30)i900DXIA2v2b SPB Mobile Shell (5/Feb/2009) updata version Clean COOK ROM http://www.mediafire.com/?4znzun5ijta http:/****.com/files/1940 ... PBOptimv2b.rar.html
34)i900DXIA5 PV20A WM 6.5 OS (05/March/2009) http:/****.com/files/205369700/i900DXIA5_PV20A.rar
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus33
dreamnej alakan için teşekkür ederim verdiğin linkten programı indirdim ama kullanmayı beceremedim.Nasıl kullanacağım konusunda yardımcı olurmusun.Dokunmatik ekran değişimi için servise göndereceğim tel defterini bir türlü yedekleyemedim.Teşekkürler
...MyMobile123_06152008freeware..bunu forumda bulup tlf nuna yukle ve serial yerine senin msn giris ısmın ve sıfrenı gır yonergelerı takıp edersen b.sayarına dııl ana sorvıra butun muzık..resım..kısıler ..vs.vs.vs yuklıyebılır ve b.sayarından dıledıgın zaman tekrar tlfnuna ıstedıgını gerı yuklıyebılırsın bu ıslem kesınlıkle saglamdır ıstersen b.sayarını boz bılgılerın aynen msn gıbı bozılmıycaktır
quote:
olur da eski romlara bakalım derseniz hepsi omnia i900 icin
anlamadım yani eski rom yuklememmi gerekio bunun için
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus33
dreamnej alakan için teşekkür ederim verdiğin linkten programı indirdim ama kullanmayı beceremedim.Nasıl kullanacağım konusunda yardımcı olurmusun.Dokunmatik ekran değişimi için servise göndereceğim tel defterini bir türlü yedekleyemedim.Teşekkürler
MY PHONE
Telefon rehberini Live hesabınıza online yedekleme :D
Üstteki siteden CAB dosyası indiriniz, ardından kurunuz. My Phone uygulaması live pasaportunuzu soracak. Bilgilerinizi girdikten sonra, Yedeklenmesini dilediğiniz seçenekleri seçip SYNC diyoruz..
aşağıdaki siteye girelim..
http://myphone.microsoft.com Alttaki Sign In butonuna basalım! Tekrar pasaport bilgilerimizi girecez.. continue diyelim :D
Gelen ekranda telefon rehberi, calendar, sms'lerimiz.. herşeyin yedeklendiğini göreceksiniz. Dilersenizm anuel olarak da site aracılığıyla yeni lkişiler ekleyebiliyorsunuz.
Yeni ROM kurduktan sonra tek yapmanız gereken şey pasaport bilginizi girip sync demek.. Backup programına ihtiyacınız bile yok :D
NOT: Uygulamanın bir de premium özellikleri var! Bunlar omnianın çalınması halinde, telefonun yerini belirlemeniz ayrıca da rehber dahil kişisel tüm bilgilerinizin uzaktan silinmesi gibi bir özellik! Böylece kişisel bilgileriniz hırsızlar tarafından ele geçirilemeyecek..
Çok güzel bir uygulama. Sadece Winmobile 6 sürümleri ile çalışıyor.
Orijinalden alıntı: hbkaya
olur da eski romlara bakalım derseniz hepsi omnia i900 icin
anlamadım yani eski rom yuklememmi gerekio bunun için
hayır bu sadece 1 paylasımdı sorunuza cevap diil ...ayrıca ben orıya baktım bunu bızım yapabılıcegımız 1 sey dııl gıbı bence sız baska prolara 1 bakın
nen rar dosyayı pc de aç iksini beraber yükledim, çıkan iki dosyayı omnia da ana hafızaya kuracaksın
Ancak yapabildim de, göze batar bi değişiklik hiç olmadı touchpadde 1kblık birşey di mi? Acaba yanlış mı yaptım? Sadece kuruyoruz?
SADECE GECE ÇEKİMLERİNDE FAYDASI VAR, AMA AYARLARDAN GECE ÇEKİM MODUNA GETİRİNCE AKTİF OLUYOR, AYNI IŞIKTA YÜKLEMEDEN ÖNCE ÇEKTİĞİN RESİMLE, YÜKLEDİKTEN SONRAKİ ÇEKTİĞİN RESİMİ PC DE KARŞILAŞTIRINCA ORTAYA ÇIKIYOR, AMA ÖYLE BÜYÜK FARKLAR YOK,BENCE EN İYİ KAMERA ORJ ROM DA Kİ İDİ
Ben touchpad owerlock u kasdettim yani attım telefona bastım yüklendi dedi, ama bir fark olmadı?
quote:
Orijinalden alıntı: berq219
Ben touchpad owerlock u kasdettim yani attım telefona bastım yüklendi dedi, ama bir fark olmadı?
