< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1032. sayfa)

-
-
-
Benim bir yakınımda qn90a var , ses çıkışı çok boğuk. Konuşulanları anlamıyorsun.
Sorsan amiral gemisi tv.
Yumatu marka dandik tvlerde bile daha iyi hoparlör vardır.
Parlaklıgı kısayım dedim baktım arka ışık ayarı bile yok. Sese ekolayzır ayarı yapayım dedim o ayarda yok.
Samsung çöpüne para vermeyin.
Şu bir gerçekki tv dediğin Sony dir. Al 20 sene kullan.
Görüntü çok doğal , ses çok doğal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 15 Temmuz 2024; 12:2:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğin 2 özellikde TV var.
Led arka aydınlatma ayarının fotoğrafını atarmısınız.
QN90A kullanıyorum, ses bir tv için gayet iyi. EQ ayarı da yapılabiliyor. Arka aydınlatma 2014 yılında aldığım Samsung Tv de vardı. Parlaklık ayarı ile aynı şey olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 15 Temmuz 2024; 18:48:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam siz 20 sene onceki tek aydinlatmali tvlerde kalmissiniz sanirsam arka aydinlatma kisma nedir mini qled tv yerde yuzlerce mini aydinlatma mevcut bunlarin hepsini kismak imkansiz. Onun icin parlaklik ayari mevcut ki bu ayarda yeterli kistiginizda ne bir kontrast kaybi oluyor ne bisey.[ ses ayarlarida mevcut tv de ]
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de sadece playstation 5 de kullandığım 50qn90a var. Ses gayet iyi, sizin izlediğiniz tv problemli olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyiden kötüye
QN90B>QN90D>QN90A>QN90C
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O problem 90d de cozuldu goruntu isleme kalitesi cok iyi.
Hocam bu 90d de pre calibration neden bukadar dusuk gosteriyor acaba.ve 90d sanki yeterince incelenmemis gibi rtings sitesinde ben burada paylasilan resimler kadar kotu hdr veya sonuk hdr almiyorum aksine ekran c ve a serisine gore cok daha parlak ve renkli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 15 Temmuz 2024; 22:51:20 >
Rtings sitesi kadar kolpa site yok. Iyice çozuttular.
Oradaki incelenen panel ile Türkiyeye gönderilen panel bile aynı değil. Alakası yok
Pwm titreyen tvlere bile 9.9 puan vermeye başlamışlar. Titreşimsiz olana 10 puan , titreyene 9.9 puan :):):)
Bende qn90d modeli var c yide incelemis birisi olarak yan yana arasinda asiri derecede kalite parlaklik farki var bunu net olarak soliyebilirim. Normal tv yayinlarinda dahi upscaling cok iyi calisiyor.
Evet 90D serisinde netliği artirmişlar. Daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 15 Temmuz 2024; 23:10:57 >
Eyvallah hocam. Rtings & HDTVTest incelemeleri ve Avs Forum - Reddit - Resetera yorumları sayesinde birçok bilgi edinebiliyoruz. Özellikle Reddit bildirimleri faydalı oluyor. LG ve Samsung toplulukları baya aktif.
Youtube'taki kıyaslamalar da önemli. HDR ton haritalama, karartma algoritması, görüntüdeki derinlik ve keskinlik gibi farklar o incelemelerde anlaşılıyor.
Oyun modundaki zone sayısı da önemli bir detay. Mesela 65" QN85D'de sadece 160 zone var. Ancak bu rakamı, diğer TV'lerin aksine oyun modunda da koruyor olabilir. Ayrıca, QN85D'de görüş açısı filtresi olmadığı için panel kontrastı yüksek. Bu sayede, beklenenden iyi sonuç verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Temmuz 2024; 17:48:21 >
Bu zone sayisi 90d de 560 civariydi sanirsam
55Q80c Yaklaşık 1 sene önce aldım tv de dirt screen ve vertical banding hatası vardı.Servis geldi içindeki test videosunu açıp sorun yok deyip gitti .Tüketici hakem heyetine başvurdum kazandım aynı modelin yenisini getirdiler.Yeni gelende çok daha fazla hata var maç izlemek imkansız paramızlar rezil olduk.servis çağırmadan tekrar tüketici hakem heyetıne başvurdum . bugun yine değişim kararı çıktıtığını öğrendim Bursada yaklasık 2,5 ayda sonuçlanıyor bu tip davalar .
-
Dediginiz problemlerin videosu varmi bizde kendi tv muzi teyit etmek icin bakalim
maçlarda belli oluyor hızlı değisen sahnelerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 17 Temmuz 2024; 16:13:38 > -
Hocam her lcd panelde az çok oluyor bu bundan kurtulmanın yolu ya miniled alacan yada Oled kesin çözüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X