Şimdi Ara

SAMSUNG Q530 NOTEBOOK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar samsung q530 notebook ta aniden kapanma sorunu yaşıyorum garantisi bitti

bilgisayarcı ya verdim bana q 530 soğutucu bloktaki bakır boruda gaz olması gerektiğini ama gaz olmadığından dolayı işlemci sıcaklığını

bakır borunun radyatör tabir edilen yere iletmediğini söyledi bende bunun üzerine parça aradım yenisini samsung izmir servisten

sordum parçanın bulunmadığını söylediler istanbul merkez samsung servise yönlendirdi samsung istanbul servis telefonlara cevap

vermedi.sonuçta sahibinden com sitesinden çıkma fan ve soğutucu blok sipariş ettim aynı sorun o parçadada oldu.şimdi başına bu model

samsung notebookta sorun yaşayan varmı varsa sorun nasıl çözüldü.basit kullanımda sorun yok oyun çalıştığında bu sorun

yaşanıyor.noteboom 3 yıllık.teşekkürler.

• Fanı güzelce temizlettiniz mi işlemci ver ekran kartına termal macunu güzel bir şekilde sürdürdünüz mü?Isıları ölçermişiniz.Hwmonitör programını kullanabilirsiniz.Önce boştaki sıcaklıklar sonra en basitinden sistem derecelendirmesini çalıştırın sıcaklıklar ne oluyor.İlk sorudakileri yaptırdınız mı?
  • Fan temizliği yapıldı.termal macun uygun şekilde uygulandı işlemci sıcaklığı 95 derece genede ben bu işlemleri kendim tekrarlayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s10suzol S kullanıcısına yanıt
    Macunu fazla sürmeyin bende çok leptop söktüm temizledim termal macun fazla sürülürse ani ısı artışı görmeniz doğal.Dediğim şekilde uygulayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.