Şimdi Ara

SAMSUNG PLEOMAX PWC-7000X WEBCAM - 14YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü bu gün aldım arkadaşlar. Gigabyte ın X1650 lerinden almaya gittiğimde aldım.

14YTL ye geyet iyi bir ürün. Led aydınlatması yok ama odanızda ışık sönük değil ise ihtiyacı da yok. Sadece monitör ışığı ilew bile yüzünüz idare eder bir biçimde görünüyor. Ama gene de ek aydınlatma olsa iyi olur.

Klipsi her monitöre olmaz. Benim 932B+ ın kalın üstü kısmına oturtmak mümkin olmadı ben de masaya sabitledim.

Dahili mikrofona sahip ve mikrofon da işini iyi yapıyor gibi şu an için.

14YTL ye bu fiyata bu markada ve bu kalitede bir WebCam gayet iyi gibi geldi bana. USB kablosu kameradan çıkabiliyor. Kameraya bağlı olan kısmı mini USB isterseniz daha uzun bir kablo ile de kullanabilirsiniz.

Bir çok yerde 50YTL gibi fiyatlar gördüm. Teknosa gene aşmış herhalde. 58YTL.

Başka bir sitede 40YTL ye gördüm.

15 e de gördüm ama stok yoktu galiba

Üzerinde düğme var. Sanırım fotograf çekiyor ama daha deneyemedim. Yeni kurdum.

SAMSUNG PLEOMAX PWC-7000X WEBCAM - 14YTL

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=14601275002

14YTL ye bu fiyata bu markada ve bu kalitede bir WebCam gayet iyi. USB kablosu kameradan çıkabiliyor. Kameraya bağlı olan kısmı mini USB isterseniz daha uzun bir kablo ile de kullanabilirsiniz.

• ben klavyesini kullanıyorum gerçekten çok hoş bir görüntüsü var fiat süper gibi görünüyor ihtiyacı olan kaçırmasın bence
  • Yaklaşık 2-3 hafta önce ben buradan duyurmuştum yine. Yeni bir kampanya değil devam ediyor şu anda da. Ama fazla ilgi görmedi ama arkadaşında tekrar belirttiği gibi gerçekten çok çok iyi bir fırsat. Kamera görüntü kalitesi olarak gerçekten çok üst düzey ürünlerden bir tanesidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Yaklaşık 2-3 hafta önce ben buradan duyurmuştum yine. Yeni bir kampanya değil devam ediyor şu anda da. Ama fazla ilgi görmedi ama arkadaşında tekrar belirttiği gibi gerçekten çok çok iyi bir fırsat. Kamera görüntü kalitesi olarak gerçekten çok üst düzey ürünlerden bir tanesidir.

Valla onu görmedim. Dediğim gibi orada gördüm öylesine.

Üst düzey mi bilmem ama o kadar flaş ışığıyla bile karanlık görüntü verebilen, 30YTL ye satılan çakma mallardan bin kat iyi. Ben çok memnunum.

Bu fiyata bu ürün olmaz diye tereddüt ettim. Ama baktım 14YTL iadede sorunçıkarsalar bile kaybedecek bir şeyim yok zaten evde video çekmeyeceğim dedim ama ürün gerçekten süper çıktı. Ama dediğim gibi klipsi benimki gibi değişik tasarımlı modellere uygun değil. Kenarı düz ve normal kalınlıkta olanlara uygun.

Monitörüm zaten samsung. Tip olarak ta çok uyumlular. Üstüne sabitleyebilseydim harika olurdu. Ki ben elbet onun da bir yolunu bulurum.

Yani bu fiyata hiç çin mallarıyla falan uğraşmayın derim.

• Evet Hatırlatayım dedim.

