Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda verilen igo8 omnia yı nasıl yüklküyoruz içinde exe dosyası yok
  • Omnia iyice inceledikten sonra harika bir makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsushita -- 28 Kasım 2008; 16:32:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spektra

yukarıda verilen igo8 omnia yı nasıl yüklküyoruz içinde exe dosyası yok

2577 isimli klasörün içindeki "autorun" dosyasına tıkla kurulum kendiliğinden başlar.
  • ya arkadaslar bir turlu çözemediğim bir problem var. bu flash problemini yaşayan sadece ben miyim? bir arkadaşımız birinci sayfadaki bir romla düzgün çalıştığını söylemiş, bunu telefonla gelen orjinal romda yapmanın bir yolu yok mudur? bu sonuçta yazılıma bağlı bir hata değil mi flash desteği sağlayan bir browserla bu iş çözülmez mi ve böyle bir browser var midir? ustalardan yardım bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcanga -- 28 Kasım 2008; 14:35:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bcanga

ya arkadaslar bir turlu çözemediğim bir problem var. bu flash problemini yaşayan sadece ben miyim? bir arkadaşımız birinci sayfadaki bir romla düzgün çalıştığını söylemiş, bunu telefonla gelen orjinal romda yapmanın bir yolu yok mudur? bu sonuçta yazılıma bağlı bir hata değil mi flash desteği sağlayan bir browserla bu iş çözülmez mi ve böyle bir browser var midir? ustalardan yardım bekliyoruz

FlashLite3.1 isimli programı omnia ya kurarsanız flash problemsiz çalışır.

veya "Net Front Browser" tarayıcısını yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horon -- 28 Kasım 2008; 14:56:59 >
  • capricornus
    selamlar tekrar,bu ikonların altına klasör koyabilirmiyiz,mesela my storage içinde oluşturduğum bir wallpaper klasörü var ama klasörü seçtiremedim

bir de bu kısayol atamayı tam anlamadım,yardımların için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: horon

quote:

Orjinalden alıntı: bcanga

ya arkadaslar bir turlu çözemediğim bir problem var. bu flash problemini yaşayan sadece ben miyim? bir arkadaşımız birinci sayfadaki bir romla düzgün çalıştığını söylemiş, bunu telefonla gelen orjinal romda yapmanın bir yolu yok mudur? bu sonuçta yazılıma bağlı bir hata değil mi flash desteği sağlayan bir browserla bu iş çözülmez mi ve böyle bir browser var midir? ustalardan yardım bekliyoruz

FlashLite3.1 isimli programı omnia ya kurarsanız flash problemsiz çalışır.

veya "Net Front Browser" tarayıcısını yükleyin.

bu forumun ilk sayfasında da, erdem üstatın () sitesinde de bulamadım flash lite 3.1 i, sizde varsa çok zahmet olacak ama yükleyebilir misiniz lütfen? şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: horon

quote:

Orjinalden alıntı: spektra

yukarıda verilen igo8 omnia yı nasıl yüklküyoruz içinde exe dosyası yok

2577 isimli klasörün içindeki "autorun" dosyasına tıkla kurulum kendiliğinden başlar.

yukarda verilen igo8 omnia dosyasında böyle bir autorun dosyası yok acaba eski proğramın içinemi atılıyor bu yeni verilen proğram
  • japoncayı yüklediğimden beri telefonun kitleme tuşu çalışmıyor eğer hard reset atarsam acaba yüklediği route 66 silinirmi? teşekkürler.

• Arkadaşlar omniaturk forumunda şu an mesaj yazabilen var mı? Karekter sınırlaması sorunu devam ediyor mu?

• o * m * n * i * a * t * u * r * k
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfunomnia

Arkadaşlar **** forumunda şu an mesaj yazabilen var mı? Karekter sınırlaması sorunu devam ediyor mu?

• maalesef dosyaları atayamıyoruz.
    açıkçası zamanım olup bakamadım, biraz uğraşmak lazım ( belki klasörün ink uzantılı kısayolunu oluşturup atanabilir )

kısayol atamadan kastın nedir? biraz daha açarsan iyi olur
    kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: blue3421

capricornus
    selamlar tekrar,bu ikonların altına klasör koyabilirmiyiz,mesela my storage içinde oluşturduğum bir wallpaper klasörü var ama klasörü seçtiremedim

bir de bu kısayol atamayı tam anlamadım,yardımların için sağol
  • arkadaşlar şu flash lite ın son sürümü var mı kimsede çıldırmak üzereyim şu flash meselesi yüzünden

edit: siteye yüklenmiş ama bunu yükleyince samsung widget gidiyormuş, ki denedim ve gittiğini gördüm. bir tane netfront browser bulup yükledim ama o da göstermedi videoyu onda da adobe flash player ın son sürümünü yükleyin diyor. videoları görüntüleyen bir browser var mı kimsede acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcanga -- 28 Kasım 2008; 19:43:46 >
  • slmlar

touchflo 2d yüklü telefonumda...
    photos kısmındaki resimler my documents altındaki
    my pictures kısmındaki resimleri gösteriyor...

