Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu satalı ne kadar zaman oldu ama hala takip ediyorum kullanıcıları.Ben hala zamanında kurduğum romları falan saklıyorum.o kadar uğraşmıştımki sonradan silmeye gönlüm hiç razı olmadı
  • Ahh eski günler ah ne günlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;
    Hala büyük bir inatla i900 ü kullanmaya devam ediyorum.Romu PDHEE İ900 WM 6.5.3 23686.5.3.8 I phone style yaptıktan sonra GPS'e bağlanamıyorum.Enhanced gps ten dosyaları güncelliyorum,ayarları program port:COM3,HARDWARE PORT:COM 9,BAUD RATE:4800 veya 57600 deniyorum ama sonuç yok. Kıdemli arkadaşlar hala bu forumu takip ediyorlar ve bilgilerini paylaşıyorlar.Ne kadar güzel.Bana da bir yardım eli uzanırsa menun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orse -- 13 Nisan 2013; 19:26:06 >
  • Bu forumdan, bu sayfalardan bakıp inanarak aldığım
    samsung omnia sgh-i900 marka model'e sahip dandik uyduruk kelek pislik telefonu kenara atmış uzun zamandır kullanmıyordum.

Önceki mesajlarımda bildirmiştim, çekiçle ezmeyi düşündüm.

sonunda orijinal roma dönüp satmaya karar verdim 50-100tl ne verirlerse artık. belki de 20 TL verirler. bunu kim alır bilemiyorum. vaktiyle 1200TL mi ne ödemiştim.

Yedek telefon da olmaz bundan.

Bu bir çöp !

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2050 -- 22 Nisan 2013; 23:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet2050

Bu forumdan, bu sayfalardan bakıp inanarak aldığım
    samsung omnia sgh-i900 marka model'e sahip dandik uyduruk kelek pislik telefonu kenara atmış uzun zamandır kullanmıyordum.

sonunda orijinal roma dönüp satmaya karar verdim 50-100tl ne verirlerse artık. belki de 20 TL verirler. bunu kim alır bilemiyorum. vaktiyle 1200TL mi ne ödemiştim.

Bu bir çöp !

-

Ben hala kullanıyorum hocam bir türlü kopamadım nedense...
    Abarttığınız kadar kötü değil bence ama şu an çok geride... resistive ekran yerine capacitive olsa bir 2 yıl daha kullanırdım abartısız...

• ilgilenirsen sana 100 lira olur. kargo bedava :)
    bunun kıymetini anlamış sevmişsin. yabancıya gitmesin. Ne de olsa taş gibi telefon. ceviz de kırılabilir

Telefoncu bunu alır mı ? ne der bilemiyorum. belki ölü fiyat verir satmadan gelirim ezip atarım. uzun zamandır öylece duruyor kullanmıyorum. zihnimi meşgul etmesin istiyorum. az önce fabrika ayarına döndürdüm. rom yükleme XPli makinede olacak başka widnowsta olmuyor :)

orijinal kulaklığı ve şarj aleti ve de data kablosu ile beraber. resimlerini yüksek çözünürlükte çeker iletebilirim. dokunmatiğini de yine bu forumlardan duyarak kürdan hassasiyeti olanından sipariş ettim. tavsiye dildiği şekilde itinayla değiştirdim. ne günlerdi be 60TL verip invisible shit! almıştım. Shit!

bu arada teğmen olmuşum. makina hakkında o kadar tantana yaptım ki
    bu durum mesaj sayımı yükseltmiş rütbe yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2050 -- 23 Nisan 2013; 1:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Bu forumdan, bu sayfalardan bakıp inanarak aldığım

Bu bir çöp !

-

Ben hala kullanıyorum hocam bir türlü kopamadım nedense...
    Abarttığınız kadar kötü değil bence ama şu an çok geride... resistive ekran yerine capacitive olsa bir 2 yıl daha kullanırdım abartısız...

