Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.595
Cevap
410
Favori
717.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Video çekip atabilirmisiniz.kanal geçiş, açı ve parlama vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung q70r, q80r ve q90r arasinda hangisini alacagima karar veremiyorum. Butcem yeterli. Ps4pro ve netflix kullanicisiyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zia06

Samsung q70r, q80r ve q90r arasinda hangisini alacagima karar veremiyorum. Butcem yeterli. Ps4pro ve netflix kullanicisiyim.
    Q90R alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crukosu -- 22 Mayıs 2020; 10:42:29 >
  • aciliyetiniz yoksa 2020 t serisini bekleyin. oyuncular için bence daha iyi. haziranda mağazalarda olur ürünler tahminimce.şu anda gümrükte beklemede bilgi aldığım kadar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boray -- 22 Mayıs 2020; 11:39:40 >
  • jequierre J kullanıcısına yanıt
    sabit aparat olsun zaten 80r de kutu var da bu duvara sıfır aparat ayrı mı oluyor yoksa zaten sabit aparat duvara sıfır mı daha evvel duvara tv astırmadığım için fikrim yok bağışlayın cahilliğimi :D

Ayrıca yeni tvlerde fiyat nasıl olur acaba beklesem mi bilemedim 10 bini aşarsa ben aşamam. 55 yeterli görme alanım dar zaten 65 neyime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorne21 -- 22 Mayıs 2020; 13:59:56 >
  • jequierre J kullanıcısına yanıt
    Herkese merhaba, 65q70’nın vatan ve Teknosa da fiyatı 12000 , benim için tizen ve codec önemsiz, mi box var onunla kullanacam, oyun oynamam, Netflix, maç, film izlemek için sizce mutlu eder mi, yandan görüntüsü çok bozuluyor mu, parlama veya bulutlanma çok mu , görüş ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Arkadaslar Samsung 65Qled90r ile 65Qled70r arasinda cok fark var mi? 70r 12000tl 90r ise 18000 tl

• Samsung q70r soundbar I bugün 3040 tl ye aldım. Dün bir mail geldi samsungtan %20 indirim diye. TV den Samsung promtion uygulamasına girince indirim kodu geldi. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

• Q90r hdmi 2.1 mi yoksa 2.0 mı

• 65Q80T 17800, 65q90t şu an geliş listesinde yok, 65q95t 25 bin lira olarak gelecek. Kesin bilgi, bir bayii ile görüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 22 Mayıs 2020; 17:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souza

65Q80T 17800, 65q90t şu an geliş listesinde yok, 65q95t 25 bin lira olarak gelecek. Kesin bilgi, bir bayii ile görüştüm.
    Ben q80T için bin tl altı fiyat almıştım sizinkinden. Neyse anlasılan deymicek fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: souza

65Q80T 17800, 65q90t şu an geliş listesinde yok, 65q95t 25 bin lira olarak gelecek. Kesin bilgi, bir bayii ile görüştüm.
    ohh 75" fiyatına 65" tvler kime satacaklarmış onu da sorsaydın
  • Q70 kullanan arkadaşlar, 70 ile 80 incelemesi var fakat doğru çekim değil sanki özellikle 50. Sn dikkat

MEDIASSOFTyoutube
    Samsung Q70R Vs Q80R QLED - Test
    https://www.youtube.com/watch?v=Jaub5QkIk2o&feature=youtu.be

• Cr7r38 C kullanıcısına yanıt
    böyle bi inceleme şekli yok hocam kaale almayın :)
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    2 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun çözümünü bilen var mı?

• Zia06 kullanıcısına yanıt
    RTINGS.com
    Samsung Q90/Q90R QLED vs Samsung Q70/Q70R QLED Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q90r-vs-samsung-q70r/779/782

q90r ile q80r arasındaki fark daha az. mümkünse en az q80r almak daha mantıklı.
    tabi şu süreçte aciliyet yoksa 2020 t serisi görülmeli samsung geri ödemeli kampanyalar
    yapabilir. yeni seri çok yüksek fiyattan çıkarsa eski serilerde bir indirim olur.
    ama tavsiyem q80r ve yukarısı.

• Arkadaşlar televizyonumuz çok eskidi ve yeni televizyon arayışına girdik. Samsung'un Q serisinden olan 55Q60R gözümüze çarptı. Kullanan arkadaşlar önerir misiniz? Herhangi bir problemle karşılaştınız mı? En önemliside;
    1- Televizyonun web tarayıcısından film izlenebiliyor mu?
    2- Telefonda bulunan smart view özelliğini destekliyor mu?
    En çok merak ettiğim web tarayıcısından film izlenebilmesi. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Kumandadan film,dizi sitelerine girip izlemek istiyorum. Bu mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar 55q60 var bende. Amazon prime kullanmayı düşünmüyorum, ama tvden kaldıramadım prime uygulamasını, kaldıran var mı acaba? Bide kumandadaki amazon prime tuşuna başka bir uygulama atayabilir miyiz ?

Karanlıl modu açtım biraz daha rahatladı ekran. Beyaz teması çok göz yorucuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seberhan1907 -- 22 Mayıs 2020; 23:28:11 >
  • Cr7r38 C kullanıcısına yanıt
    Bu gerçek mi?Q70 ile Q80 farkı böyleyse diyecek birşey yok

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.