Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş
    O ilan uzun zamandır var fakat stoklarında yok,yorumlarda stok yok denilmiş, Aman dikkat almadan önce araştırmakta fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

misal 65q90 gördüm 15000di 82q70 gördüm 19500dü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Nerede gördünüz acaba? Outletten kastınız nereler?
  • Uzman arkadaşlara sorum var. Diyelim ki smart tv yok ancak apple tv 4k var evde. q70r soundbar ile apple tv sayesinde atmos ses alabiliriz değil mi ? bu durumda apple tv'yi soundbara, soundbarı da tv ye mi bağlamak gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERKEZ4 -- 2 Haziran 2020; 13:51:26 >

Orijinalden alıntı: CERKEZ4

Uzman arkadaşlara sorum var. Diyelim ki smart tv yok ancak apple tv 4k var evde. q70r soundbar ile apple tv sayesinde atmos ses alabiliriz değil mi ? bu durumda apple tv'yi soundbara, soundbarı da tv ye mi bağlamak gerekir ?
    Apple Tv 4k konusunda gormustum Cevabi, Soundbari Apple 4k'ya Apple Tv'yi de Tv'ye bagliyorlar..Yani Apple Tv uzerinden ses aliyorlar..Tv'den degil..

Orijinalden alıntı: omertimurtas

Nerede gördünüz acaba? Outletten kastınız nereler?
    Samsungun tüm outlet ürünlerini alan bir arkadaşım var EFS elektronik çamlıcada mağaza ve showroom şile yolunda kirazlıdere kavşağında depo ve showroomu var yolunuz düşerse bakın bazen sadece koli hasarlı ürünler oluyor kendi garantisini kendisi veriyor ben tv çamaşır buzdolabı evde ne varsa oradan aldım

Orijinalden alıntı: Backstreet

Apple Tv 4k konusunda gormustum Cevabi, Soundbari Apple 4k'ya Apple Tv'yi de Tv'ye bagliyorlar..Yani Apple Tv uzerinden ses aliyorlar..Tv'den degil..

Alıntıları Göster
    Tam tersi olmasın

Doğrusu Apple tvyi soundbara soundbarı tvye bağlamak olacaktır

Orijinalden alıntı: sadays

Tam tersi olmasın

Doğrusu Apple tvyi soundbara soundbarı tvye bağlamak olacaktır

Alıntıları Göster
    Valla Kafalar karıştı hocam :)))
  • Bugün 65Q70R televizyonumla 4k BluRay disk test ettim. (Xbox one x ile) Tom Raider 4k bluray ile normal bluray arasında neredeyse fark göremedim. Bu 4k bluray disklerin normal blurayden farkı ney acaba bilen var mı?

Orijinalden alıntı: Backstreet

Valla Kafalar karıştı hocam :)))

Alıntıları Göster
    Ya siz alın ben gerekirse telefondan anlatırım bağlantıyı size bırak forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Haziran 2020; 18:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfo9403

Bugün 65Q70R televizyonumla 4k BluRay disk test ettim. (Xbox one x ile) Tom Raider 4k bluray ile normal bluray arasında neredeyse fark göremedim. Bu 4k bluray disklerin normal blurayden farkı ney acaba bilen var mı?
    Nasıl ya farketmesi lazım acaba one xın çıkış çözünürlüğünu filan 1080p mi yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Ya siz alın ben gerekirse telefondan anlatırım bağlantıyı size bırak forumu

Alıntıları Göster
    Ben almadim Almayacagim Allah Razi olsun,Cevap verdigim kisi sormustu :))

• Arkadaşlar outlet var fiyatlar şöyle güzel böyle güzel diye reklam yapanlara kanmayın. Gidin mis gibi garantili düzgün ürün alın. Elektronik bu, öyle iade edilmiş, sorunlu ürünlerin satıldığı yerlere outlet denmesine aldanmayın başınız ağrımasın.

• Teknosa’da 1 tane kapalı kutu 75Q90R var. 37.000 TL’ye düşürüyorlar. 2 tane de teşhir var. Sıfır olanı 37.000 TL’ye düşürüyorlar. 30-35 bin lira bandında olsa düşünmeden alıcam.

• Verebiliyorum ama vermek istemiyorum. Tv alalım diye yola çıkarken aklımda 10 bin lira vardı, sonra 15>20>25>30 vs. çıkıyor. 37 bin verene kadar 45 bin de veririm 75’’Q900R alırım. O yüzden çok istesem de bu fiyata almayacağım :{{

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Arkadaşlar outlet var fiyatlar şöyle güzel böyle güzel diye reklam yapanlara kanmayın. Gidin mis gibi garantili düzgün ürün alın. Elektronik bu, öyle iade edilmiş, sorunlu ürünlerin satıldığı yerlere outlet denmesine aldanmayın başınız ağrımasın.
    Kim reklam yapıyor lafınızı bilin de konuşun böyle bir yer var düşünenler baksın dedim düşünmüyorum sağol der arkadaş biter siz sanırım Tahtakale esnafıyla karıştırdınız satan yerin yeminli mali müşaviriyim ben yaşım 51 17 sene devlette vergi müfettişliği yaptım 40.000.000 cirosu var şirketin donanımhaber qled topiğinden ladinkayin tv almadı diye batmayacak vesselam neden böyleyiz ya neden tahammülsüzüz herkes üçkağıtçı herkes dolandırıcı

• alfo9403 A kullanıcısına yanıt
    hocam normal blurayden kastınız nedir 4k bluray dediğiniz orjinal diskmi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.