Valla kim ne derse desin. ben bundan sonra galaxy ace ve sonrasında motorola xt910 modeline geçtim. motorola nerdeyse s3 sınıfında bir cihaz ve çokda kaliteli. Ama şunu söyleyim bu kadar geri teknoloji denmesine rağmen ben i900 ile bana lazım herşeyi yapıyordum. Ne yani simdiki telle ışık hızıylamı bağlanıyorum.yoooo biraz daha hızlı okadar. Eğer i900 dokunmatiği capasitif olsa ve android yüklense hala kullanırdım. gps olayında şimdi kullandıklarım ne hızda bağlanıyor ne kadar hassassa omniada okadar hızlıydı. Ayrıca kasanın kalitesi şuanda satılan birçok akıllı teldende daha iyi kim ne derse desin. Ayrıca takoz gibi hiç değil. En azından elin içine rahat oturuyor ve rahat kullanıyordum. 4.7 inç ekranlı tel kullanmak nasıl bir sıkıntıymış şimdi öğrendim.

• quote:

ilgilenirsen sana 100 lira olur. kargo bedava :)
    bunun kıymetini anlamış sevmişsin. yabancıya gitmesin. Ne de olsa taş gibi telefon. ceviz de kırılabilir

Telefoncu bunu alır mı ? ne der bilemiyorum. belki ölü fiyat verir satmadan gelirim ezip atarım. uzun zamandır öylece duruyor kullanmıyorum. zihnimi meşgul etmesin istiyorum. az önce fabrika ayarına döndürdüm. rom yükleme XPli makinede olacak başka widnowsta olmuyor :)

orijinal kulaklığı ve şarj aleti ve de data kablosu ile beraber. resimlerini yüksek çözünürlükte çeker iletebilirim. dokunmatiğini de yine bu forumlardan duyarak kürdan hassasiyeti olanından sipariş ettim. tavsiye dildiği şekilde itinayla değiştirdim. ne günlerdi be 60TL verip invisible shit! almıştım. Shit!

Vaybe omnianın fiyata bak süper. O değilde bende dokunmatiğini falan değiştirip öyle satmıştım pırıl pırıldı hala arıyorum yokluğunu

• Diğer arkadaş tekrar foruma gelmedi ya da istemiyor galiba,

orijinal kulaklığı... dahil. kargo benden. madem yokluğunu arıyorsun. Sana da 100 TL olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2050 -- 23 Nisan 2013; 10:16:51 >
  • quote:

ilgilenirsen sana 100 lira olur. kargo bedava :)

hocam 2 yıldır windows 7 ile rom attım hiç de brick olmadı ve şu an aktif olarak kullanıyorum... ihtiyacım olan herşeyi karşılıyor... keşke kapasitif olsaydı ekranı onun dışında kulaklığımı takıp müziğimi de dinlerim açar interneti sözlük de okurum olmadı interneti paylaştırırdım evde iken... kasası da cidden sağlam defalarca yere düşürdüm hiç huyum değilken hiç sıkıntı yaratmadı... tek sorun krom mikelajı aşındı...
    ben o kadar para vermemiştim o yüzden kötülemiyorum sanırsam içimde kalmamış verdiğim para...
    sırf gps için bile kullanılacak bir telefon bence...
    diğer arkadaş diye benden bahsediyorsanız aynı telefondan iki tane kullanacak kadar lüksüm yok

hem yeni bir telefon alırsam bu klavyeli olacak... çünkü ihtiyaçlarım bu şekilde... samsung s4 müş htc one mış apple iphone miş umurumda değiller... bana hitap etmiyorlar dokunmatik telefonlar...
    hem satmak istiyorsanız ikinci el e gidin hocam burası teknik destek konusu...
    omnia ile sıkıntı yaşarsanız yardımcı olurum...

• Bence i900den dolayı dokunmatiğe olumsuz bakıyorsunuz. ben de o tarihte öyleydim. tırnakla bir yerleri denk getirmeye uğraş dur. bununla uğraşırken insanlıktan çıkacaktım neredeyse.

halbuki diğer doğru dürüst kapasitif ekranlı telefonlarda sadece parmağının bombeli kısmını kullanırsın.
    çünkü dokunulması gereken bir nokta yoktur. noktacıklar topluluğu vardır. velhasıl ikinci el kapasitif ekranlı bir telefon alıp düğme şart değil şeklinde belki fikrinizi değiştirebilirsiniz. ben de bazen öyle düşünüyordum. Hatta telefoncuya gittim "tuşlu android telefon " istediğimi bildirdim 10 dakika sonra tuşsuz andorid ile çıktım. Kullandığım androidli telefonların markasını bildirip de arkadaşların yanlış telefona yönlenmesini istemem. mükemmel androidli telefon daha yapılmamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2050 -- 23 Nisan 2013; 11:16:57 >
  • quote:

