Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.596
Cevap
408
Favori
718.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mastikadandabeter M kullanıcısına yanıt

Ben kullanmıyorum ama Duplex Play'i tavsiye ediyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Duplex icin ülke değiştirdikten sonra o ülkeye göre ip ve dns almak gerekiyormuş. Bu sebeple daha rahat ulaşılabilir bir uygulama arıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

duplex çok iyi uygulama

yıllığı 2 dolar dı sanırım ben aldım kullanıyorum çok memnunum.

O konu hakkında bilgim yok, dediğim gibi kullanmıyorum çünkü...

• sipru S kullanıcısına yanıt
    Nasıl indirdiniz markette yo ?

• DuplexPlay Samsung markette hâlâ mevcut ve yüklenebilir durumda...

• Arkadaşlar zamanım az o yüzden detaylıca inceleyemedim sizin fikrinizi almak istiyorum. 20 gün önce lg nano 55" televizyon aldım almaz olaydım. Televizyonun bazı özellikleri çok iyi olsa da siyah ekranlardaki ışık sızlamaları acayip soğuttu beni. şimdi televizyonu iade edip değiştireceğim. Bunun yerine 8-10 bandında birşey önerebilir misiniz rica etsem? Televizyonda %70 gece film izliyorum, %30'de oyun vs şimdiden teşekkürler.

Edit: SAMSUNG QE 65Q60T bunu alsam nasıl olur sizce? almışken 65" olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcan97 -- 19 Ağustos 2021; 17:44:28 >
  • selimcan97 S kullanıcısına yanıt
    55q70 aldım ben sevdim. 55cx de mevcut. Fark olsada öyle ışık süzmesi vs. görmedim. 60t yerine 70t alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeharun -- 19 Ağustos 2021; 20:22:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeharun

55q70 aldım ben sevdim. 55cx de mevcut. Fark olsada öyle ışık süzmesi vs. görmedim. 60t yerine 70t alın.

Hocam bizim Samsunglar da ışık sızması olmaz zaten. Ama arkadaşın LG de olması normal. Sizin QE70 VA panel tıp ki bende ki QE60 gibi. Arkadaşın LG ise IPS panel. IPS panellerde maalesef ışık sızması olmakta. VA panellerde olduğu zaman sıkıntı var demek zaten.

IPS panellerde ise belli bir seviyeye kadar olan bir durum onu geçiyorsa o vakit problem var demek. IPS de yapısı gereği ışık sızması olur.

• Beyler parakartlari nakite cevirmek istiyenlere yardimci olurum komisyonsuz kurusuna kdr sizindir ben kendim için yaptim faydalanmak istiyen yazabilir 👍😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Arkadas sana super bi program oneriyorum room iptv uygulama marketinde var indir pisman olmazsin super akici denemek istiyenler denesin fotoda atiyorum Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• bladeharun kullanıcısına yanıt

Hocam cevap için teşekkürler. O zaman yarın akşam bütçeyi oldukça zorlayarak 70t alacağım artık. Umarım sonradan bir sıkıntı yaşamam. Ekşi sözlükte samsung qled kullanan birisi bulutlanmadan baya sıkıntı yaşamış defalarca teknik servis kaydı oluşturarak, ekşi sözlüğe falan yazarak anca değişim gerçekleştirebilmiş, biraz gözüm korktu açıkçası. Eski televizyonum Lg 42la620 idi ve yıllarca kullandım gayet memnundum, bu kadar çetrefilli olacağını bilsem hiç bulaşmazdım yeni tv işine. Hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcan97

Hocam cevap için teşekkürler. O zaman yarın akşam bütçeyi oldukça zorlayarak 70t alacağım artık. Umarım sonradan bir sıkıntı yaşamam. Ekşi sözlükte samsung qled kullanan birisi bulutlanmadan baya sıkıntı yaşamış defalarca teknik servis kaydı oluşturarak, ekşi sözlüğe falan yazarak anca değişim gerçekleştirebilmiş, biraz gözüm korktu açıkçası. Eski televizyonum Lg 42la620 idi ve yıllarca kullandım gayet memnundum, bu kadar çetrefilli olacağını bilsem hiç bulaşmazdım yeni tv işine. Hayırlısı bakalım.

