Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: MiLaReSoL

Nette 4k içerik bulmakta zorlanıyorum. zidoo x9s düşündüm ama içerik az olunca askıya aldım. Benim gördüğüm kadarıyla filmlerin çoğu dd fakat dts de az değil. Yine de panelin resim kalitesi çok iyi, bazı 1080p'ler UHD gibi görünebiliyor. Bir sitede hangi filmlerin gerçek 4k hangilerinin fake olduğu yazıyor. İndirdiğim Remuxlar da dahil henüz real 4k indirmemişim. Sanırım sadece izlediğim demolar real 4k hdr.
    Netflix ve Apple TV tavsiye ederim

• Tv geldi sizlere sorum üretim yeriyle ilgili , bazı panellerde arka aydınlatma led sayısı değişiyormuş bu barkodla ürünü gelen oldumu?

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0192 -- 21 Kasım 2019; 18:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Samsung evimde cebimde samsung tv kampanyasından yararlanmak için illa samsung bayilerden mi almam gerek TV yi. resmi samsung garantili aldım tv yi. henüz gelmedi tv. a80 tv hediyeli yazıyor samsung sitesinde. Ama n11 de satıcı samsung bu konuda problem yaratıyor dedi.

MSI GT70 0NE-1078TR Kullanıcısı
    i7 3630QM/32GB RAM/2x128GB SSD+750GB HDD/4GB GTX680M/17.3" Full HD/Win 8/MSI Gaming Aksesuar Paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmett3438

Selamlar,
    Mediamarkt'tan indirmdeyken 7.000 TL'ye Samsung 55Q70R aldım. Rtings sitesindeki film ve oyun puanları 8,7 ve üzeri olduğundan böyle bir tercih yaptım. LG SM 9010 modeli ile arada kaldım. Görüntü,canlılık olarak maç yayınlarında bir fark varmıdır. Bazı sitelerde hareketli sahnelerde kastığı gibi yorumlarda gördüm.Sizin düşünceleriniz nelerdir?
    Sm9010 bende araştırdım bu lglerde bir sorun var karanlıkta film izlemek sorunlu imiş. Adamlar resim atmışlar. Mesefala filmde o sahne siyah sizde karanlık ortamda izliyorsunuz filmdeki o siyah sahne çamur gibi görünüyordu resimlerde bariz belli idi bir arastirin yoksa bende sm9010 gözüme kestirmistim

Orijinalden alıntı: mawice

smart iptv den şaşmayın. bi kereye mahsus 5 euro ödüyorsunuz ömürboyu kullanıyorsunuz. Samsung smart iptv yi kendi marketinden kaldırdı ama siz usb ile yukleyebiliyorsunuz. Çok stabil ve kullanıcı dostu bir uygulama

Alıntıları Göster
    Smart ip tv ye çok saldırı oluyormuş sürekli çöküyormuş o yüzden samsung da bırakmış diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLaReSoL -- 21 Kasım 2019; 19:37:29 >
    Rtings sitesindeki puanlamalarda film ve oyunlarda q70 in Lg 9010 a göre daha yüksek hatta q80 den bile daha iyi puandaydı.. Amazon gibi sitelerde de lg nin karanlık performansı yüzünden olumsuz yorumlarından ve rtings puanına göre ben de tercih etmedim. Ama karasal ve normal hd yayınlarda falan Lg SM 9010 nun da net, doğal bir görüntüsü var gibi.ama dediğiniz gibi film ve siyah performansını q70 in beğendim gayet iyi, ses sistemi de yeterli seviyede..Avantajları dezavantajları var lg ve samsungun kendi arasında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Netflix aboneliği başlatacağım ama bizim bağlantı 16mbitin üstüne hiç bir türlü çıkmıyor. Fhd izlesek iyi.
    25 mbit lazım en az

Orijinalden alıntı: Erkan0192

Tv geldi sizlere sorum üretim yeriyle ilgili , bazı panellerde arka aydınlatma led sayısı değişiyormuş bu barkodla ürünü gelen oldumu?

Hayırlı olsun, türkiyede satışa sunulan versiyon arka aydınlatma zone noktası fazla olan ürün

• Smart iptv deneme süresi dolunca set ip TV kurdum. Arayüz daha güzel, bilgi ekranı vs. Ama arada fiyat farkı da var, değer mi bilemedim.

Iptv smarters için bölge ayarlarını falan değiştirmek gerekiyor. Bütün videolar İspanyolca anlatım. Uğraşmak istemedim onunla.. Aslında free ve güzel bir app.

Nette 4k içerik bulmakta zorlanıyorum. zidoo x9s düşündüm ama içerik az olunca askıya aldım. Benim gördüğüm kadarıyla filmlerin çoğu dd fakat dts de az değil. Yine de panelin resim kalitesi çok iyi, bazı 1080p'ler UHD gibi görünebiliyor. Bir sitede hangi filmlerin gerçek 4k hangilerinin fake olduğu yazıyor. İndirdiğim Remuxlar da dahil henüz real 4k indirmemişim. Sanırım sadece izlediğim demolar real 4k hdr.
    Demek ki senin indirdiğin yerler sıkıntılı

biz 4k hdr filmden bıktık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• efsane cuma indirimi anlık nerden takip edebiliriz ? samsung tv ile ilgili indirim olursa arkadaşlar haber verir mi?

• N3v3N N kullanıcısına yanıt
    Samsung ile kesinlikle görüşmemek lazım aslında. Heleki sakın ola mağzalarına uğramayın bile. Türkiyede ne kadar yeteneksiz insan var. Ne kadar satmaya değil de satmamaya ynlendiren insan var büyük çoğunluğunu oraya toplamışlar.
    Üstad bayaca film var aslında ama kaynak azalmış, yarısından çoğu marvel filmi. Belki ses sistemini, görüntüyü onlar ortaya çıkarıyor ama sevemedim gitti. Yine ne varsa scorcese, hitchcock, ridley Scott vb var. Marvel bende başağrısı yapıyor

• İyi günler, Samsung 55Q60r marka televizyonu tavsiye eder misiniz? Kullanan arkadaşlar eksi yönleri nelerdir yada can sıkıcı bir yönü var mı? şuan için 5698 TL fiyat nasıldır zaman zaman daha altına da düştüğü oldu. Biraz daha bekleyip 2020 modellere mi yönelmeliyim sizce?

Üstad bayaca film var aslında ama kaynak azalmış, yarısından çoğu marvel filmi. Belki ses sistemini, görüntüyü onlar ortaya çıkarıyor ama sevemedim gitti. Yine ne varsa scorcese, hitchcock, ridley Scott vb var. Marvel bende başağrısı yapıyor
    Dünya hastası kardeşim marvel filmlerinin yeni trend bu yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Kasım 2019; 9:57:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Samsung qled tv almayı düşünüyorum q70 yada q80. kısmetse 3-4 aya düğünüm var, sizce black friday de iyi bir indirim olursa alayım mı yoksa bekleyip 2020 modellerinimi alayım?
  • Hocam büyük ihtimalle kara cuma da (aslında 29 Kasım ama çoğu firma bu cuma yaptı) iyi indirimler olur ama şöyle düşünürsek eğer 2020 modellerini beklerim diyorsanız onlar tanıtılacak da satışa sunulacak da bir de Türkiye ye gelecek derken mayıs haziran olacak, bir de ilk geldiğinde çok pahalı olacaklar indirimli iyi fiyatla alayım derken yine ekim kasım olacak bu sefer de 2021 modellerinin tanıtılması yaklaşacak.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.