TOUCHPAD OWERLOCK ekrana bir faydası olduğunu bizde farketmedik, ama opera mini de bir fark yarattı, sayfalar daha hızlı açıldı, herhangi bir kararsızlık yaratmadığı içinde her roma yüklüyorum, faydası tartışılır olsa bile
Teşekkürler dreamnej baya uğraştırdı ama becerdim.Orjinal rom sıkıntısı hiç boş alan kalmıyor haliyle yüklemedede sorun çıktı.Bende servisden gelir gelmez artık cancanlı romlardan birini yükleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: dreamnej
quote:
Orijinalden alıntı: maxim
quote:
quote:
quote:
Pcden kontrol için hangi programı kullanıyorsunuz?
eyv. abi daha önce indirdiğim sürekli hata veriyordu umarım bu işe yarar.
Bağlanmadı bi türlü, resetledim olmadı, usb modunda denedim olmadı her defasında telefonu resetleyip yeniden deneyin uyarısı veriyor, bende mi bi yanlıslık var acaba?
MY MOBİLR İ PC YE indir, omnia yı pc ye usb ile bağla ve activsync senkron olduğunu gör, sonra mobeleri pc de çalıştır ( kur) , hepsi bu kadar, yapman gereken bir şey yok, bu esnada gözün omnia da olsun sensen onay isteyebilir
sonuç yok maalesef
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bağlanmadı bi türlü, resetledim olmadı, usb modunda denedim olmadı her defasında telefonu resetleyip yeniden deneyin uyarısı veriyor, bende mi bi yanlıslık var acaba?
MY MOBİLR İ PC YE indir, omnia yı pc ye usb ile bağla ve activsync senkron olduğunu gör, sonra mobeleri pc de çalıştır ( kur) , hepsi bu kadar, yapman gereken bir şey yok, bu esnada gözün omnia da olsun sensen onay isteyebilir
sonuç yok maalesef
nasıl yapıyorsun ne yapıyorsun anlamadım, inan omnia yı kullanmak bu programı çalıştırmaktan çok daha zor, çalıştırmak için hiç bir şey yapmıyorsun, programı pc ye kur yeter, bu esnada omnia usb ile bağlı olsun, inan başka hiç bir şeye gerek yok, pc de ekranın altına saat yanına mymobilerin ikonu çıkacak, ona sağa tıkla auto connect işaretlidir zaten, connect e bas ,artık bağlısın
ryrzy nin son verdiğim 28230 romlarda NODATA yerine bunu koymuş, manillalar v2 değil (yani ana ekranda hava durumu yok) 4 romu da kurdum, sonra normal 28230 kurarak yola biraz devam etmeyi düşünüyorum,
sonuç yok maalesef
nasıl yapıyorsun ne yapıyorsun anlamadım, inan omnia yı kullanmak bu programı çalıştırmaktan çok daha zor, çalıştırmak için hiç bir şey yapmıyorsun, programı pc ye kur yeter, bu esnada omnia usb ile bağlı olsun, inan başka hiç bir şeye gerek yok, pc de ekranın altına saat yanına mymobilerin ikonu çıkacak, ona sağa tıkla auto connect işaretlidir zaten, connect e bas ,artık bağlısın
:) abi anlamayacak bişey yok size sormadan önce de öyle yapıyordum sorduktan sonrada oyle yaptım pc de problem olsa gerek, not connected uyarısı veriyo sürekli cihazdan da hiçbir onay falan istemedi.. ben belki başka bi yolu vardır diye sordum yoksa demekki benim pcde var bi problem.. neyse abi bu konuyla meşgul etmeyeyim sizi başka bi programla denerim olmadı.
maxim iletim sistemin ne, birde başka usb girişine bağla omnia yı, bu sorun yaratacak bir program kesinlikle değil, eğer omnia ile pc senkron olabiliyorsa kesinlikle bağlanır, omnia dan herhangi bir onay istemeyebilir bunda sorun yok. sana resimli anlatımı çıkaracağım 1 saat sonra bakarsın tekrar foruma
Xp sp2, cihaz aktive sync de bağlanıyor, mymobiler de çalışıyo ama bağlanmıyor not connected diyor bağlanmaya çalışınca.
quote:
Xp sp2, cihaz aktive sync de bağlanıyor, mymobiler de çalışıyo ama bağlanmıyor not connected diyor bağlanmaya çalışınca.
aslında işlemin doğru gibi görünüyor, ben yinede resimli anlatım yaptım, olmazsa rom diyebilirim, pc den olma ihtimali çok zayıf, ama imkansız değil tabiiki. bir kontrol et bakalım
Abi benim indirdiğim linkte exe dosyası değil uygulama dosyası var açarken kurulum yapmıyor direk mobiler çıkıyor alt köşede
quote:
Abi benim indirdiğim linkte exe dosyası değil uygulama dosyası var açarken kurulum yapmıyor direk mobiler çıkıyor alt köşede
doğru sen şimdi sağ alttaki my mobileri sil de ve tekrardan mobilerin dosyasındaki ikonu tıkla tekrardan sağa otursun o zaman olucaktır rom değişimlerinde oluyor bu :)