< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (717. sayfa)

-
-
ne olursa olsun 65"ten 55"e geçilmezquote:
Orijinalden alıntı: ultrahasan
Arkadaşlar geçen hafta mediamrkt.tan 65xh9077 aldım. 11.000 tl fiyatı. Kurulumu yapıldı. Işık yansımasından şikayetçiyim, tahminimden fazla rahatsız etti.
55q80t.nin fiyatı 10k.ya düşmüş ve 600 tl para kart durumu var.
Sizce 65 inc sony tv.yi iade edip 55q80t almak mantıklı mı? Ne düşünürsünüz? Büyük ekran daha güzel aslında ama kararsız kaldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, bugün Vatan Bilgisayarın HW-T450 soundbar hediyesi ve 600 TL hediye çekiyle toplam 9999 TL fiyatıyla kapalı kutu Samsung 55Q80T satın aldım. Haftaiçi günlerde çalıştığım için haftaya cumartesi gününe Ankara Samsung servisinden kurulum için randevu alacağım. Kurulumda dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Televizyon ile ilgili şikayetleriniz var mıdır? Ölü piksel olayı çok fazla çıkar mı? Çıkması halinde neler yapmam gerekiyor? Önerdiğiniz renk ayarı var mıdır? Hediye çeki ayarlaması için yapmam gereken bir şey var mı? Kullanan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Açıkcası ekran büyüklüğü cezbediyor ama q95tnin muadili değil ayrıca o mesafeden her içeriğin 4k olması lazım seyir zevki için ben 75" te bile zorlanıyorum tv yayınlarını digitürk 4k receivera upscale ettirerek bir nebze rahat izleme sağlayabiliyorum o da her kanalda değil eğer izleme mesafeni 4 metre ve üstü yapabilirsen al derim büyük ekran apayrı bir deneyim 8096nın va paneli kenar karartma muhtemelen q70tye denktir bu durumda bile 5000 tl daha ucuz insanın aklını çelen bir tv zor karar kardeşim Allah yardımcın olsun
Alıntıları GösterValla hocam kafam çok karıştı...65 inç Q95T beni hiç üzmez PS5 te de üzmez,film izlerken de üzmez,maç izlerken de üzmez..Siyahları efsane,yansıması az vsvs çok avantajı var
Sony ise 85 inç..Valla duvara 85 inç tv bin kaplayacağı yeri kalemle çizdim,orda bile heyecanladım..
-
Merhaba arkadaşlar.
Samsung QLED serisi üç model arasında karar aşamasındaydım. Q70T-Q80T-Q95T modellerini yerinde inceleme fırsatım oldu. Q95T modelin diğer modellere oranla bariz kalite farkı var. Bütçeyi zorlasada Q95T almak daha mantıklı. Bir mağazada 55Q95T teşhir 9500 + 700 TL civarı parakart 8800 e geliyor. Ocak ayından bu yana teşhir de ama ekran gayet temiz. Sizce alınır mı, yada sıfırı daha düşermi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aynı serinin 65 inç olan modelini arıyorum..Q80 in 65 inç kapalı kutusunu bulamadım..Q95 in buldum..2500tl hediye çekiyle 17.500 e geliyor..
Az yukarda yazdığım şekilde daha düşük özellikte Sony KD-85XH8096 modeli de gözüme çarptı..Yaklaşık aynı paralara 85 inç model tv de almak var..Mesafem 3.5 metre.Kafam inanılmaz karışık..Bugün bir karar vereceğim...
-
55 inc q80t almaya gittim soundbar hediyesi v.b. ile 9999 tl ye geliyordu vatanda 600tl para card vardi. Sadece teşhir kalmıştı. 65 inc ekranlar daha guzel göründü 65 inc q70t aldim 11.999 tl ye soundbar hediyesi yok 700tl paracard var. Umarim pisman olmam q80 full array ve q70 lit edge disinda bir fark yok gibi ama 65 e baktiktan sonra 55e donemedim q80 icin 2bin daha cikabilseydim ona yonelicektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulfur- -- 23 Ağustos 2021; 10:31:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sgkhn01
Merhaba arkadaşlar.
Samsung QLED serisi üç model arasında karar aşamasındaydım. Q70T-Q80T-Q95T modellerini yerinde inceleme fırsatım oldu. Q95T modelin diğer modellere oranla bariz kalite farkı var. Bütçeyi zorlasada Q95T almak daha mantıklı. Bir mağazada 55Q95T teşhir 9500 + 700 TL civarı parakart 8800 e geliyor. Ocak ayından bu yana teşhir de ama ekran gayet temiz. Sizce alınır mı, yada sıfırı daha düşermi?3 den birine bütçeniz uygunsa Q70T almayın derim. Forumda alanlar arasında çok fazla şikayet var o modelle ilgili.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sgkhn01
Merhaba arkadaşlar.
