Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
2.022.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

• krazzy radd den başka hangi rom bu vicdansızlığa dayanırdı bilemiyorum, halen hata mesajı yok takılma yok, kiltlenme yok

• tüm ss ler ve dizayn bana aittir, yüklediğinzide farklılıklar görürseniz şaşırmayın

daha önce hatırlarsanız norrin-radd ve jo-the-ripper german amcaların romlarını yüklemeye çalışmıştım. rom attıktan sonra cihaz sürekli kendini resetliyordu. geri sayım yapıp başa dönüyor açılıyor sonra tekrar geri saymaya başlıyor yine reset. inat etmiştim baya bir bekleyip sonucu göreyim diye ama 20-25 kez reset atınca vazgeçmiştim. Bugün aklıma esti i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23549 Manila2D V2 Spirito Maligno 25.04.10US romunu bir atayım dedim her ne hikmetse bir kere kurulum reseti attı ve şu anda inanılmaz bir stabil durumda çalışıyor...
    Üstadlara bunun sebebini soracağım ama alacağım cevabı biliyorum "her omnia sahibine göre kişner :)" demekki benim omnia da artık bana göre kişnemeye başladı...

• Device : I900 - 8 GB Black
    • ROM : M2Dv2 Omnia7s Ed. Build 23662.5.3.6 (LG) beta1 (18/06/2010)
    • OPINIONS : Rom inanılmaz derecede stabil * Radyoda flatcast RSS bilgisi gelmiyor * Phonex de SIM karttaki kişiler standartta kapalı settingsten mutlaka açılması gerekiyor. * M2D sevmeyenler artık hiç sevmeyecekler diyebilirim, kullanımı gerçekten zaman alıyor ve zor. * GPRS/GPS/Wi-Fi tatmin edici derecede sorunsuz * Pil süresi klasik Pdhee romlarımdan alışık olunan düzeyde, daha mı iyi, daha mı kötü karar veremedim. * Bu forumda duyduğum güzel cümlerlerden biri ile sonuç olarak şunu söyleyebiliriz; Telefon ile ten uyumu yakalarsa aşık olabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: operion

selam arkadaşlar,

daha önce hatırlarsanız norrin-radd ve jo-the-ripper german amcaların romlarını yüklemeye çalışmıştım. rom attıktan sonra cihaz sürekli kendini resetliyordu. geri sayım yapıp başa dönüyor açılıyor sonra tekrar geri saymaya başlıyor yine reset. inat etmiştim baya bir bekleyip sonucu göreyim diye ama 20-25 kez reset atınca vazgeçmiştim. Bugün aklıma esti i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23549 Manila2D V2 Spirito Maligno 25.04.10US romunu bir atayım dedim her ne hikmetse bir kere kurulum reseti attı ve şu anda inanılmaz bir stabil durumda çalışıyor...
    Üstadlara bunun sebebini soracağım ama alacağım cevabı biliyorum "her omnia sahibine göre kişner :)" demekki benim omnia da artık bana göre kişnemeye başladı...

usb kablondan, pc nin usb çıkışına, antivirüs programından, storage kartın durumuna, her şey ama her şey etkiler, ben ilk rom attığımda standart xp işletim sistemli laptop ile denemiştim ve sonuç serviste gözümü açmak olmuştu, sonra pc yi formatladım ve tertemiz oldu, sorun hiç çıkmadı

• Arkadaşlar Cümleten Selamun Aleykum.
    BU Rom Nedemek Acaba.
    BU Arada Ben Bu Omniayı 2 Yıldır Çözemedim. Ne NAvigasyon Çalışıyo. Ne Netten Video İzleyebiliyorum.
    Sadece ALO Olarak Kullanıyorum. Oyun Yükleyemiyorum Ayrıca. Beni Çok Sinir Ediyo.
    Biri Bana Moralimi Düzeltecek Bişeyler Söyleyebilirmi Acaba
    Bİde Bu Rom Nedir Onuda Unutmayın Sİze Zahmet.
    Saygılar...
  • forumda gördüklerin .okudukların moralini düzeltmiyor ise ve 2 yıldır meraksiz 1 şekilde alo diyorsan acikcasi senin moralini kimse düzeltemez alo demeye devam et ...fakat omnia nin hatırı büyük onu sende garip 1 şekilde bırakamayız ...eve gittiğimde açıklama yaparım o zamana kadar net ten veya arkadaşlarımdan bilgi alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Abraham

