< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
zip atın ilk en üsttekini yükleyin bir klasör altındakini değil hocam, olmadı kendi yedeğinizi alın samychan ya da windows pc niz varsa GitHub - PredatH0r/ChanSort: TV channel list editor for Samsung, LG, Sony, Hisense, Panasonic, Philips, Sharp, Toshiba and MANY more. https://github.com/PredatH0r/ChanSortbununla sıralayın. Benim cihaz qn90d ve 1301 sürümünde. |
|
|
Servis kanal listesi https://www.mediafire.com/file/k7n8fnrpd8lmlfn/servis_kanal_listesi.zip/file 280 kanal var sözcü yok ama, sanırsam 11837 li frekanstaki kanallar yok gibi ince şekilde bakamadım. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, 65QN90B sahibiyim.2 gün önce televizyon kumandayı görmemeye başladı.Kumandadan televizyonu açıp kapayabiliyorum ama başka hiçbir şey yapılmıyor.Kumandanın herhangi bir tuşuna bassam direk cihaz aranıyor diyor ama sonrasında akıllı kumanda bulunamadı diyor.Daha önce karşılaşan biri var mıdır ya da çözümünü bilen? |
| _____________________________ |
|
Hocam valla çok garip anlamadım. Televizyonun köşesine çok minik alana deneme amaçlı nefesimle buğu yapıp hafif bez değdirdim su olmadan güneş yansımasını alıp baktığımda orada da leke oldu. Yakından bakınca veya odada bakınca güneş yansıması gelmez ise belli olmuyor sadede güneş ışığı çarpınca gözüküyor. Biraz araştırdım 1 gün sonrasında falan kendiliğinden geçebilir diyorlar. Kaplama da sorun mu var çözemedim umarım geçici bir şeydir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 8 Eylül 2025; 21:7:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uzun arayışlardan sonra çözümünü buldum.Belki ihtiyacı olan birisi olursa çözümü buraya bırakayım.Belli bir mesafeden eşleştirmeye çalışınca kumandayı bulamıyor.Televizyonun sağ altındaki kırmızı ışığa kumandayı dayayıp eşleştirme tuşlarına basıldığında olay çözülüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
yıllar önce ilk led tv mi aldığımda vatandan temizleme solüsyonu almıştım. çalışan solüsyonu tv ye değilde direk az miktarda nemlenecek kadar beze sıkmamı ve ondan sonra tv yi silmemi önermişti. o şekilde de kullanıyoruz. tv leri sık sık temizlemiyorum, kirlendikçe 5-6 bazen biraz daha uzun sürede tekrarlıyorum. şimdiye kadar şükür bir sorun olmadı. çaydanlık buharı filan biraz ekstra zahmetli bir olay. |
|