Samsung QLED serisi üç model arasında karar aşamasındaydım. Q70T-Q80T-Q95T modellerini yerinde inceleme fırsatım oldu. Q95T modelin diğer modellere oranla bariz kalite farkı var. Bütçeyi zorlasada Q95T almak daha mantıklı. Bir mağazada 55Q95T teşhir 9500 + 700 TL civarı parakart 8800 e geliyor. Ocak ayından bu yana teşhir de ama ekran gayet temiz. Sizce alınır mı, yada sıfırı daha düşermi?qledlerin teşhirinden bir şey olmaz çizik v.s. yoksa panelde al gitsin
-
-
Hayırlı olsun
Ben de bugün 85Q70T aldım...65 inç Q95T müthiş bir tv ama 85 inçi gördükten sonra diğer her şey boş kalıyor..100HZ olmasa almayacaktım ama 100HZ olması benim için yeterli oldu..
Mediamarkt'ta teşhir ürünü vardı 21500 fiyatı vardı 800 lira indirim yaptılar 2000tl de hediye çeki vardı..
Teşhir 65 inç Q95T yi de 17500 e bırakıyordu onun da 2500 hediye çeki vardı 15.000 e gelecekti
Kafam inanılmaz karıştı ama inanın 85 inç tv bir yana dünya bir yana..
-
En iyisini yapmışsınız, 65q95t almadığıma boyut olarak bin pişmanım. Keşke daha büyük tv daha düşük model alsaydım :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun acilen digitürk 4k kutuya geç mesafen çok yakın ancak kurtarır tv yayınlarındaquote:
Orijinalden alıntı: besiktasHayırlı olsun
Ben de bugün 85Q70T aldım...65 inç Q95T müthiş bir tv ama 85 inçi gördükten sonra diğer her şey boş kalıyor..100HZ olmasa almayacaktım ama 100HZ olması benim için yeterli oldu..
Mediamarkt'ta teşhir ürünü vardı 21500 fiyatı vardı 800 lira indirim yaptılar 2000tl de hediye çeki vardı..
Teşhir 65 inç Q95T yi de 17500 e bırakıyordu onun da 2500 hediye çeki vardı 15.000 e gelecekti
Kafam inanılmaz karıştı ama inanın 85 inç tv bir yana dünya bir yana..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sevgili dostum özel mesaj göndermişsin ama senin ayarların özel mesaj alımına kapalı o yüzden buraya yazayım
3 metreden lg oled mi qled mi diye sormuşsun
"benim 75" eski seri q7f edge led dolayısıyla siyah kalitesi asla c1 ayarında olamaz ama 75" c1 de iyi para bulabilirseniz bitmeden 75q95t alın yeni qn90lar bile ads panel diyolar yani ips ekran
eğer ısıkları kapatıyorsanız gece oled alın qledler karanlıkta izlemek için değil ama ışıklar açık olunca coşuyor panel oyun için önceliği olede vermeyin çok uzun oyun seansları varsa ekran yanığı önledik filan diyorlar inanmayın iz kalabilir
oyun ve filmde optimal denge qledlerde ben de 75"i 3 metreden izliyorum düzgün bir upscale receiverla ki ben digitürkü öneririm ekran modunu da doğala alınca plazma gibi oluyor tv yayınlarında 65" küçük gelmez o mesafeye ama ah keşke 75 alsam dediğinizde iş işten geçmiş olur insan gözü çok çabuk alışıyor tvnin büyüklüğüne ben 82 veya 85 almadığıma bugün pişmanım 17.000 tl vermiştim dolar 4 tl idi
"
-
Tesekkurler . Farkinda bile degildim ozel msj larimin kapali oldugundan . Forumdaki bir kac serseri yuzunden kapatmis olabilirim . Cok fazla oyun oynamiyorum gunde en fazla 2 saat falan esas yogun olan gunduz gece toplarsak 5 ve uzeri saat tv izlenecek . Bu ara lg ler peynir ekmek gibi gidiyor tek sorun benim icin parlakligi az gelebilir dostum . Gunduz ve gece isikta guzel performans veriyor qn90 lar hatta 4k film de test etmistim hem sesini hem goruntusunu begendim ama maalesef bir lg ile qn90 arasinda oyun keyfi cok farkediyor birisi suluboya birisi keskin net ve canli renklerle dolu gibi . Samsung un menusunu de begenmiyorum ama ses sistemi daha iyi . Bilmiyorum 2 gun sonra inceleyip kararimi vericem belki de almam cok para 30 bin tl . 77 inch alayim diyorum ama 39 a kadar dustuler .
