Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.596
Cevap
410
Favori
717.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır iflas etmezler. Tüketici bir ürünü iade ettiğinde onu tamir edip kusurlarını giderip ikinci el olarak satar üretici. Fiyatı da biraz düşürdü mü tercih sebebi bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 15 Temmuz 2020; 6:23:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Liyakat, ahlak ve saygı yoksunu bir ülkeyiz malesef. Sen ben düzgün olalım diyoruz ama emin o bu düzgünler ülkenin %5 i değil. %5 in %50 si de emin ol sıkışınca pisleşir.
    Genimizde var bozukluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

ABD de gray market adı altında refurbished ürün adıyla düşük fiyattan satışa koyuyor tekrardan. Yani tüketici bu ürünün ikinci el olduğunu fakat elden geçirildiğini ve orijinalinden farksız sorunsuz olduğunu bilerek alıyor. İade ürünler Bizde anlaşmalı elektronik mağazalarına satılıyor. Onlar gözle görülür bir sorun yoksa veya tamir edilebiliyorsa edip güzelce paketleyip işte kampanya yaptık diye piyasa fiyatının biraz altına satışa koyuyorlar. Bu sebeple :
    - kutusunda çift bant var mı bakılmalı
    - kutu açıldığında köpükleri tam mı ve her şey plastik ambalajında mı
    - ürün sıfır gibi mi yoksa panel arkasında toz vd var mı
    gibi önerileri sadece biz Türkler kendi aramızda birbirimize tavsiye edip duruyoruz.
    Dünyanın neresinde var servis kumandasıyla ekran saatine baktırma çabası?
    Orta Doğu ülkesine döndürdüler bizi yazıktır.
    -kutusunda çift bant var mı bakılmalı
    MI
    Bu konuda bile iyimser düşünen arkadaşlar
    Bilmezmisiniz Minareyi çalan KILIFINI hazırlar demişler
    Bırakın köpüğü bandı, sıfırlama merkezlerinde kutusunu geçtim çalışma saati dahi hepsi sıfırlanıyor/yenileniyor
    Sherlock holmes'i tutsanız yüzüne bakıp o bile sıfır mı işlem görmüş ürün mü bilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin orta doğuya döndüğü falan yok zihniyet noktasında art niyetliyiz ve çıkarcıyız bu günümüzdede böyle geçmiştede böyleydi
    bu kafayla gidersek gelecektede böyle olacak tabirimi maruz görün ülkede her sene etek boyu kasalıyor benim bildiğim orta doğuda
    böyle bir durum yok ha zihniyet bozuksa bu heryerde bozuktur bunun ortası batısı doğusu olmaz bozuksa bozuktur.
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Bir de işin bu kısmı var değil mi hocam?
    Yani iade bir ürünü tekrar sıfır gibi satmak isteyen bilmiyor mu ki müşterinin açık poşetleri vs gördüğünde işkilleneceğini..
    Eskileri tekrar kullamasına bile gerek yok dediğin gibi..
    Yeni ürünler, yeni kutu, sıfırlanmış bir TV beyni oldu bitti..
    Bunlar bizim kuruntularımız belki ama olur da böyle şeyler yapılıyor ise insanları aldattığı için vay onların hâline..

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

-kutusunda çift bant var mı bakılmalı
    MI
    Bu konuda bile iyimser düşünen arkadaşlar
    Bilmezmisiniz Minareyi çalan KILIFINI hazırlar demişler
    Bırakın köpüğü bandı, sıfırlama merkezlerinde kutusunu geçtim çalışma saati dahi hepsi sıfırlanıyor/yenileniyor
    Sherlock holmes'i tutsanız yüzüne bakıp o bile sıfır mı işlem görmüş ürün mü bilemez

Alıntıları Göster
    Firmalar problem yaşadığından dolayı samsungla bu işlere mi girişiyorlar bilmiyorum Ama Samsung teşhir iade kullanılmış v.s. bir şekilde kendilerine gelen ürünü ihale suretiyle outlet olarak satıyor benim arkadaşım bu ürunleri alıp satıyor çok sıkı takip ediliyor faturada outlet olduğu belirtiliyor alan kişi imzalayarak alıyor öyle sizin dediğiniz gibi olsa alan kişi aldığında bozulduğunda samsung servise götürse foyası meydana çıkar çünkü bu ürünlerin seri numaraları kayıtlı samsungda ve garanti vermiyor yani size gelen ürunlerin refurbished olma ihtimali yok en fazla bayii ya da büyük teknoloji marketleri teşhir ürünü sıfır diye art niyetli olarak size satabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Temmuz 2020; 18:19:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

Q80r'lere duvara sıfır askı aparatı oluyor mu hocam? Bunu bilmiyordum 🤔
    evet mağazada sordum 1000 tl fiyatı ve sadece öne eğilebiliyor hafif. bana gereksiz geldi tv nin arkası bombeli tam düz olsa belki olurdu. onun yerine üstüne ekler soundbar alırım.
  • lorne21 L kullanıcısına yanıt
    Bende var. Normal askı aparatlarından kesinlikle daha iyi ve daha duvara yakın ama dediğiniz gibi ürünün tam hakkı q90 gibi kalınlığı her noktasında aynı olan tvlerde çıkar.

