Şimdi Ara

Samsung Odyssey oyuncu monitörü kavisi bir kenara bırakıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kavisin aslında kötü değil, sevenleri için bir alternatif sunuyor. Lakin kavisli bir panel üretecekseler ışık sızması ve ıps glow olayına çok dikkat etmeleri lazım. Artık direct lede, geçip şu ışık sızması belasından uzak durulması gerek.

-Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın. //-Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden, hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da.
  • Kavis gelecegin teknolojisi. 27 inç ekran aldıgınız zaman ekranın en köşe sag ve sol taraflarına bakarken kafanızı çevirmek zorunda kalıyorsunuz öküzün trene baktıgı gibi. 27 inç 1000r kavisli ekran aldıgınız vakit en ufak bir kafa çevirme hareketinizde ekrana hakim olursunuz. Bu sebeple kavis 27 inç ve üstü için çok gerekli. Dikkat ederseniz online FPS oyuncuları 24.5 inç'den yukarı ekran almıyor. 27 inç düz ekranda CS:GO gibi FPS oyunları oynayamıyorlar ekrana tam hakim olamadıkları için. 27 inç kavisli CS:gO nasıl olur bilemem ama en azından kafanızı düz ekrana göre fazla saga sola çevirmeden kullanırsınız kavisli ekranda.

Birde bunun 32 inç ve 34 inç ekranları var. 34 inç düz ekran alsanız çok uzaktan oturmanız gerekecek ve dogru uzaklıktan otursanız bile ekranın en köşe sag ve sol tarafına bakarken çok fazla boynunuzu hareket ettirmek zorunda kalırsınız. Kavisli ekranlarda bu durumlar yaşanmaz. Kavisli ekran hem konfor hem gerekliliktir düz ekran eski bir teknoloji ve saglıksız 27 inçden sonra.

• Kavis denemedim ama monitorlerde iyi olabilecegi kanaatindeyim. TV'lerden uzak dursun ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Kavisli monitör kullanan biri kolay kolay düz panele geçemiyor. Ben uzun bir süre kavisli panel kullandıktan sonra düz panel kullandım bir kaç hafta, monitör arkaya doğru kavisliymiş hissinden kurtulamadım bir türlü... 

Yalnız kavisli monitörde ışık sızması olayı çok can sıkıcı olabiliyor.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.