En sonunda Samsung R520 ye karar verdim. Acer 6930 serilerini epey bir inceledikten sonra nihayet bilgisayarım yarın gelcek. Tabii hiçbir acer da 4650 drr3 ekran kartı yok
detaylı resimleri incelemeleri inşallah yarından sonra paylaşabileceğiz çok heyecanlıyım.
arkadaşlar 3d mark testi filan koyarmısınız oyunlarda performans nasıl bırde bu aralar bu t6400 ler cogaldı hemen hemen her marka bu cpu yu kullanıyor oysaki benım 1 sene once aldıgım asus umda bıle t8300 ıslemcı mevcut
Laptopu alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Resimlerle, oyun testleriyle, artı ve eksileriyle güzel bir inceleme yaparsanız yeni alacak arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Laptopu alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
Resimlerle, oyun testleriyle, artı ve eksileriyle güzel bir inceleme yaparsanız yeni alacak arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.
Evet hocam aynen dört gözle bekliyoruz...
Benide ekleyin klube... Ürün fiyatına göre çok iyi herkese tavsiye ederim
arkadaşlar bende bugün itibarıyla aldım benide ekleyebilirsiniz
Hadi ama arkadaşlar kimsenin eline geçmediimi daha büyük merakla bekliyorum iki gündür.
arkadaşlar bilgisayarı alan köşeye çekiliyor biraz paylaşım ya lütfen tamam alet güzel de biraz da bizi düşünün
Ulan lanet olsun şu içindeki ONLİNE ALIŞ VERİŞ sevgisine ben de az önce sipariş verdim bakalım yarın gelirse size tarafsız olarak görüşlerimi aktaracam.. bekleyenler için kendimi feda ettim..
he ayrıca PUANLAMAR yapıldı bir kaç incelemde var şu linkten bakabilirsiniz.. ;