85 inch de cok buyuk biraderim ya her eve odaya gore degil . Sony xh 9096 yi da incelemistim bence onemli olan goruntu karakteri yoksa buyuk olmus onemli degil inan tepki suresi goruntu kalitesi vs daha onemli .. 85 inch sony tv incelemistim cok agir bulanik sahne gecisleri var beynim dondu izlerken .. mac demosu izlemistim insanin basini donduruyor
Lg cx de de oyun demosunu incelerken hissettim sanki ekran seni icine aliyor gozleri beyni cok yoruyor , naturellikten ziyade cirtlak renkleri olan bir monitor gibi inan yanindaki nano tv ye baktigimda basim gozlerim rahatladi . bu da almami engelleyebilir . 40 bin civari sony lere de baktim ama bu paraya anca 65 inch en dusuk modeli . Qn90 75 inch te var ama oda film haricinde beklentilerimi karsilamiyor . Param cebimde kalicak sanirim makul seviyede beklentilerimi tatmin edecek tv yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 24 Ağustos 2021; 18:51:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün Samsung mağazasından 65Q95T aldım. Umarım problem çıkmaz bu sefer. Vatan bilgisayar gözümden düştü.
Haftaya kurulur sanırım TV. QN90A almadığım için pişman olmam inşallah :)
-
qn90ları henüz görmedim benim arkadaş outletçi olduğu için gelmesi biraz zaman alır bakalım ads panel neler yapıyor görmek lazım karar vermedenquote:
Orijinalden alıntı: estimates29Tesekkurler . Farkinda bile degildim ozel msj larimin kapali oldugundan . Forumdaki bir kac serseri yuzunden kapatmis olabilirim . Cok fazla oyun oynamiyorum gunde en fazla 2 saat falan esas yogun olan gunduz gece toplarsak 5 ve uzeri saat tv izlenecek . Bu ara lg ler peynir ekmek gibi gidiyor tek sorun benim icin parlakligi az gelebilir dostum . Gunduz ve gece isikta guzel performans veriyor qn90 lar hatta 4k film de test etmistim hem sesini hem goruntusunu begendim ama maalesef bir lg ile qn90 arasinda oyun keyfi cok farkediyor birisi suluboya birisi keskin net ve canli renklerle dolu gibi . Samsung un menusunu de begenmiyorum ama ses sistemi daha iyi . Bilmiyorum 2 gun sonra inceleyip kararimi vericem belki de almam cok para 30 bin tl . 77 inch alayim diyorum ama 39 a kadar dustuler .
85 inch de cok buyuk biraderim ya her eve odaya gore degil . Sony xh 9096 yi da incelemistim bence onemli olan goruntu karakteri yoksa buyuk olmus onemli degil inan tepki suresi goruntu kalitesi vs daha onemli .. 85 inch sony tv incelemistim cok agir bulanik sahne gecisleri var beynim dondu izlerken .. mac demosu izlemistim insanin basini donduruyor
Lg cx de de oyun demosunu incelerken hissettim sanki ekran seni icine aliyor gozleri beyni cok yoruyor , naturellikten ziyade cirtlak renkleri olan bir monitor gibi inan yanindaki nano tv ye baktigimda basim gozlerim rahatladi . bu da almami engelleyebilir . 40 bin civari sony lere de baktim ama bu paraya anca 65 inch en dusuk modeli . Qn90 75 inch te var ama oda film haricinde beklentilerimi karsilamiyor . Param cebimde kalicak sanirim makul seviyede beklentilerimi tatmin edecek tv yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğru söylüyorsunuz..Başvuracağım..Eve getirip eskisini alıyorlar di mi?
-
hatırlamıyorum o kadar eskiden geçtim ki 4kya
-
Merhabalar arkadaşlar.
Q80r ile gelen siyah kumanda bozulduğu için yeni kumanda alacağım.
Q90r ile gelen gümüş renkli kumanda uyum sağlıyor diğer 2019 qled modellerine diye biliyorum.
Rica etsem q90r televizyonu olan bir forum sakini tam model kodunu yazabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X