Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: capricornus

1.solitaro: hepimizin bildiği eski bir oyunun ppc versiyonu
    2.sms chat: omnia ve winterface uyumlu.mesaj geldiğinde aiphone gbi ekranın ortasında gösteriyor.kayarak kullanılabiliyor.
    3. s2u2: arayanı tam ekran gösteriyor ve sağa no - sola yes olarak kayarak cevaplandırılıyor.

Bu iphone benzeri tuş kilidini nasıl çalıştırıyoruz arkadaşlar?
    Ayrıca da indirmiş olduğum videolardan bazılarını ben media player aracılığıyla aktarmaya çalıştım, ama media player sürekli olarak videoları atlayayıp encode etmedi.
    Sonuçta bir tane bile çalışmadı! Kullanabileceğim başka bir program var mı ?
    Yada yöntem ?

Teşekkürler

BU S2U2 programı veriğim rar içinde var onu kur
    ayarlarında walpaper kısmında charger seçeneği var orada always seçersen bu görüntü olur.
    normalde sadece şarj ederken çıkar.
    öbür sorununu anlaymadım

http://www.ac-s2.com/ bu linkten indir ücretsiz yazılımlar

• sprite backup programını kaldırmak istiyorum fakat ne program kaldırdan nede activesync den ekle kadırdan olmuyor. ihtiyara bi yardım!
  • valla update yapar yapmaz türkçe yamasını yükledi.

yarı türkçe oldu gene.

klavye değişmiş çok rahat yazılıyo artık elle.
    onun dışında ne değişiklik var acaba henüz göremedim. heralde daha stabil falan çalışıyodur. kitlenme yoktur inşallah.

---------------------------------------------
    [

güle güle kullan,
    ekran hassasiyet ayarı yok fakat tahminimce ne kadar çok ram boş kalırsa o kadar duyarlı oluyor.

birde rom türkçemi ? yoksa gene yamamı var
  • Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bilgi almak istiyorum benım yeni aldığım SAMSUNG İ900 OMNIO 16 gb son günlerde bir takım hatalar veriyor TSKSCHEDULE.EXE VE WİNDOWS/ ALARMWATCHER EXE Yürütülemiyor diye bunlar ne hatasıdır ne yapmam gerekiyor şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler saygılar.
  • Arkadaşlar JUHJ2 ROM u kurdum henüz tecrübe ettiğim şeyler çok değil ama ilk izlenimlerim sanırım epeyce bir süre rahat edeceğiz henüz update edelim 1 saat oldu eksik bir program göremedim herşey yerli yerinde klavyelerde extra bazı özellikler gelmiş firmware update sonrası ilk sayfada belirtilen komutla fotoğraf makinası yazılımınıda güncelledim kalite belirgin şekilde arttı.. bunlar dışında şimdilik söyleyebileceğim bişi yok ama operadaki takılma düzelmiş bende öyle bir sorun vardı eski JUHH2 de şimdi yok.. herşey güzel görünüyor şimdi eski yazılıma kurduğum yazılımları tekrar kuracam herkese hayırlı updateler update toplam bende 5 dk. sürdü sürmedi

Kolay Gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedobey

Arkadaşlar uzun zamandır beklenen orjinal türkiye rom u samsung un sitesinde türkiye adıyla çıktı,
    http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp
    JUHH' yazarak ben romu indirdim akşama da yüklemeyi deneyeceğim takıldığım konular olabilir yardımlarınızı bekliyorum. inşallah herkes için hayırlı olur.

Ben de JUHH yazarak indirdim ama versiyonum DXHH1 ve yükleme sırasında kafadan "sürümü kontrol edin" hatası verdi..

• JUhh2 romunda arkaplan ışığı bir süre sonra açılmıyordu, yeni JUHJ2 romunda bu giderilmiş; dünden buyana ekranım henüz kararmadı:D, klavye değişmiş, fabrika ayarlarının ismi sıfırla olarak değişmiş birde 4 yönlü fare işleminde titreşim kalkmış yada ben bulamadım. ekran hassasiyeti sanki biraz daha iyi gibi, şimdilik benim farkına varabildiklerim bunlar.
  • Selamlar Samsungun sitesinden bunu indirdim

i900JUHJ2_updater_XP.exe sanırım bu en son yayınlanan garantiyi bozmayan ROM değil mi?

