Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı getirdiği yenilik güzellik yada bir farklılık
  • önceki versiyonda da öylemiydi bilmiyorum menüde görüntü, ses, yayın gibi başlıkların yanındaki ikonlar hareketli. sanki öncekinde değildi. Açıkcası somut bir değişiklik göremedim ben.
  • Rodaj işlemi ve Olü pixel testi yapacagınız basit bir dosya
    dosya içeriğini flash diske atıp slayt formatında çalıştırmanız yeterli

http://tvcalibration.ru/wp-content/uploads/2012/10/BreakIn_Images.zip
  • Arkadaşlar

2013 What Hi Fi ödülleri

http://awards.whathifi.com/awards/2013/televisions
  • 47-52" tvler arasında kalitesine göre en iyi bütçeli tv ödülünü vermişler. haklılar 2000 liralık tv ile gayet iyi kalitede görüntü tocuh padli kumanda web browser ki açmadığı site vs. yok 3d destekli sorunsuz media playerlı bi tv işte. bundan iyisi şamda kayısı

• f/p olarak çok tartışılacak bir panel değil evet
    ancak linkteki gt6 yok mu gt6 of of.. :)
  • Selam arkadaşlar.

Uzun zamandan beridir plazmacıyım. 4-5 arkadaşıma panasonic plazma aldırdım. sonra kızım ve eşimi ekran yanması konusunda sıkıntıya düşürmeyeyim, laptopumu bağlayıp oradan film izleyince falan windows alt barından dolayı yanık olmasın vs. diyerek 55pfl7606 led almıştım 1,5 yıl önce.

Cuma günü televizyonum ve beraberinde laptop, saatler vs. çalındı evimden

Yerine koymak için 3000 TL ve üstü para verip muadili olan televizyonu alamıyorum. Bu nedenle yine plazmaya döndüm. Samsung tvlerde flash iyi olduğu ve dizi mag gibi siteler bile sorunsuzca açıldığı için laptop bağlama derdi kalmıyor (ki zaten artık laptopum yok)

Tek aklıma takılan bu tv için 2-3 yıl içinde ekranda çatlama meydana geliyor şikayetleri.

Forumun bir yerinde okumuştum. Siz böyle birşey duydunuz mu? Kullananlar (bu ve öncesi seri samsung plazmaları) servis kalitesi hakkında yorum yapabilirlerse sevinirim. Üşenmeyin, yazın beni de aranıza alın

Not: bu tv sadece HB'da görünüyor. Başka site veya elektro markette yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 4 Kasım 2013; 2:23:44 >

• ay kıyamam tabı alırız aramıza geçmiş olsun vay şerefsiz hırsız ekran çatlaması 2-3 yılda oluyomus tv daha 1 yılını doldurmadı 2013 panel nası 2-3 yıl kullanan oluyo :)) salla geç bunları al keyfıne bak bulabılıyosan tabıkı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Selam arkadaşlar.

Uzun zamandan beridir plazmacıyım. 4-5 arkadaşıma panasonic plazma aldırdım. sonra kızım ve eşimi ekran yanması konusunda sıkıntıya düşürmeyeyim, laptopumu bağlayıp oradan film izleyince falan windows alt barından dolayı yanık olmasın vs. diyerek 55pfl7606 led almıştım 1,5 yıl önce.

Cuma günü televizyonum ve beraberinde laptop, saatler vs. çalındı evimden

Yerine koymak için 3000 TL ve üstü para verip muadili olan televizyonu alamıyorum. Bu nedenle yine plazmaya döndüm. Samsung tvlerde flash iyi olduğu ve dizi mag gibi siteler bile sorunsuzca açıldığı için laptop bağlama derdi kalmıyor (ki zaten artık laptopum yok)

Tek aklıma takılan bu tv için 2-3 yıl içinde ekranda çatlama meydana geliyor şikayetleri.

Forumun bir yerinde okumuştum. Siz böyle birşey duydunuz mu? Kullananlar (bu ve öncesi seri samsung plazmaları) servis kalitesi hakkında yorum yapabilirlerse sevinirim. Üşenmeyin, yazın beni de aranıza alın

Not: bu tv sadece HB'da görünüyor. Başka site veya elektro markette yok mu?

geçmiş olsun duruma çok üzüldüm..

ekran kırılması şahsen bende hiç bu forumda duymadım
    belki eski 2011 2012 modellerde olduysa bundada olabilirmi bilemiyoruz henüz çok erken
    kırılma acaba panel sabah 8 aksam 23-24 çalıştıgı için çok ısınmadan mı kaynaklanıyor
    bilemiyorum,, enteresan
    zaten plazmalar günlük kullanım için led paneller kadar çok elverişli değiller ısı yaparak çalışması bu tip sorunlara neden olabilir..
    nitekim lg marka led ve plasma model birkac panelde ısından kaynaklı plastik kokusu nu duymuştum bu kullanılan malzemenin çok kaliteli olmamasından kaynaklı olduğu aşikar..

