Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş
    Herkesin deneyimi farklı ama ben 65qn90c den çok memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    aslında beklentim fazla 85” philips de yok. Philips hakkında çok olumsuz konuşuluyor ama diğer odalarda 65pus9206 ve 65pus9435 kullanıyorum memnunum. Tcl almayı hiç düşünmüyorum. Samsung da nasıl bir sorun yaşadınız?

• fatih_h kullanıcısına yanıt

Şu an qn90B kullaniyorum ama televizyonun vaad ettikleri ile performansı çok ters kutupta. Bende maç ve film izlemek için aldım . Ne ayarlar denedim olmuyor. Hareketli goruntulerde ciceklenme goruntulerin birbirine girmesini engelleyemedim. En sonunda fabrika ayarlarına sıfırlayıp bıraktım. 10 sene önce aldığım tv yemin ediyorum daha iyi görüntü veriyordu. Sırf İnternet ve YouTube için değiştirdim. tv yi almışken en iyisini alalım dedik ama sonuç bu maalesef. Bilmiyorum belki yayın kalitesi ve filmlerin çözünürlükleri arttıkça performansida yükselir ama dediğim gibi çok para verip bir sürü ayar denemek çok mantıksız geliyor.

He bide uyarmak isterim seni 85 inç bir tv yi en az 6 7 metre geriden izlemen lazım. Yakın mesafeden renkler ve görüntü kötü gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu çiçeklenme olayı tam olarak nasıl oluyor? Ps5 de kullanmak için qn90a almıştım renkler biraz abartı gelmişti(özellikle tv izlerken) ama hareketlerde problem yaşamadım. Şimdiye kadar hep va panel kullandım qn90c de ads panel kullanılıyormuş, renkler ve siyah performansı nasıl olur soru işareti oluşturuyor.

• Vatanda 65qn90c 60000 TL

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG QE 65QN90C 65inc 4K UHD Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SAMSUNG QE 65QN90C 65inc 4K UHD Smart QLED TV en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65qn90c-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-qled-tv-uydu-alicili.html

• fatih_h kullanıcısına yanıt

Ben 1 aydır 75qn90c kullanıyorum, memnunum, şüpheniz varsa tv yi canlı olarak mağazalarda görüp alabilirsiniz, 4k kaynak malum video uygulamalrında görüntü çok güzel, izledikçe izleyesiniz geliyor, ben bir sorun henüz farketmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tv de ki ambilight özelliğinin ekranın içindeki hali diyebiliriz ciceklenme olayını. Mesela siyah üzerinde beyaz harfler çıktığında , beyaz renk siyahın üzerinde patliyo. Kelimeler üzerinde beyaz yansımalar oluşuyor.

Vallahi elektronik şans işi belkide sorunsuz bir tv karşına çıkar bilemiyorum. LG lere de bakabilirsin ama samsung son seçeneğin olsun. Samsung bence pr ve reklamla isim yaptı Türkiye de. Site içinde de trolleri var. Devamlı milleti gazlıyolar. Performans olarak tcl , lg , philips Samsung kadar iş yapiyorken neden 10 20 bin fazla verip tv alalimki. Vestel bile 30 bin e 65 ekran qled tv veriyor. Samsungla Koysam yana yana acaba hangisi iyi diye bön bön bakarız. Neyse para senin dostum. Git avm ye kampanyalarına bak , olmadı demolar yükle usb ye orda dene. Seçici ol ve sakın oradaki satıcıların gazına gelme. İyi alışverişler

Bu çiçekle dediğimiz olayın orjinal adı ne oluyor? ona göre bir araştırma yapayım. 8 bit panellerde oluşan efekte mi deniyor acaba? Bir de Lg sanırım üst seviye mini led ürünler yapmıyor veya tr ye getirmiyor sanırım. Üst modelleri hep oled. Lg de tavsiye edebileceğiniz model var mı?

Edit: blooming olarak geçiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 29 Ocak 2024; 0:7:24 >

• cnryldz kullanıcısına yanıt

arkadaşlar selam,

uzun kavga dövüş sürecinden sonra 65QN85C ile değişim kararı çıktı. Sizce qn85C iyi bir model mi?

Lg de qned serilerini çok ovuyolar Bi bak istersen

vatanı bilmiyorumda ben teknosadan internetten aldım..ilk samsungu aradım çünkü katılım şartlarını tam anlayamadım. orda satın alınmadan önce yapılması gerekenler diyor ama onlar yapılamıyor,dediğiniz gib mesaja cevap gelmiyor. bende samsung müşteri hizmetlerini arayıp sordum, önce satın almalısınız sonra kod verilecek dedi. bende teknosa.com dan aldım.ama tabi kod falan veren yok.. samsungu tekrar aradım, dedilerki kodu teknosa verecek..teknosayı araadım bizm öyle birşeyden haberimiz yok,samsunga sor. tekrar samsungu aradım bu seferki konuştuğumun durumdan hiç haberi yoktu ,dedi ki servis verecek size kodu. bi kızdım, dedim aç kendi sayfanızı bul katılım şartlarını, oku bana dedim..orayı görünce bi dk bekleteyim dedi.sonra telefonu kapattı( yani bence o kapattı ama yinede hat mı düştü tam emin olamadım.) baktım olmayacak teknosa mağazasına gittim anlattım durumu, dediler ordan iptal edin biz burdan verelim, ekstra da 1 yıl garanti hediye edelim. parakartla beraber mağazdan aldım...sıkıntılı yani .samsung da 3 farklı kişi ile konuştum üçüde farklı şeyler söyledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almost -- 29 Ocak 2024; 18:42:29 >

• almost A kullanıcısına yanıt
    Orada yazanlar mağaza siparişleri için olabilir online siparişte zira bu bahsedilen adım mümkün değil ama netlik hala yok online siparişler için.

aslında onlaine alınca da kod için işte vatan yazın bilmem nereye mesaj atın diyor ama olmuyor bir türlü

Başvuru sayfasına fatura ve TV geldikten ve kurulum yapıldığını gösteren servis kurulum kağıdının resmini yükledim. Diğer bilgileri de tam girdim.
    Başvurunuz alındı mesajı geldi.

Başvurudan 15 gün sonra da İninial parakart geldi.

Siz hangi aşamadasınız?

Sipariş verme aşamasında 4 bin TL az bir ücret olmadığı için emin olmadan sipariş geçmedim şimdi yeniden geceye özel indirim kampanyası bekleyeceğiz 4 bin TL kart ile 56 bin TL ye gelmiş olacaktı 65qn90c modeli eğer sipariş vermiş olsaydım.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.