Şu an yüklü olan sürüm benim

Versiyon
    PDA : i900JUHH2/JUHH'
    Phone: i900JVHH2

Yani ben sürümü yüklemeliyim değil mi ?

birde TSKSCHEDULE.EXE VE WİNDOWS/ ALARMWATCHER EXE Yürütülemiyor diye hta veriyor.

Yeni ROMu yüklesem düzelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eup -- 10 Ocak 2009; 12:27:53 >
  • walla bu kadar emek ayakta alkışlanır klawyen dert görmesin
  • arkadaşlar merhaba sizleri uzun süredir takip ediyorum güzel bir forum sitesi sizden bir yardım isteyecem üstadlar bende i900 kullanıcısıyım İnesoft Phone 4 cab. programı my storenın ıcıne atıp kur,urmak ıstıyorum kurarken işlem yarılara kadar gelıp hata verıyor ve kurma ıslemı gerceklesemıyor bende Insaoft Phone 4.1 i denedim aynı hatayı verıyor ama başka ca. dosyalarını kurabılıyorum neden acabı yardımcı olursanız sevınırım saygılarımlan...
  • sürekli o hatalar bende de çıkıyordu. aslında çok önemli değil.

rom update ile geçicektir.

quote:

Orjinalden alıntı: eup

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bilgi almak istiyorum benım yeni aldığım SAMSUNG İ900 OMNIO 16 gb son günlerde bir takım hatalar veriyor TSKSCHEDULE.EXE VE WİNDOWS/ ALARMWATCHER EXE Yürütülemiyor diye bunlar ne hatasıdır ne yapmam gerekiyor şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler saygılar.

• Hızlandı sanki bu update ile.. inşallah böyle devam eder.

kamera gerçekten artık ne çekiyosa onu gösteriyo sanki. eskiden hani ilk önizlemede güzel gözükürdü sonra çamura dönerdi..şimdi sanki o ortadan kalkmış.
    klavye çok harika olmuş. artık hatasız yazabiliyorum !

beğendim..emeği geçen herkese teşekkür.

quote:

Orjinalden alıntı: fischerturk

Arkadaşlar JUHJ2 ROM u kurdum henüz tecrübe ettiğim şeyler çok değil ama ilk izlenimlerim sanırım epeyce bir süre rahat edeceğiz henüz update edelim 1 saat oldu eksik bir program göremedim herşey yerli yerinde klavyelerde extra bazı özellikler gelmiş firmware update sonrası ilk sayfada belirtilen komutla fotoğraf makinası yazılımınıda güncelledim kalite belirgin şekilde arttı.. bunlar dışında şimdilik söyleyebileceğim bişi yok ama operadaki takılma düzelmiş bende öyle bir sorun vardı eski JUHH2 de şimdi yok.. herşey güzel görünüyor şimdi eski yazılıma kurduğum yazılımları tekrar kuracam herkese hayırlı updateler update toplam bende 5 dk. sürdü sürmedi

Kolay Gelsin...

• tekrar slm arkadaşlar Inesoft Phone 4 yükleme sırasında verdıgı hata su Error while loading Caller ID bu ne

demek ve nasıl çözebilirim .saygılarımlan...
  • Arkadaşlar samsung un sıtesınde arom sadece uptade yapıyorsunuz bunu yapmanız içinde telefonu ilk aldıgınızda kullanılan romun olması gerek ama onemli olan yer burası

http://www.omniaturk.com/forum/

sitesinden arkadaslar bu telefonu romu duzenlemısler yanı romunun ne olursa olsun bunu yukleyebılıyorsunuz.
  • Elimde çok güzel polimer kılıf var arkadaşlar link imzamda. Bir tanede ben kullanıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: pygocentrus35

quote:

Arkadaşlar VCD formatında bir çok film mevcut elimde ama OMNİA da çalışmıyor.Çevirici program felan mı kullanıyorsunuz?
    (Örn kabadayı 2 bölüm vcd...Kullandığım coreplayer,tcpmp,media player da çalıştıramadım.Çok lazım...)

Lütfen bir cevap bekliyorum değerli omnia sahipleri.