Arkadaşlar Cümleten Selamun Aleykum.
    BU Rom Nedemek Acaba.
    BU Arada Ben Bu Omniayı 2 Yıldır Çözemedim. Ne NAvigasyon Çalışıyo. Ne Netten Video İzleyebiliyorum.
    Sadece ALO Olarak Kullanıyorum. Oyun Yükleyemiyorum Ayrıca. Beni Çok Sinir Ediyo.
    Biri Bana Moralimi Düzeltecek Bişeyler Söyleyebilirmi Acaba
    Bİde Bu Rom Nedir Onuda Unutmayın Sİze Zahmet.
    Saygılar...

rom telefonun işletim sistemidir, bu telefon herşeydir, herşey nedemektir, yapamayacağın şey yok demektir, ne istiyorsan yaz, ona uygun programlar verelim, romude değiştir, bak bakalım senin omnia ne oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

quote:

Orijinalden alıntı: operion

selam arkadaşlar,

usb kablondan, pc nin usb çıkışına, antivirüs programından, storage kartın durumuna, her şey ama her şey etkiler, ben ilk rom attığımda standart xp işletim sistemli laptop ile denemiştim ve sonuç serviste gözümü açmak olmuştu, sonra pc yi formatladım ve tertemiz oldu, sorun hiç çıkmadı

Dreamnej, valla usb kablo aynı, bilgisyar aynı, işletim sistemi aynı, pc de ki bütün yazılımlar aynı... daha önce denediğim zamanla şimdiki zaman da herşey aynı ve bu şekilde romu yükledim oldu

• Device : I900 - 8 GB Black
    • ROM : M2Dv2 Omnia7s Ed. Build 23662.5.3.6 (LG) beta1 (18/06/2010)
    • OPINIONS : Rom inanılmaz derecede stabil * Radyoda flatcast RSS bilgisi gelmiyor * Phonex de SIM karttaki kişiler standartta kapalı settingsten mutlaka açılması gerekiyor. * M2D sevmeyenler artık hiç sevmeyecekler diyebilirim, kullanımı gerçekten zaman alıyor ve zor. * GPRS/GPS/Wi-Fi tatmin edici derecede sorunsuz * Pil süresi klasik Pdhee romlarımdan alışık olunan düzeyde, daha mı iyi, daha mı kötü karar veremedim. * Bu forumda duyduğum güzel cümlerlerden biri ile sonuç olarak şunu söyleyebiliriz; Telefon ile ten uyumu yakalarsa aşık olabilirsiniz :)

• quote:

şuanda müthiş bir arayüz kurmaya çalışıyorum, çözebilirsem hemen paylaşacağım, heyecanlandım valla

Hımm. yine akşama bunlarla boğşacağız desene :))

Orijinalden alıntı: maniac
    quote:

şuanda müthiş bir arayüz kurmaya çalışıyorum, çözebilirsem hemen paylaşacağım, heyecanlandım valla

Hımm. yine akşama bunlarla boğşacağız desene :))

valla 2 tane basarili arsyuz bulduk, doya doya kullanin, fakat dogrusu,infinity nin otm.tus kilidi 2 adim onde goturuyor. wad sbp nin2d si gibi. benim merak ettigim sey ise, krazzy radd rom ne zaman cokecek. cok iyi dsyaniyor. mymobille video cekimi yaptim fakat gosterimi cok hizli yoksa iyi bir rom kaydi yapip size sunacaktim

• Ozaman arkadaşlar Benim Telefon Azcık Renklensin.
    Biri Bana Bişeyler Önersin. Güzel Bi Tema Rom MOm Falan
    Tabi NAsıl Kuruluyo Falan Onuda Söyleyin Ha. Ben Pek ANlamamm