Gigabyte ekran kartı başlığında bir arkadaşımız 10 adet almış internet kafesine.
  • Siz diğer konuda siparişi internetten verip yerinden gidilip alınabildiğini söylemiştiniz. Bu takdirde kargo ücretini orada mı iade ediyorlar?
  • kamerayı ben de aldım fiyatına göre çok iyi, benim en çok hoşuma giden yanı kablosu oldu, kameradan çıkarıp Vibez' ime takıyorum, sadece kablosunu 10 ytl'ye alamazsınız...

bu arada sanırım klipsi hiçbir monitöre uygun değil değişik bir tasarım kısa kalıyor ama sorun değil masaüstünde durabiliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLİVETTİ 320SM WEBCAM DRİVER
    11 yıl önce açıldı
    21" SONY G520 CRT
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kameradan ses kartına aytı bir bağlantı mı gidiyor yoksa mikrofon da usb mi? Eğer tek kablo ile hem usb hem de mikrofon varsa almak istiyorum.
  • tek kablo...
  • Vista desteği yoksa 5 para etmez

benim 10 liraya aldığım çin malı, adamlar vista için özel yazılım yapmışlar

mis gibi çalışıyor
  • ben vistada çalışmayan kamera görmedim, sürücüsü yoksa bile internetten bul de buluyor zaten...
  • arkadaşlar vistayı gözünüzde büyütmeyin. arkadaşın minton camerası bile vistayla uyumlu. buda %99 uyumludur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygi

Kameradan ses kartına aytı bir bağlantı mı gidiyor yoksa mikrofon da usb mi? Eğer tek kablo ile hem usb hem de mikrofon varsa almak istiyorum.

Tek usb ile hem kamera hemde mikrofon aynı anda çalışıyor

İki hafta önce burda az bişey bahsetmiştim bu kameradan

http://forum.donanimhaber.com/m_17012293/mpage_1/key_//tm.htm#24882379

• Ürün çok güzel ama 13 YTL'lik bir ürün için 6 YTL kargo ücreti vermek hoşuma gitmiyor.
  • Valla o konuda sana katılıyorum. Kargo parası vermek benimde içimden geçmiyor. Ama kamera ihtiyacı olan birisi için çok iyi fırsat. Gerek görüntü kalitesi, gerekse mikrofon ses kalitesi olarak çok iyi bir ürün. Tek dezavantajı ışığının olmaması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

ben vistada çalışmayan kamera görmedim, sürücüsü yoksa bile internetten bul de buluyor zaten...

bende CCD sensorlu,mp kameralı creative var

bulsana çok bılıyorsan drıverlarını

webcam nx ultra modeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Siz diğer konuda siparişi internetten verip yerinden gidilip alınabildiğini söylemiştiniz. Bu takdirde kargo ücretini orada mı iade ediyorlar?

Sadece stokta olmayan ürünler için netten pos çekilmesi gerekiyor. Siz eğer elden alacağım diye ararsanız ürün mağazada hazır olduğunda arıyorlar. Ama bu ürün stoklarında var. Yani direkt gidip elden alabilirsiniz. Mağzadan sipariş geçseniz bile; elden alınca iade ediyorlar kargo ücretini. Aslında benim iki siparişim olmuştu ( malum ekran kartı ) iki farklı karttan iki sipariş geçmek zorunda olduğum için 12YTL gibi kargo ödemiştim. O kargo ücreti karşılığında bedava vereceklerdi ama malesef diğer ürün başkasınaydı.

quote:

Orjinalden alıntı: uygarduran

Ürün çok güzel ama 13 YTL'lik bir ürün için 6 YTL kargo ücreti vermek hoşuma gitmiyor.

Eğer istanbulda iseniz ürünü Mecidiyeköy de ki mağazalarından elden alabilirsiniz. Ki kargo eklesek bile ( eklememeyi tercih ederim ki elden aldım ve eklemedim. ) 20YTL den az ediyor. Bu fiyata gayet iyi bir ürün. Hele markasına da bakarsak süper. ( Benim samsung monitörün yanına iyi gitti valla. )

quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

kamerayı ben de aldım fiyatına göre çok iyi, benim en çok hoşuma giden yanı kablosu oldu, kameradan çıkarıp Vibez' ime takıyorum, sadece kablosunu 10 ytl'ye alamazsınız...

bu arada sanırım klipsi hiçbir monitöre uygun değil değişik bir tasarım kısa kalıyor ama sorun değil masaüstünde durabiliyor...

Arkadaki klips yaylı. Çekince geriye geliyor. Ama gene de her monitöre uymaz. Sanırım dizüstü bilgisayarlar için üretilmiş.

Bunun dışında kabloyu iyi yazdın. Kablosu janjalı bir şey ve çok iyi. Bir tarafı mini USB, ama benim için çok fark etmiyor 3-5 tane var bende zaten onlardan.

