Şimdi Ara

Samsung Odyssey G6 0.03 Ms 2K 240 Hz Oled Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
5
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung Odyssey G6 0.03 Ms 2K 240 Hz Oled Monitör

16.02.2025 tarihli vatan faturası mevcuttur. Şubat ayı içerisinde servisten ekran ve anakartı değişti. (güç paneli hariç). Servis raporları mevcut. (Ekranda yırtılma vardı.)

480 HZ oled aldığım için satılık. Herhangi bir kusuru yok. Sapa sağlam ürün.

Takas düşünmüyorum. Hızlı satış için fiyat uygun. Kutu içeriği tam.

Ürün 480 hz alındıktan yani garantiden geldikten sonra 2 hafta kadar kullanıldı sonra kutuya kaldırıldı. Şuanda kullanılmıyor kutuda duruyor.

Fiyat 20000 ₺ > 19000 ₺ > 18000 ₺

Son olup takas veya indirim yoktur.

Bulunduğu konum: Ortaca / Muğla

@nmkyldrm nickli üyeye dikkat edin. Alışveriş yapmayın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• İnç bilgisini göremedim?

sorunsuz alım yaptıklarım: Heretique (psp 3004) İktyas (samsung 2494hs) theblackfx (Razer Lycosa - Thermaltake Flare pad) hiachi (2 adet Logitech cordless rumlepad 2) arda355 (Razer Abyssus special mirror edition) salenko (masaüstü sistem) musta35 (2x2gb ddr2 kingston hyprex 1066 ram) buddah (Intel Q9300) StubB (Inca IL-1022 22) carter17 (xfx hd6870) hsnksy92 (masaüstü sistem) esram30 (experia p) earthofdevil (ps3 fat set) s7ev7e7n (1.5tb samsung hdd) Smalltime (fifa15pc) AvalancHe_86 (3 adet dsl modem) shineon25 (i7 4770k-corsair ddr3 4x2gb ram) pandoras (Thermaltake TR2-500 psu) şoray uzun yolda (Asus VG248QE) Butterflies (Norton Security 2017) (UZUN SÜRE ÖNCE YAZMAYI BIRAKTIM)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.