Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran hızalamasında sıkıntıları olanların yapması gereken kucuk ayrıntılar var ....
    hızalama ekranı cıktıgı zaman ortadakıne 1mm kadar noktanın asagısından tıklayın ustte cıkanlara da 1mm ustunden yapın asagıdan cıkanlara da orta nıktanın 1 mm asagısına tıklayın oldugunu goruceksınız......olumlu olumsuz bılgılerınızı paylasın bu konuda ben de dahıl 1 cok kısının sıkıntıları oldu ve oluyorda bu acıklamayla umarım sıkıntılarınız sona erer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopardy

Vie 12 romu kurdum ama rout66 'yı yükleyemiyorum daha doğrusu yükledikten sonra çalışmıyor. Nasıl yapabilirim.

1-2 sayfa önce verilen igo8 linkinide bir türlü indiremedim cepten indiriyorum olmuyor . lütfen rapid'den başka bir link verebilir misiniz.

İshan bey ben bu verdiğiniz vie12 romunu olduğu gibi hiçbişey yapmadan kurdum. Kurduktan sonra yapmamı önerdiğin, yüklemek kaldırmak gereken bişeyler var mı acaba ?

http://resim.donanimhaber.com/m_26653969/mpage_134/key_//tm.htm#34413825
    burayı 1 daha okurmusun bılgın olması acısından.igo8 baska link yok sadece rapid var onu da tlf ndan ındırmenı tavsıye etmem rar olarak gelıcek b.sayarda ındırmen akıllıca olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 6 Kasım 2009; 15:18:12 >

• full olanı
    muhakkak denemenız lazım ayarlarıyla cok seyler yapabılırsınız
    http://rapi-dshare.com/files/303195248/indi.cab.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ishan

quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

ishan kardes birde romların arasında 3 nokta olan yerler olmazsa olmuyor rapidden indiremiyorumuz o boş kalan nokta olan yerler nedir

sadece rapid yazan yazının ortasına - koyuyoruz bunu yapmassak bu forumda ızın olmadıgından yıldız seklınde gorunuyor bu yuzden - koyuyoruz sızın yapmanız gereken ıse orda yazılı lınkı komple kopyalayıp explorer sayfasındakı link yazılması gereken yere yapıstırıyorsunuz sonra da - olanı sılıyorsunuz ve entıer diyoruz bu kadar ....lafın ozu ise soyle linki kopyalıyoruz yukarıya yapıstırıyoruz - yı sılıp enter diyoruz

olmuyor yahu olmuyor liinki kopyalayıp arada ki - kaldrısamda rapidde error veriyor yoksa ben mi yapamıyorum kafayı yiyeceğim yahu

• konusurken karşı sesi çok iyi duyupta kendi sesini iletememe gibi bi problem yaşayan varmı? bende birkaç defa oldu, sorun şebekeden mi telefondan mı bilmiyorum. bu yüzden birçok defa tlfnu kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum buda faturama yansıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxim -- 6 Kasım 2009; 17:00:57 >
  • quote:

ekran hızalamasında sıkıntıları olanların yapması gereken kucuk ayrıntılar var ....
    hızalama ekranı cıktıgı zaman ortadakıne 1mm kadar noktanın asagısından tıklayın ustte cıkanlara da 1mm ustunden yapın asagıdan cıkanlara da orta nıktanın 1 mm asagısına tıklayın oldugunu goruceksınız......olumlu olumsuz bılgılerınızı paylasın bu konuda ben de dahıl 1 cok kısının sıkıntıları oldu ve oluyorda bu acıklamayla umarım sıkıntılarınız sona erer

piksel sorununu, garanti karşılayıp karşılamadığı hakkında bir bilgin(iz) varmı peki..

ve bu sorun ileride bana daha büyük sıkıntılar yaşatırmı ?

( bu arada hizalama sorununu senin yönteminle olmasada çözdüm tşk. ishan)

bu sorunuda çözmek için sık sık hizalama yapmayı tavsiye ediyorum... bir sürede bu yöntemi deniycem. sonuçlarını bildiririm ...

• quote:

Orijinalden alıntı: maxim

konusurken karşı sesi çok iyi duyupta kendi sesini iletememe gibi bi problem yaşayan varmı? bende birkaç defa oldu, sorun şebekeden mi telefondan mı bilmiyorum. bu yüzden birçok defa tlfnu kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum buda faturama yansıyor.