akşamdan akşama tv yi açıp birkaç saat keyif yapan biriyseniz bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız diye umuyorum

panel kar payınının düşük olmasındanmıdır veya samsungun 4-5bin liralik çanta dolusu sorunlu led panellerin önüne geçecek olmasından mıdır nedir Türkiyede samsg.shop veya tenkomarketlerde satışı pek yok gibi
    sanırım forumda tv yi kullanan arkadaşların hepsi online hb ve benzerii sitelerden satın aldılar
    zaten HB online alışverişin öncülerinden olan kurumsal bir şirket, gecikmleri gönderim hariç bir sorun yaşayacagınızı zannetmiyorum..

aynı şekilde 64f8500 plazma modeline kasten bilinerek daha kucuk ekranlısı Tr ye gelmiyor
    panel vt6 ile kıyas edilen bir model fiyatı ise vt6 nın neredeyse yarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 4 Kasım 2013; 10:49:52 >

• arkadaşım büyük geçmiş olsun umarım emniyetten güzel haber alırsın

hızlıal'dan almıştım bende, hiçbir tekno markette bu tv yok ne teşhirde ne mağaza satışında. bende dahil kullanan bütün herkes memnun fiyatına rağmen sunduğu görüntü kalitesi ve özelliklerle. ekran çatlaması olayı bana çok saçma ve kendiliğinden oluşması imkansız gibi gelen bir olay burada artniyet düşünüyorum çünkü okumuştum o forumu o mesajı yazan kişi bence dürüst değil bu yüzden bunları takma.

ben 2,5 aydır kullanıyorum tv yi sürekli standart modda kullanıyorum ve görüntü kalitesinde belirgin bi iyileşme var sanırım plazmalardaki fosforun oturması dediğimiz olaydan mıdır nedir bilmiyorum ama görüntü şimdi uydu yayınlarda ilk günlerden daha iyi.
  • ZORESMER kullanıcısına yanıt
    Hadi televizyonu övün ikna olayım da hepsiburada.com'da bitmeden alayım

bu modelde çatlama duymadım zaten. eski modellerinde 2-3 yıllık tvlerde ekranda çatlama olmuş vs. gibi bir yazı okumuştum. Neyse boşver, televizyon almak demek dert sahibi olmak demek. Eski led'imi alırken de kafayı yemiştim, Led mi Plazma mı? Hangi marka, hangi model? Led alırsan bulutlanma, siyah sorunu. Plazma alırsan ghosting, buzzing. Sorunsuz tv yok maşallah
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    saol kardeşim.

tvyi hafta içi gündüz izlemiyoruz, kızımın okulu, eşimin günlük işleri derken açılması akşam 6-7'yi buluyor, sonra ben eve gelince televziyon izlemem ama bluray vs. film izlerim mutlaka. Haftasonu izlenme oranı biraz daha yükseliyor, günde tv kullanımı hariç ekstradan iki film izleriz mutlaka.

Hepsiburada.com aktif olarak kullandığım bir alışveriş sitesi. Ama tvyi bir mağazada görüp dokunma, bakma maksadıyla başka yerlerde varmı diye sormuştum. Ben tv'nin teknik özelliklerine, eşim ise şekline şemaline bakıyor. Çalınan televziyonum metal gri çerçeveliydi, televizyon eve geldiğinde ben görüntü kalitesine, ölü piksele falan bakarken eşim "çerçeveleri çok güzel, tv dolabımıza uydu" demişti
    Samsungu alalım mı deyince de siyah çerçeveyi çok sevmedi. Alırsam sanayiden metal gri çerçeve taktırırım artık

bu tvnin en çok flash destek olayını seviyorum. Bütün samsunglar böyle aslında. dizi mag sitesini direkt açıp dizi izlemek, laptopu takmadan vs. bunu yapabiliyor olmak alım iştahımı kabartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 4 Kasım 2013; 11:48:14 >

• grimser G kullanıcısına yanıt
    eyv. iyi dileklerin için saol.

Birisi yalan yanlış yazınca insanın aklında yer ediyor işte.