Bence i900den dolayı dokunmatiğe olumsuz bakıyorsunuz. ben de o tarihte öyleydim. tırnakla bir yerleri denk getirmeye uğraş dur. bununla uğraşırken insanlıktan çıkacaktım neredeyse.

halbuki diğer doğru dürüst kapasitif ekranlı telefonlarda sadece parmağının bombeli kısmını kullanırsın.
    çünkü dokunulması gereken bir nokta yoktur. noktacıklar topluluğu vardır. velhasıl ikinci el kapasitif ekranlı bir telefon alıp düğme şart değil şeklinde belki fikrinizi değiştirebilirsiniz. ben de bazen öyle düşünüyordum. Hatta telefoncuya gittim "tuşlu android telefon " istediğimi bildirdim 10 dakika sonra tuşsuz andorid ile çıktım. Kullandığım androidli telefonların markasını bildirip de arkadaşların yanlış telefona yönlenmesini istemem. mükemmel androidli telefon daha yapılmamış olabilir.

yok hocam i900 den kaynaklanmıyor iphone 4 - 4s, galaxy s serisi, blackberry 9900, htc one s i denedim memnun kalmadım hiç... biraz hoşuma htc 8s(windows phone lar) gitti onunda daha alacak yolu var, arayüz, kullanım tecrübesi yönünden... ama yazın büyük ihtimal bende kocaman ekranlı android bir telefon alacağım öyle görünüyor...
    diğerlerine para verdirmez bizimkiler...

• Sınırsız video kaydı yapamıyorum en fazla 1 saat kayıt yapıyor bunun çözümü varmıdır?
  • Arkadaşlar önerebileceğiniz phone.bin part dosyası var mı ? çekim gücü ve batarya ömrü yüksek olan... Şu an PUJA1 olanı kullanıyorum sanki o kadar da çekim gücü iyi değil... Yardımcı olursanız sevinirim
  • bu telefon için whataspp icq gibi sohbet programı yüklenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

bu telefon için whataspp icq gibi sohbet programı yüklenebiliyor mu?

yükleniyordu sanırım. baya zaman oldu unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

bu telefon için whataspp icq gibi sohbet programı yüklenebiliyor mu?

hocam var ama çalışmıyor adam gibi doğrulama hatası falan verip duruyor... google a whatsap windows mobile 6.5 yaz gelen xda linkine tıkla orada mevcut olması lazım

• Herkese merhabalar. Benim telefonu muhtemelen çocuklar kurcaladı ve... Fotoğraf ve video çekim ekranının sol alt köşesindeki "ayarlar" sekmesine maalesef tıklayamıyorum (bu bölüme girmek istemem şundan: Çektiğim fotoğraf ve videoları her zamanki kayıt yerinde bulamıyorum. Çekilen fotoğraf ve videoların kaydedeceği yer mi değiştirildi, ona bakmak istiyordum). "Ayarlar" simgesine tıkladığımda bir üstte yer alan "boyut" sekmesi devreye giriyor sürekli. Ekran kalibrasyonunu kontrol ettim, burada da enteresan bir şey var: Ekranı kalibre ettikten sonra yine kalibre ekranında kalıyor, kalibre ana sayfasına dönmüyor ancak telefonun ekranını kapatınca kalibre ana sayfasına geri dönüyor. Böyle olduğu için de muhtemelen ekranı kalibre etmiyor. Ekranında kalibresinde küçük de olsa bir sorun olduğunu bir süredir fark ediyordum zaten. Bu sorunun yaşanmasına sebep ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilimanjaro34 -- 19 Temmuz 2013; 15:43:28 >

• Valla zamaninda gozum kapali cevap verebilirdim ama aradan cok uzun zaman gecti

• quote:

Orijinalden alıntı: ishan

Valla zamaninda gozum kapali cevap verebilirdim ama aradan cok uzun zaman gecti

Ama bak kirildim simdi sana. Halbuki ne aci ne tatli gunlerimiz gec,isti omniamizla. Hos bende unuttum valla Bende simdi motorola xt.910 var ve cok memnunum. Hele dokunmatik ekran super. Hassasiyeti saglamligi. Omniaya ihanet etmis gibi hissettim simdi.

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.