bu ayarları yapın ve netıceyı bıze bıldırın

*#0002*28346# tuşla

Menu --> talking --> handset

MPBST(22): + 24 dB yap
    TX : - 3 dB yap
    Menu -->> apply
    ve çıkın
  • DXIA5 e döndüm tekrar, 15 gün çile çektikten sonra yeniden bu romda karar kıldım, shell 3 lede gayet temiz çalışıyor, touch screen süper birde owerlock yapınca müthiş,ses ve kamera da iyi, wifi,bluetooth çok iyi, ishan bey sen bu romu neden tutmuyorsun anlamadım, illaki bir bildiğin vardır , merak ettim, pil bile ısınmıyor. sanırım telefondan telefona romlar farklılık gösteriyor,romu yükledikten sonra
    nod32 virüs
    nodata
    sorelplayer
    diamond tv
    camera owerlock
    skyfire
    sbp shell3 wm longlife yüklüyorum memory 70 ,free41 my storage 7800mb , storage card 945 free (1gb kart) kalıyor.
    romun hızı çok iyi takılmada yok, şu ana kadar kullandığım en verimli rom diyebilirim,
  • fotoğraf çekiminde sorun var. Fotoğrafı çekiyorum. Çektikten sonraki her zamanki gibi direk fotoyu gösteriyor. Fakat fotoyu gösterirken "ok" diyip çıktıktan sonra, o fotoyu bir daha hiç bi şekilde açamıyorum.. Telefonda kameranın kısmından girip de fotoya bakmak isteyince, "unable to read this file" yani dosya okunamıyor diyor. dosya gezgininden gidip de fotoyu bulup açınca da, "unable to open this type of jpg file." yazıyor. fotoyu bilgisayara atsam bile, bilgisayarda da açılmıyor.

yani telefon düzgün olarak foto kaydedemiyor sanırım. Videolarda sorun yok. Ama kaç gündür fotoğraf çekemiyorum. Gerçi çekiyorum da, çektikten sonra açamıyorum. Fotoğrafın çektikten sonra normal olarak, düzgün gözükmesi, daha sonraysa hiç bir şekilde hiç bir ortamda açılamaması tuhaf açıkcası.

Soft reset yaptım. Düzelmedi. Kamera yazılımını güncelledim. Düzelmedi. Belki hard reset'te düzelir. Ama hard reset yapmak istemiyorum. Bir çözüm yolu bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxim

konusurken karşı sesi çok iyi duyupta kendi sesini iletememe gibi bi problem yaşayan varmı? bende birkaç defa oldu, sorun şebekeden mi telefondan mı bilmiyorum. bu yüzden birçok defa tlfnu kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum buda faturama yansıyor.

bu ayarları yapın ve netıceyı bıze bıldırın

*#0002*28346# tuşla

Menu --> talking --> handset

MPBST(22): + 24 dB yap
    TX : - 3 dB yap
    Menu -->> apply
    ve çıkın

dediğiniz şekilde ayarladım, bahsettiğim problem arasıra meydana gelen bişeydi bi kaç gün kullanıp neticeyi bildiririm.. ayrıca bu şekilde kulaklıktan alınan sesi yukseltme imkanımız varmı acaba?

• ..dreamnej ..tutmuyorum demedım sadece sıralamada 2 ncı sırada dedım yanlıslık olmasın o rom da saglam fakat benım dedıgım romda saglam ısınma da yok sarjı da ıyı benım ıcın 1 ncı sırada olan ..SK002 DXID1 2605_5..bu 1 ara bunu da dene bakalım o zaman 1 daha gorusuruz ..ayrıva tlf dan tlf na farklılıklar oluyor ıslemcılerın yapıldıgı ulkelere gore farklılıklar var haklısın
  • dediğiniz şekilde ayarladım, bahsettiğim problem arasıra meydana gelen bişeydi bi kaç gün kullanıp neticeyi bildiririm.. ayrıca bu şekilde kulaklıktan alınan sesi yukseltme imkanımız varmı acaba?

DAC(0C) -4.5 (Değiştirilecek değer 0)
    SPK(02) -3 (Değiştirilecek değer 1.5)
    MPBST(22) +12
    RBST(14) +0
    RVOL(12) 21 (Değiştirilecek değer 24)

Ayarları yapınca Menu'den Apply tuşuna basıyoruz. Diğer ayara geçmek için sol alttaki back tuşuna basıp ana ekrana geri dönüyoruz.
    Sağ alt köşeden Menü seçeneğine tıklayın. NORMAL'e ve daha sonra HEADSET'e tıklayın. Kulaklıklardan gelecek ses düzeyini ayarlayacağız.
    Ayar açıklamaları Handset ile aynı.

DAC(0C) -1.5 (Değiştirilecek değer 0)
    Hp(04) -12 (Değiştirilecek değer 0)
    MPBST(22) +24
    RBST(14) +20
    RVOL(12) -1.5 (Değiştirilecek değer 1,5)
    *#0002*28346#
    ..........1 nci sayfadan gereklı bılgıler mevcut......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 6 Kasım 2009; 18:40:59 >

• arkadaşlar selamlar

ilk olrak ishan abi yine iyi bilgiler vermişssin. ellerine beyin gücüne uğrasına sağlık

bugün foruma arkaaşlara bir şeyler katmakta geciktim. biraz formu okudum arşiv edilecek linkleri hemen kaydettim. :) bugün 20lik diş çekimi vs işler vardı anlayacağız doktor hastane vs işler. bu arada sizleri aile kardeş abi gördüğüm için paylaştım. hata ise affınız ola .

