Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.806
Cevap
408
Favori
800.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş
  • Arkadaşlar 100 mhz olarak Qled tv artık üretilmiyor mu?

Samsung model 75'' Qled TV baktım ama 50-60 Mhz yenileme hızı dışına seçenekler bulamadım. Nereye baksam sadece Neo QLED olarak 100 mhz modeller çıkıyor.

Qn80f ve üzeri 144hz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam o modeli biliiyorum ama Neo Qled olarak geçiyor o modelde. Ben klasik Qled modeller arasında 120 hz göremedim.

Samsung 65Q7FN Ultra HD 2018 üretimi Qled tvim var. one connet box özellikli. Acaba uyumlu yeni model one connet box olur mu?

örneğin dolby vision ,e arc vs yeni özellik panele kazandırmak mümkün mü?

Bilgi lütfen?

mümkün değil abi

• selamlar eski cep telefonlarında güncelleme ile yavaşlatmak kullanılamaz hale getirmek mümkün samsung ve xiaomi iphone başta olmak üzere bunları sıkça yaşıyoruz sapasağlam ceptelefonları birden kağnıya dönüşüyor ancak güncelleme almazsak bu sorun olmuyor birsüreliğinede olsa.

tvlerde bunu yapmak mümkünmü güncellemeleri kabul etmeyeceğimiz kapatabileceğimiz bir yer mevcutmu bende de @sadays üstadın sayesinde almış olduğum 65" Q95T QLED Smart 4K TV var yıllardır severek kullandğım

bir güncelleme ile arkadaşların akibetine uğrucam diye korkmayabaşladım.

kapatsan bile güncelliyor nasıl bir sistemi varsa

yavaşlama duymadım da bazı progamların lisansı mı bitiyor ne ediyor onlar kalkıyor öyle absürd şeyler oluyor

tv m pırıl pırıl ilk günkü gibi bi güncelle ile gitmesin... modemden samsung sitesine blok koyucam gidip oradan herhangi birşey yükleyemesin,tam yükleme url sini bulursam modemden çakarım şu siteye erişimi kes diye... tv istediği kadar güncelleme almaya çalışsın gidemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru -- 26 Mart 2026; 22:16:28 >

Hocam son durum nedir acaba. Tvnin sol üst köşesindeki karartı için değişim vs yapıldımı ?

https://www.samsung.com/tr/support/model/QE55Q95TATXTK/#downloads

Samsung sizi duydu yeni güncellme gelmiş Versiyon 2730.6Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] Yüklemiş benim tv bir sorun gözükmüyor. Şaka bir yana ben bu görüşe katılmıyorum çünkü bu güncellemeler aslında Netflix amazon, youtube vs appler sürekli güncellendiği için yapılıyor eskide kalınca performans sorunu yaşamanız olası.

Evet bana gelen güncellemede bu 2730 henüz güncellemedim, ama işkillenmemek elde değil, bilinçli olarak eskiltme politikası.

hanıma 2014 yılında ipad air almıştım 3 sene öncesine kadar canavar gibi çalıştı ve sonunda apple güncellemeyi kesti, tabi arkasından youtube vs hiçbirşey çalışmamaya başladı.

üstünde tek bir çizik yok, pil ona keza canavar, cihaz süper ama güncelleme almadığı için ve hiçbir orjinal program neredeyse çalışmadığı için çöp. bir uygulama ile bir süre kandırdık güncellemeleri

aldı, 4-5 ay sürdü, şimdi o programda çalışmaz oldu cihaz öyle kaldı. normal haliyle evin bir köşesinde durmakta. ticari politika.

metni:
    Optimisation of Internet connectivity and Wi-Fi functions.Fixes for Q-Symphony soundbar volume issues.Improved compatibility for streaming apps System security improvements. 

Deniyor benim dikkatimi wifi ile soundbar bağlantısı çekti hızlı menüye eklenmiş. Q-Symphony açayım derken baktım wifi seçeneği gelmiş baya kullandım seste herhangi bir bozulma da olmadı.

4 yıldır kullandığım 50qn90a televizyonunu tcl 65c855 alınca hanımın odasına koydum. o kullanıyor.

ben bu tv de uydu izlemiyordum. kablo tv ve digitürk izliyordum. 4 yıl kullandım.

hanımın odasına koyunca uydu ile kullanmak zorunda kaldık.

burada şöyle bir sorun oldu: uydu kanallarının bazılarında (ht spor,tv 100, tgrt haber,flash haber gibi) kanalın sesi çıkmıyor. şaşırdım kaldım.

hanımın bu durumdan haberi yok o genelde dizi filan izliyor. anlamadı. ama benim dikkatimi çekti.

bu ses çıkmama sorunu neyden kaynaklanır? çözümü var mıdır? tv yi sıfırlasam düzelir mi? ses ayarlarının hepsini denedim düzelmedi.

bu sorun bende szc tvde olmuştu ilk açıldığında. samsung sitesinden iletişime geçtim, tvde uzaktan kontrol mü destek mi öyle birşeyi açtırıp kod sordular, uzaktan tvye bağlanıp düzelttiler. neyi değiştirdiklerini bilmiyorum ama.

• Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    Herkese merhabalar 4 aylık TV ekranı bu halde garanti yardımcı olurmu ne yapmamız lazım teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mini LED iyi dediler birde. Vatandan alınma cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.