Plazma televizyonlar konusunda bilgiliyim aslında. Sonunda gidip led almıştım ama rodaj süresi, kullanımda dikkat edilmesi gerekenleri vs. hepsini biliyorum.
    Ama gel gör ki televizyonu sadece ben kullanmıyorum, eşim gündüz logosu sabit bir kanalda film izlerse ve akşam geldiğimde ghosting oluşmuşsa tartışmaktan korkarım
    Panasonic plazmalarda ekrandaki görüntüyü kaydırıp ghostingi temizlemeye çalışan bir menü var. samsungda böyle birşey var mı acaba?
    Bi de arkasındaki girişlerde vga girişi yok diye biliyorum, bir bakıp söylerseniz sevinirim. Ha bir de aklıma gelmişken HDMI girişlerinden birisi ARC özelliğini destekliyordur mutlaka. bu konu hakkında bilginiz var mıdır?

• Evet arkadaşlar, alım aşamasındayım, her an HB'dan sipariş verebilirim.
    Ama kullanıcılardan son yorumları alayım:
    Diğer hiçbir konuda sorum yok. Herşey aklımda tamam. Ama daha önce de LED'e dönme sebebim ekrandaki yanıklardır.
    Ben bütün gün evde olmayacağım. Akşam eve gelince de kızımla-eşimle papaz olmak istemiyorum.
    Birkaç ay da olsa kullananlar ekran yanığı konusundaki yorumlarınızı istiyorum.
    Hiç başınıza geldi mi?
    Samsungun ekrandaki görüntüyü kaydırma vs. gibi bir uygulaması var mı?
  • rica ederim

ekran yanma koruması var bu kadar zaman ben hiç logo izi görmedim vga yok doğru yan tarafta 3 hdmi var birinde arc yazıyor yansıma olayı malum plazma bu eğer karşıda pencere varsa gündüzleri biraz sıkıntı yapabilir ama bana göre çok dert değil.

arc özellliği nedir bende bunu bilmiyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kaydırma ayarı var kaydır kaydırabıldıgınce sıkıntı yok,ben rodoj modaj olayına bıle gırmedım standart modta mis gibi siyahlar,ver siparişi
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Ben de internetteki görüntülerden 2 nolu HDMI girişinin ARC özellikle olduğunu gördüm.

ARC: Televizyonda oynayan görüntünün sesini ters yönden ses sistemine gönderebilmek demek.

Yani ses sisteminde oynamayan, televizyona bağlı olan bir video düşünün, sesini ses sisteminden alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Evet arkadaşlar, alım aşamasındayım, her an HB'dan sipariş verebilirim.
    Ama kullanıcılardan son yorumları alayım:
    Diğer hiçbir konuda sorum yok. Herşey aklımda tamam. Ama daha önce de LED'e dönme sebebim ekrandaki yanıklardır.
    Ben bütün gün evde olmayacağım. Akşam eve gelince de kızımla-eşimle papaz olmak istemiyorum.
    Birkaç ay da olsa kullananlar ekran yanığı konusundaki yorumlarınızı istiyorum.
    Hiç başınıza geldi mi?
    Samsungun ekrandaki görüntüyü kaydırma vs. gibi bir uygulaması var mı?

ağırlıklı akşamdan akşama izlemek için ise ideal olur fiyat olarak bedelinin çok üstünde kalitede bir panel
    gündüz izleyicileri içinde modların birini kısık parlaklık, kontast, renk vs. ayarlarını düşük tutun o modta gündüz izlesinler
    en azından pek oluşmayan logo izi vakalarına extra önlem almış olursunuz..

yanlız rodaj süresinde 200-300 saat km yi ne kadar kısa sürede yaparsanız panel o kadar verimli olur?

ilk zamanar bol bol üstte vermiş oldugum linki slayt modunda çalıştırmanızı öneririm..

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Slm.

Tivi gelince sizin döküman aklımda zaten.

Bugün işyerinde ekip arkadaşım izinli. Bu nedenle çok kafayı veremedim. Eşimle de netleştiremedik. Ama ben TV'ye 2000 TL üzeri vermek istemiyorum. Neyse o bahtım diyerek bu tiviye dalmaya niyetliyim. HB 5-6 günde teslimat diyor, her türlü haftasonuna veya haftaya kalır teslimi.

İşyerinden çıkmadan siparişi verdim verdim. Olmazsa yarın sabaha kalır. Hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 4 Kasım 2013; 17:22:32 >
  • az önce eşimi aradım. ne oldu, ne yapalım, alalım mı demek için. Bu arada HB'nin sitesine girip TV'yi arattım ama TV çıkmadı. Televizyonlar bölümünden baktım ama TV uçmuş, gitmiş, yemişler, bitirmişler
    Sadece HB'da vardı, orada da bitti. Şimdi gel de bekle ki bir yerde stoğa girsin
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.