Orijinalden alıntı: Mr.Abraham

Ozaman arkadaşlar Benim Telefon Azcık Renklensin.
    Biri Bana Bişeyler Önersin. Güzel Bi Tema Rom MOm Falan
    Tabi NAsıl Kuruluyo Falan Onuda Söyleyin Ha. Ben Pek ANlamamm

samsung modam ve activsync yükle, usb kablo ile omnia ve pc yi eşleştir, tüm yedeklerini al, simkartına zarar gelmez merak etme, fakat sim kart veya başka bir yerde şifre ,pin vs olmasın, tüm yedeklerini aldıktan sonra beğeneceğin bir rom bul (imzamdaki romu tavsiye ederim) ve indir, pc de inen romu çalıştır, yeni bir ekran açılacal format deviceyi işaretle, start yazısı sönük olacaktır, omnia da başlat-ayarlar-system den hard reset (fabrika ayarlarına) gel
    hafıza kartı- büyük hafıza 8/16 gb lık alan, ve ana hafızayı formatla, en son ana hafızayı formatla, omnia kapanıp tekrar açılırken, pc deki start yazısı aktif(koyu renk) olacaktır, starta bas ve romun kurulmasını bekle, job done yazısı çıkınca rom yükleme işi bitmiş demektir, usb kablonu çıkart ve omnia da ki ayarlarını yap, 2-3 defa omnia reset atabilir, (benim romu kurarsan ekran beyaz ekranda kalınca ekranın üstüne dokun başlat olan yere), tüm ayarlarını yaptıktan sonra gereken şeyleri öneririz, öncelikle romu kur...

• quote:

rom telefonun işletim sistemidir, bu telefon herşeydir, herşey nedemektir, yapamayacağın şey yok demektir, ne istiyorsan yaz, ona uygun programlar verelim, romude değiştir, bak bakalım senin omnia ne oluyor
    Video kamera ayarlayıp şu çalışan omnina yı çekiçle ezme anımı çekeyim internette yayınlayayım. başka kimse almasın. voip çalışmıyor.
  • inşallah, tek temennimiz bu, kendi beceriksizliğini telefona atıyorsunya buna da pes yani, voip hakkında hiç bir bilgi ve deneyimimiz yok ki sana yardımcı olalım, bu teknoloji senin elinde olduğu için sen çözeceksin, çözüncede burada paylaşacaksın ki başkalarıda bu bilgiden nemalansın. ısrarla telefonu neden kullanmaya çalıştığınıda anlayamıyorum yani, sat gitsin, madem seni bu kadar üzüyor, sağlığına yazık, sat 100-150 tl ye, kırana kadar birinin işine yarasın, ben hemen 150 tl veriririm yani, nasıl olsa bi işe yaramayan bir telefon

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet2050

quote:

Video kamera ayarlayıp şu çalışan omnina yı çekiçle ezme anımı çekeyim internette yayınlayayım. başka kimse almasın. voip çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamnej -- 23 Haziran 2010; 22:46:02 >

• ahhh ah ahmet ah bu hayat değil bu şartlar değil de sen bizi kanser ettin yaw:)
    HER AN DEĞİŞİK:)
  • nejat bu KRAZZY sana ödül vermez se yazıklar olsun ona derim şahsen :)

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

bu meyanda da yeni omnia aldım sebebi ise mikaelin ekran ve kapağını sıfırladım bir de baktım ki ses titreşim. ve restart tuşları çalışmıyor kendime kapağı bari koyayım dedim bu sefer de bende kamera çalışmadı tuhaf bir durum 2 miz de sıfırladık makineleri anlıyacağınız durum bu yani özüyle 2 telefon bosdum ama nasıl eh onu sormayın bende bilmiyorum :(

şimdi ne durumdalar, tamir edebildinmi bari,birde kasalar nasıl kalitelimi, yoksa sonradan takıldığı belli olacak kadar dandikmi

geç gördüm özür ... kasaların orjinali ve yan sanayi var bence 2 side kaliteli sıfırladık derken elimizdekileri bir şekilde sattık yeni sıfır aldık cihazları mikaelin. ki garantili benimki ise siyah kasa spot mikaelinki ise beyaz kasa
    ama ekran başa döndüm gene eski nesil ekran sanırım üstünde kalın bir naylonu var şimdilik çıkarmadan kullanıyorum ya da belki çıkarırım ince lerden takarım fark edecektir..
    haaa bir de doğubank da 500 tl ye 16 lık omnia var bilginize siyah kasa .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 24 Haziran 2010; 1:16:01 >

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.