• lg c9 ve Q70R arasında kaldım. tv'yi ağırlıklı oyun oynamak için alacağım tabi film de izleyeceğim. kağıt üzerinde c9 daha iyi gibi ama konuyu okuduğumda çok fazla mağdur olan kişi gördüm. sizce bu televizyon oyun açısından benim işimi görür mü ? gecikme süresi düşük mü ? eğer tek sıkıntı görüş açısı ise benim için çok önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

lg c9 ve Q70R arasında kaldım. tv'yi ağırlıklı oyun oynamak için alacağım tabi film de izleyeceğim. kağıt üzerinde c9 daha iyi gibi ama konuyu okuduğumda çok fazla mağdur olan kişi gördüm. sizce bu televizyon oyun açısından benim işimi görür mü ? gecikme süresi düşük mü ? eğer tek sıkıntı görüş açısı ise benim için çok önemli değil.
    Bence q70r alın.Oyun ve film için iyi bir tv. Tabii ki oled teknolojisi ayrı bir seviye fakat şuan için sorunlu bir teknoloji.

• dün hilltowwn avm Samsung mağazasındaki tv fiyatları şu şekildeydi

55Q70T - 10.000 TL (bunun yerine Q80R çok daha mantıklı)
    55Q80T - 11.000 TL
    55Q80R - 10.000 TL (one connect box)

55Q95T - 27.000 TL
  • grcim G kullanıcısına yanıt
    tabi ki Q80R bu üçü arasında
  • Arkadaslar Samsung’da yeni modeller ve ebatlar gelmeyecek mi? Yil bitti ama hala cok az secenek var 2020 modellerinde. 85 inch Q95T bekliyorum. Kac yildir bu ebatta alinabilecek TV bulamiyorum. El insaf gelsin artik su model ve ebat. Sony kontrast ve hdmi 2.1 yonunden bu sene yine bir kayip yil sundu. Q95T tam istedigim gibi ama bu sene bari buyuk ekrani gelsin 4k flagship tvnin. Gecen sene de gelmemisti, en buyuk 75 inch Q90R vardi. Zorla Sony aldirtacaksiniz insana!

• kultablasi kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç metreden izleyeceksiniz?
    Hani 75 de öyle çok küçük bir cihaz değil 🤔

• Arkadaşlar daha önce teknosa dan 55q70r tv aldım.tv de hem vertical banding sorunu vardi hemde ölü pikseller vardı.neyse ki teknosa ölü piksellerden dolayı iade yaptı.

Sorum şu hepsiburadadan 55q80rat modelini almak istiyorum şu sıralar 9400 bandında seyrediyor.satıcılara ne kadar güven olur bilemiyorum.tv nin arkasında dururlarmı ? Sorunlu tv ler bu satıcılar aracılıgıyla mı piyasaya sürülüyor diye endise ediyorum???

Bu sitelerden tv alaniniz oldumu sorun çıkınca ilgileri nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1vites -- 18 Temmuz 2020; 7:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1vites

Arkadaşlar daha önce teknosa dan 55q70r tv aldım.tv de hem vertical banding sorunu vardi hemde ölü pikseller vardı.neyse ki teknosa ölü piksellerden dolayı iade yaptı.

Sorum şu hepsiburadadan 55q80rat modelini almak istiyorum şu sıralar 9400 bandında seyrediyor.satıcılara ne kadar güven olur bilemiyorum.tv nin arkasında dururlarmı ? Sorunlu tv ler bu satıcılar aracılıgıyla mı piyasaya sürülüyor diye endise ediyorum???

Bu sitelerden tv alaniniz oldumu sorun çıkınca ilgileri nasıl ?
    Şuan stoklar çok sıkıntılı artık bitirdiler sona kalanların ne olduğu belli değil. Ben açıkçası güvenemiyorum. Samsung Türkiye garantili ise belki diyeceğim ama ithalatçı garantili ise uzak durun.
  • f1vites F kullanıcısına yanıt
    Satıcıların yorumlarına bakın, başka sitelerdeki yorumlarına da bakın.. Çünkü malum aynı satıcı gg, n11 ve trendyolda da olabiliyor..
    İkna olursanız siparişi verirsiniz.. 55Q80r bugün alınabilecek en iyi 55 inç cihazdır.. Kaçırmayın derim..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Mesafe onemli degil. Evde sinema keyfi yasamak icin 85 istiyorum. Hali hazirda 65 inchten 75 inch’e cikmak cok fark yaratmayacaktir. Madem yeni tv aliyorum birazcik buyuk olmamali aradaki farka degecek kadar bariz buyuk olmali. Diger odada 135 inch projeksiyon var ama soluk renkler filan izlemek hic keyif vermiyor, cok az kullaniyorum. O yuzden 85 de pek buyuk sayilmaz aslinda benim icin. :)

• Acil destek rica ediyorum arkadaslar,q90r kullanıyorum.

Tvnin sesini bluetooth kulaklıga nasıl aktaracagım,örneğin airpodsta izleyemezmiyim.

Kulaklıkta bluetoothu Actım diyelim, tvnin bluetoothunu nasıl acacağım.

Kısaca kulaklıga nasıl sesi verecegim

• Mot_Marley M kullanıcısına yanıt
    Ses ayarlarinda bir yerdedir.

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.