Hocam ekşi sözlük de yazanlara veya şikayet com gibi yerlerde yazanlara bakarsanız hiç TV alamazsınız. Bu tür sorun yaşanmayan bir tane model yok.

Bir modelden 1.000 tane satıyorsa X marka o mutlaka 5-10 tanesinde bu tür sorunlar vardır. Bu sorun 1.000 adetten 400-500 tanesinde varsa o zaman sıkıntı vardır.

Ben QE60TA aldım onlar ilgili şikayet var com da neler neler yazanlar vardı.

Evet QE70TA hakkında bu forumda da bazı şikayetler var ama hepsi bulutlanma filan değil. Başka sorunlar. Ama alıp şikayetçi olmayanlarda var. Bu işler biraz şans işi. Şans işi derken kast ettiğim arıza değil. Arızalı ürünlerin denk gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Ağustos 2021; 1:19:43 >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi şansa arızalı ürün gelir zaten beni korkutan ürünün arızalı çıkma olasılığından çok samsung'un ürünün arızalarını kabul etmemesi. Ne kadar şikayet okuduysam neredeyse hepsinde samsung ürüne arıza yoktur normali budur gibi saçma sapan cevaplar vermiş. Bundan 10 sene önce aynısı babamların başına geldi. Aldığımız samsung televizyonun sesi boğuk boğuk geliyordu. O zaman teknik servise defalarca gösterdik kabullenmediler göz göre göre normal dediler. Gittim mecbur hoparlör aldım taktım. Anladığım o ki 10 senede servis konusunda bir arpa boyu yol kat edememişler.

• Erdal300 E kullanıcısına yanıt

Uygulama bana lazım değil, bu konu başlığında soran bir arkadaş için yazmıştık.

Ama yine de eyvallah...

Apps a girip d tuşuna tikla geliyor Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• 65QN90A modeli kuruldu. Sonuç hayal kırıklığı. Görüntü güzel eyvallah ama ses inanılmaz berbat. BASS namına hiçbir şey yok. Ses derinliği yok. OTS+ diyorlar ama hiç etkileyici değil. LG CX almadığıma inanılmaz pişman oldum.

• oguss23 kullanıcısına yanıt

Hocam bende 5.1 ses sistemi var olduğu için sese hiç bakmamıştım, ufak bir soundbar ile çözülür diye düşünüyorum. Nasıl görüntüde bakış açısı ve blooming rahatsız etti mi?

• Sevgili arkadaşlar bu akşam televizyonu alacaktım ancak iki model arasında çok fazla tereddütte kaldığım için karar veremedim ama yarın akşama doğru kısmetse bu işi sonlandırmayı düşünüyorum. Size tek sorum olacak;

-- 65" ekran çok istiyorum--

-65" q70t mi alırsınız?

-55" q80t mi alırsınız? (1500tl daha ucuz + soundbar hediye)

Yani 1500 tl daha fazla verilip soundbar hediyeden de feragat edilip 65" q70t alınır mı yoksa arada çok kalite farkı var da her türlü q80t mi alınır?

Tek istediğim gece film izlemek o kadar, ses genelde kısık açıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcan97

Sevgili arkadaşlar bu akşam televizyonu alacaktım ancak iki model arasında çok fazla tereddütte kaldığım için karar veremedim ama yarın akşama doğru kısmetse bu işi sonlandırmayı düşünüyorum. Size tek sorum olacak;

-- 65" ekran çok istiyorum--

-65" q70t mi alırsınız?

-55" q80t mi alırsınız? (1500tl daha ucuz + soundbar hediye)

Yani 1500 tl daha fazla verilip soundbar hediyeden de feragat edilip 65" q70t alınır mı yoksa arada çok kalite farkı var da her türlü q80t mi alınır?

Tek istediğim gece film izlemek o kadar, ses genelde kısık açıyorum.

İzleme mesafeniz kaç olacak. 3-4 metre olacaksa 65'' modeli alın derim

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.