+ Belirtilmiş ama gene yazayım. Ses ve görüntü tek kablodan aktarılıyor. Büyük ihtimal Vista da da çalışır. Ama gene de yanıltmış olmayayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Eğer istanbulda iseniz ürünü Mecidiyeköy de ki mağazalarından elden alabilirsiniz. Ki kargo eklesek bile ( eklememeyi tercih ederim ki elden aldım ve eklemedim. ) 20YTL den az ediyor. Bu fiyata gayet iyi bir ürün. Hele markasına da bakarsak süper. ( Benim samsung monitörün yanına iyi gitti valla. )

Mağazanın yerini tarif edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygarduran -- 3 Ağustos 2008; 17:34:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uygarduran

Mağazanın yerini tarif edebilir misiniz?

Ekran kartı ile ilgili konuda yaptığım tarifi aynen koyuyorum. Ben de bu firma ile bu cazip ekran kartı vasıtası tanıştım. Valla iyi oldu.

Hem ucuz olan hem de mağazası bana yakın olan bir site iyi oldu. Şu an tek sorun kargo parası. Neyse zaten o da yakın artık gider elden alırız.

İşte önceki konudaki mesajım.

"Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım bu her yerde böyle. Bunun neresine Ban?

Bu arada arkadaşlar istanbul da elden almak isteyenler olur ise netsipariş.com dan alabilirler.

Mecidiyeköy de şubeleri var. Bir apartman içinde bir kaç katta. Satış, teknik servis ve depodan oluşuyorlar. Bu gün gittim elden almaya ama onlara da kargo ile geliyormuş alamadım.

Ancak baya nazikler. Bu konuda beğenimi kazandılar.

Önce netten sipariş verin. Daha sonra arayıp elden almak istiyoruz diyin. Kargo parasını da karttan düşüyorlar.

Adres : Gülbağ Mahallesi Esentepe Cad. (Ş. Ertuğrul
    Kabataş Cad.) Karanfil Sokak No:2 Kat:2 Birlik Apt.
    Mecidiyeköy/İstanbul

Telefon : 0 212 213 84 25 (pbx)

Faks : 0 212 213 84 64

Harita.

http://img172.imageshack.us/img172/1288/haritaxe5.jpg

Açık tarif isterseniz;

Mecidiyeköy merkezden Profilo AVM ye giderken ( G-o-l-d bilgisayarın ilerisi. ) KVK bayinin oradan sola dönün ( kim marketin olduğu sokaktan sonraki sokak. Bu KVK bayinin karşısında da küçük bir telefoncu var iphone falan da satıyor. ) düm düz gidin. Yolun sol tarafına düşen bir BİM market göreceksiniz onun hemen ilerisinde MNG kargo var. İşte MNG kargonun olduğu bina. Sol tarafta kapı var.

Amma çok firma adı geçti ama en iyi tarif böyle oluyor. Sokak tabelaları küçücük ya da yok.

"

Not: Belirteyim telefon ile arayıp mağazada ürünün olup olmadığını öğrenip ayırtarak ödemesini mağazadan da yapabilirsiniz. Böylece hem içiniz daha rahat olur hem de iki taraf ta uğraşmamış olur. Eğer kart sahibi başkası ise ( ki bunlar da var. ) gene netten sipariş eder ürünü gidip elden teslim alırsınız. İade yapılır kargo parası. Bu konuda da iyi oluyor. Herkes babasını bir yere gitmeye ikna edemeyebilir. ( E zamanında bizim de başımıza geldi oradan biliyoruz. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Ağustos 2008; 7:09:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HyperActive

quote:

Orjinalden alıntı: saygi

Kameradan ses kartına aytı bir bağlantı mı gidiyor yoksa mikrofon da usb mi? Eğer tek kablo ile hem usb hem de mikrofon varsa almak istiyorum.

Tek usb ile hem kamera hemde mikrofon aynı anda çalışıyor

İki hafta önce burda az bişey bahsetmiştim bu kameradan

http://forum.donanimhaber.com/m_17012293/mpage_1/key_//tm.htm#24882379

Teşekkürler, bu özellikte nispeten uygun fiyatlı ürün bulmak mümkün olmuyordu. web kameraya da fazla para harcamak istemiyorum çünkü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.