< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
|
|
Şu an qn90B kullaniyorum ama televizyonun vaad ettikleri ile performansı çok ters kutupta. Bende maç ve film izlemek için aldım . Ne ayarlar denedim olmuyor. Hareketli goruntulerde ciceklenme goruntulerin birbirine girmesini engelleyemedim. En sonunda fabrika ayarlarına sıfırlayıp bıraktım. 10 sene önce aldığım tv yemin ediyorum daha iyi görüntü veriyordu. Sırf İnternet ve YouTube için değiştirdim. tv yi almışken en iyisini alalım dedik ama sonuç bu maalesef. Bilmiyorum belki yayın kalitesi ve filmlerin çözünürlükleri arttıkça performansida yükselir ama dediğim gibi çok para verip bir sürü ayar denemek çok mantıksız geliyor. He bide uyarmak isterim seni 85 inç bir tv yi en az 6 7 metre geriden izlemen lazım. Yakın mesafeden renkler ve görüntü kötü gelecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben 1 aydır 75qn90c kullanıyorum, memnunum, şüpheniz varsa tv yi canlı olarak mağazalarda görüp alabilirsiniz, 4k kaynak malum video uygulamalrında görüntü çok güzel, izledikçe izleyesiniz geliyor, ben bir sorun henüz farketmedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
55LS03B ile 55Q70C arasında kaldım. mat ekran cazip geliyor ancak parlaklık ve renkler daha kötüyse diğerini seçeceğim. kullanan biri var mıdır? |
|
Tv de ki ambilight özelliğinin ekranın içindeki hali diyebiliriz ciceklenme olayını. Mesela siyah üzerinde beyaz harfler çıktığında , beyaz renk siyahın üzerinde patliyo. Kelimeler üzerinde beyaz yansımalar oluşuyor. Vallahi elektronik şans işi belkide sorunsuz bir tv karşına çıkar bilemiyorum. LG lere de bakabilirsin ama samsung son seçeneğin olsun. Samsung bence pr ve reklamla isim yaptı Türkiye de. Site içinde de trolleri var. Devamlı milleti gazlıyolar. Performans olarak tcl , lg , philips Samsung kadar iş yapiyorken neden 10 20 bin fazla verip tv alalimki. Vestel bile 30 bin e 65 ekran qled tv veriyor. Samsungla Koysam yana yana acaba hangisi iyi diye bön bön bakarız. Neyse para senin dostum. Git avm ye kampanyalarına bak , olmadı demolar yükle usb ye orda dene. Seçici ol ve sakın oradaki satıcıların gazına gelme. İyi alışverişler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 29 Ocak 2024; 0:7:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
vatanı bilmiyorumda ben teknosadan internetten aldım..ilk samsungu aradım çünkü katılım şartlarını tam anlayamadım. orda satın alınmadan önce yapılması gerekenler diyor ama onlar yapılamıyor,dediğiniz gib mesaja cevap gelmiyor. bende samsung müşteri hizmetlerini arayıp sordum, önce satın almalısınız sonra kod verilecek dedi. bende teknosa.com dan aldım.ama tabi kod falan veren yok.. samsungu tekrar aradım, dedilerki kodu teknosa verecek..teknosayı araadım bizm öyle birşeyden haberimiz yok,samsunga sor. tekrar samsungu aradım bu seferki konuştuğumun durumdan hiç haberi yoktu ,dedi ki servis verecek size kodu. bi kızdım, dedim aç kendi sayfanızı bul katılım şartlarını, oku bana dedim..orayı görünce bi dk bekleteyim dedi.sonra telefonu kapattı( yani bence o kapattı ama yinede hat mı düştü tam emin olamadım.) baktım olmayacak teknosa mağazasına gittim anlattım durumu, dediler ordan iptal edin biz burdan verelim, ekstra da 1 yıl garanti hediye edelim. parakartla beraber mağazdan aldım...sıkıntılı yani .samsung da 3 farklı kişi ile konuştum üçüde farklı şeyler söyledi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almost -- 29 Ocak 2024; 18:42:29 > |
|
|
|
aslında onlaine alınca da kod için işte vatan yazın bilmem nereye mesaj atın diyor ama olmuyor bir türlü |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|