rağmen 1.1gb ram kullanıyor...
Hakan18 bu video'yu istersen ilk sayfaya koy bizim bilgisayarın video incelemesi gerçi siyahı ama sonuçta almak isteyenlerin bilgi sahibi olmasını sağlar.
Hakan18 bu video'yu istersen ilk sayfaya koy bizim bilgisayarın video incelemesi gerçi siyahı ama sonuçta almak isteyenlerin bilgi sahibi olmasını sağlar.