6,5 v4 deneyen var mıydı memnun kaldnız mı benim sonm kurduğum romlar hep ufak tefek problemli. son kurduğum rom da arama yaparken sesi dışarıya veremediğimi farkettim. regeditten bir ayarı falan mı var. karıştırmaya fırsatım olmadı. romcular da rom yazıyor hep eksik eksik yaw

6,5 v4 ü de deneyeceğim. bende ishan abi gibi 6,1 e mi dönsem ne yapsam ya da ilk kurduğum 6,5 v1 süperdi uzun süre prbsiz kullanmıştım hayırlı diyelimde v4 iyi rom çıksın.

bu arada varsa sorusu sıkıntısı olan arkadaşlar göndersin elimizden geldiğince yardımcı olalım...

ozan

• ben kullandım 6,5v4m klasöre iyi diye not almışım ama 2 gün kullandım, pil süresi vs test edemedim, ama ısınma yoktu onu iyi biliyorum, birde yanlış hatırlamıyorsam m2d idi benm kullandığım, o sebeple sildim, sonta lite yükleyecektim, 6,1 lere geçtim, sonra tekrar yüklenecekler arasında yerini almış bir rom
  • aslında yeni 6,5 romların bir çoğunu sadece IP satırının üçlü değilde ikili olması sebebi ile siliyorum, statik IP yazmak imkansız mesela 192.168.1.13 yazmam gerekiyor 192 yazmak imkansız ya 19 yazacaksın yada 92 hertürlü denedim olmuyor, belki regeditten düzelir biraz karıştırdım ama bulamadım
  • 23081 İLE İLGİLİ BİR NOT, kamera tuşu masa üstüne konmuş,yani kamera tuşunuz boşta kalıyor, başka bir kısa yol atayabilirsiniz
  • 6.1 de istediğiniz gibi oyniyabilisiniz 6.5 lerde biraz bu konuda sıkıntı var 6.1 de de sıkıntılar var tabii ki fakat 6.5 lerle kıyaslandığında 6.1 ler çok masum kalıyor size tavsiyem hepsini deneyin ancak o şekilde güzeli kötüyü anlarsınız (aynen benim gibi )ben sıkılmıya başladım çünki 6.1 rom bulamıyorum kalmadı galiba 6.5 denediğim yeniler de de takılmalar var eskiler nisbeten daha iyi
  • nacizane acemice 7 8 rom kurdum 6.5 rv 4 kurum olmadı vie12 güzeldi ama cok fazla program vardı ve cok gec acılıyordu ben ara sıra telefonu kapatan biriyim son kararım su oldu Khuanchai_IF1_21001 çünkü sade ve hzılı bir rom benim için bu tip cep pc si diyeceğim bu tip aletlerde hız zaten cok fazla porgram kurmuyorum işte office launcpad longlife gibi az ve özporgram kuruyorum o yüzden ben bunda karar kıldım ishan abime de sonsuz tesekkurler bu arada
  • hayirli olsun cok guzel 1 tercih yarin ben de donerim belki ona ......ekran hassasligi su zamana kadar en iyilerinden daha iyisini gormedim bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_z_y_y

arkadaşlar selamlar

ilk olrak ishan abi yine iyi bilgiler vermişssin. ellerine beyin gücüne uğrasına sağlık

bugün foruma arkaaşlara bir şeyler katmakta geciktim. biraz formu okudum arşiv edilecek linkleri hemen kaydettim. :) bugün 20lik diş çekimi vs işler vardı anlayacağız doktor hastane vs işler. bu arada sizleri aile kardeş abi gördüğüm için paylaştım. hata ise affınız ola .

6,5 v4 deneyen var mıydı memnun kaldnız mı benim sonm kurduğum romlar hep ufak tefek problemli. son kurduğum rom da arama yaparken sesi dışarıya veremediğimi farkettim. regeditten bir ayarı falan mı var. karıştırmaya fırsatım olmadı. romcular da rom yazıyor hep eksik eksik yaw

6,5 v4 ü de deneyeceğim. bende ishan abi gibi 6,1 e mi dönsem ne yapsam ya da ilk kurduğum 6,5 v1 süperdi uzun süre prbsiz kullanmıştım hayırlı diyelimde v4 iyi rom çıksın.

bu arada varsa sorusu sıkıntısı olan arkadaşlar göndersin elimizden geldiğince yardımcı olalım...

ozan

V4 neo yu uzun süre kullandım.gayet başarılıdır. sadece hava durumunda no internet yazması sinirimi bozduğundan kullanmadım.

ishan SK002 de ki resim kalitesi sence kötü değilmi?

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.