my storage kısmındaki resimlerin ekranda görülmesini istiyorum.
    registry ayarlarından bakmama rağmen
    kısayolu my storageye yönlendiremedim...
    yardımcı olabilecek varmı?
  • YARDIMMMM telefona hard reset attım kapandı açılmıyor şarj almıyor ne yapmma lazım?
  • AŞAĞIDA heps burada dan bir yorum var: hoşuma gitti, paylaşmak istedim :) özellikle 10-15 şarkı alması demesi ve kordon ibaresi çok hoşş.

YORUM:Ben kullanamadım
    Cihazı çıkar çıkmaz satın aldım. Ancak 3 gün kullanabildim. %20 eksiğine sattım. Ekrandaki karakterler çok küçük. Eğer gözlük kullanıyorsanız, Telefon çaldığında arayanı görmek için gözlük takmalısınız. Ekrandaki dokunmatik komutlara dikkatli dokunmalısınız. Parmağınızı biraz kaydırırsanız başka bir komuta kumanda edebilirsiniz. Cihazın kalemi kordonla cihaza bağlı. Cihaz üzerinde bir yuvası yok. Kullanmak hiç pratik değil. Cihazın hafızası (8GB) 16GB deniyor ama 10-15 şarkıdan fazlasını yüklemek mümkün değil. Hafıza her halde fotoğraf için. Harici karta yüklediğiniz şarkılardan da ancak 15-20 şarkılık PLAY LIST yapabiliyorsunuz. Tamamı bir seçimle çalınmıyor. Ben devamlı SAMSUNG Müşterisiyim. SAMSUNG favori telefonum, ama malesef bu ürün SAMSUNGun en başarısız ürünü.

• abimiz telefonu atarak tutarak kötülemiş :) en ilginci de telefonun hafızası söylendiği gibi 16 gb değil 8 gb açıklaması olmuş :) çok talihsiz açıklamalar bunlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

YARDIMMMM telefona hard reset attım kapandı açılmıyor şarj almıyor ne yapmma lazım?

kardeş telefonun şarj cihazı ağrızalanmış olabilir bende gecende telefonu bi türlü sarj edemedim meger sarj cihazım bozulmuş.hard reset atarken kapansa bile rom dan tekrar kurulum yapması lazım bu şekilde telefon şarj almama yapmaz bir kontrol et.
  • Aynısı benimde başıma geldi.2 makinadada aynı rom vardı.Biri inanılmaz hassatı.

quote:

Orjinalden alıntı: Nitem_Lore

quote:

Orjinalden alıntı: alperiyibicer

bunun sebebi cok acik her ne kadar seninkiyle ayni rommus gibi gozuksede arkadasin telefonu fransadan aldigi icin helede orange dan aldiysa onlar romlari upgrade ediolar.ben orangedan aldim ve ilk romdan memnundum yani en azindan herkesin sikayet ettigi sorunlar yoktu.
    yinede daha iyi bilen bir arkadas varsa daha detayli anlatir...

quote:

Orjinalden alıntı: Nitem_Lore

quote:

Orjinalden alıntı: naady

Birisi Demişki Yeni ROM'u Yükleyince Daha İyi Fotoğraf çekiyordu fakat sonra ; Kamera'yı Yenileme Kodunu Yazdım. Kötü çekmeye başladı demiş.
    Yapiym mi bu kodu ?

ben burda da okumadım duymadım da daha kötü olan. ama bi sayfa önce bi örnek verdim aynı donanıma aynı romu çaktık benim foto kalitesi daha iyi, donanım olaya etkiliyor.
    BU ARADA EK BİR NOT.
    arkadaşla telefonları yan yana koyduk *#0*# yapıp servisten touch screen ayarlarına girip bi test edelim dedik
    aynı makinalar,
    aynı romlar vs. tabiii
    ama ilginçtir bariz şekilde onun ekranı daha yumuşak ve daha hassas,
    yani budefa onun ekran daha kaliteli dokunmatik. bariz şeklde hardware farkı var.
    kalemi bastırınca onunkinin daha yumuşak olduğu görülüyor.

sonuçta samsungun aynı makinede farklı malzemelerden üretimi olduğu kanaatine vardım. ilk denemelerini belki türkiyeye kaktırmışlardır
    fıransızlara yememiştir tabi, heriflere özel fransızca rom bile yapmışlar bizimki gibi yamayla türkçe olması gibi değil.

Hocam yanlış anlamışşın alet fransadan ama biz burada Lite ROM Çaktık 2 makinada aynı rom oldu. Hardwarede farklılıklar var yani.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.