1 Allahın kulu şu soruya bir çözüm bulamadı mı ?

• Dostlar merhaba 4 aralik itibari bende omnia satin aldim sizlerin onerisi ile ilk defa herhalde bir tek bende sorun cikarmadi nazar degdirmeyin zopalarim ha.Rusya(moskova) da yasiyorum.Toshiba almayi planliyordum ki bir arkadasim bunda daha cok ozellik oldugunu soyledi ve bunu aldim(890 ytl yaklasik)Ben aldigimindan beri ne internet ne wi-fi ne de bluetooth ile bir problem yasadim yersiyonum PUHJ2 RUSCA.Rom update yapmayi dusunuyorum ama bundan daha iyi olacagini sanmiyorum.Ekran sahane zaten programlarim kurulu oldugu halde su anda hafiza 33.12mb program 54.5 tek sorun su ki cok gulecekseniz sms geldigi zamanki ses aramada gelen sesden daha az ve sms okusam bile bu ses devam ediyor 3-4 defa arama red tusuna basarsam boyle kesiyorum.FOrumda boyle bir problem yasayan 89 sayfada yok.Ben ilkim ve nasil bir oneride bulunuyorsunuz?Gps muazzam igo kullaniyorum ama yasadigim yerdeki metroyu degilde bir istasyon sonraki metroyu gosterdi dellendim :) neyse bu arada bi rus gordum forumda rezil etmis turkcemizi bana yonlendirebilirsiniz.Gerci bu sayfaya gelene kadar micimdan ter geldi sabah 5lere okudum ve offline internetten sayfalari laptopa cekiyordum hep.Sinavlardan ancak bu zamanlarda bosluk bulabildim.Sabirlar diliyorum ve sorumun cevabini bekliyorum sizlerden

• quote:

Arkadaşlar VCD formatında bir çok film mevcut elimde ama OMNİA da çalışmıyor.Çevirici program felan mı kullanıyorsunuz?
    (Örn kabadayı 2 bölüm vcd...Kullandığım coreplayer,tcpmp,media player da çalıştıramadım.Çok lazım...)

Lütfen bir cevap bekliyorum değerli omnia sahipleri.
    -----------------------------------------------------
    1 Allahın kulu şu soruya bir çözüm bulamadı mı ?

Pocket DivX Encoder diye bir program var. Onunla avi formatına çevirip, izleyebilirsin.

Kolay Gelsin . .

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO

Dostlar merhaba 4 aralik itibari bende omnia satin aldim sizlerin onerisi ile ilk defa herhalde bir tek bende sorun cikarmadi nazar degdirmeyin zopalarim ha.Rusya(moskova) da yasiyorum.Toshiba almayi planliyordum ki bir arkadasim bunda daha cok ozellik oldugunu soyledi ve bunu aldim(890 ytl yaklasik)Ben aldigimindan beri ne internet ne wi-fi ne de bluetooth ile bir problem yasadim yersiyonum PUHJ2 RUSCA.Rom update yapmayi dusunuyorum ama bundan daha iyi olacagini sanmiyorum.Ekran sahane zaten programlarim kurulu oldugu halde su anda hafiza 33.12mb program 54.5 tek sorun su ki cok gulecekseniz sms geldigi zamanki ses aramada gelen sesden daha az ve sms okusam bile bu ses devam ediyor 3-4 defa arama red tusuna basarsam boyle kesiyorum.FOrumda boyle bir problem yasayan 89 sayfada yok.Ben ilkim ve nasil bir oneride bulunuyorsunuz?Gps muazzam igo kullaniyorum ama yasadigim yerdeki metroyu degilde bir istasyon sonraki metroyu gosterdi dellendim :) neyse bu arada bi rus gordum forumda rezil etmis turkcemizi bana yonlendirebilirsiniz.Gerci bu sayfaya gelene kadar micimdan ter geldi sabah 5lere okudum ve offline internetten sayfalari laptopa cekiyordum hep.Sinavlardan ancak bu zamanlarda bosluk bulabildim.Sabirlar diliyorum ve sorumun cevabini bekliyorum sizlerden

selam, ayarlardan: sesler: altta uyarılardan sms sesini değiştir yeniden başlat düzelmesi gerekir. denedi isen aklıma sadece vito tecnolojinin sms chat programı geliyor ( iphonedaki kadar şık ve kullanışlı) dene olmazsa haberleşelim
    hoşçakal

• arkadaşlar linki yeniledim

http://rapid share.com/files/182067657/apps_by_capricornus.rar.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricornus -- 11 Ocak 2009; 14:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.