Sonuç ne oldu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (50. sayfa)

-
-
-
Arkadaşlar merhaba.
Daha önce Samsung 65QN800D ve Samsung 65QN90D modelleri arasında kalmıştık. Alacak olanlara açıkçası fiyatı biraz yüksek gelmişti.
Samsung bayisine gittiğinde bu ürünlerin fiyatı çok yüksek, o yüzden Samsung Q70D modelini düşünebilirsiniz demiş. (55 ve 65 inç özelinde.)
Siz Q70D modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle gündüz aydınlık bir salonda 65QN800D ve Samsung 65QN90D modellerini aratır mı?
65Q70D modelinin fiyatı internette 50 BİN TL. Bu fiyata şu modeli de düşünebilirsiniz diyeceğiniz model var mı?
65QN85D modeli de fiyat olarak bir tık üstte, bu modelde kıyaslamaya girerse ne dersiniz?
-
Hocam 1 hafta 10 gün bekleyin 2025 modelleri geliyor kampanya v.s olur sonra kararınızı verin bence -
F modeli gecen seneki modelden daha mi kotu gercekten ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet incelemede öyle demişler, sadece yansıma önleyici katmanı daha iyi sanırım. rtings.com
Samsung QN90F Review (QN43QN90FDFXZA, QN50QN90FDFXZA, QN55QN90FDFXZA, QN65QN90FDFXZA, QN75QN90FDFXZA, QN85QN90FDFXZA, QN98QN90FDFXZA)https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90f
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 5 Mayıs 2025; 10:56:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bu normal mi sizce (bekletmesi)
-
Tv yi ilk actiginda normal ama 2. 3. Tekrar girisinde yapmamasi lazim aslinda bende oyle oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğim gibi 2019 modelde yok bu :) güncelleme ile düzelmesini bekleyeceğiz
-
Parlaklık dışında hemen hemen her konuda daha geride kalmış 25 model. Elimizdekinin kıymetini bilelim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef devam ediyor
Selamlar, dun teknosadan gece 86k taksitle 75qn90d alabildim.cok arastirdim lg,tcl oneren cok oldu gonlum samsungdan yanaydi.Burak bey saolsun fikirleriyle yardimci oldu.90f 3k dolardan disarida satisa acildi.tahminim en iyi ihtimal yuzde 20 eklerler uzerine.90d de stok kalmaz diye beklemek istemedim. 12 yillik samsung led tv var 55 inch onun aski aparati bu cihazi tasirmi yoksa tavsiye edebileceginiz aparat varmi? Sabit dusunuyorum hareketli aparatin ne gibi avantaji olabilir?
Hareket ettirmenin avantaji eski tv lerdeki gibi kutu vs yok bu cihazda benim bir onceki 55mu8000 tv de kutu vardi usb hdmi tarzi seyleri bagliyabiliyorduk bu tv de baglanti yapman icin asagi indirmen lazim tv yi butun soketler arkasinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 6 Mayıs 2025; 13:29:5 >
Arkadaşlar merhaba, aynı televizyon bende de var. Benim merak ettiğim kumandadaki disney+ gibi tuşların görev atamalarını değiştirebiliyor muyuz? Böyle bir ayar var mı? Örneğin ben Disney+ tuşuna basında Youtube açılsın istiyorum. Böyle bir değişim mümkün müdür?
-
-
Tek sorun o degil gibi sanki yukaridan asagida bolca cizgi mevcut.
O boydan çizgiler yok hocam onlar fotoğraf çekerken telefondan kaynaklanıyor sadece bu piksel ezilmesi şeklinde noktalar var acaba herkeste mi böyle herkes dead piksel testi yapıp full beyaz renkte baktı mi
65qn90d cihazımda beinsport uygulaması açılmıyor.Mor ekranda takılı kalıyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihazi fisten cekin 2 dk sonra tekrae deneyin
Mh de öyle tarif etti ama olmadı.Fişi çekip modemide resetledik.Aynı sorun 55qn90d modelinde de var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X