Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ben satarım, aldığım fiyattan 50 lira kırarak. Üç hafta oldu, herhangi bir sıkıntısı yok, açılış kapanış ve işlem hızları ile ilgili yukarıda yazdım, performansı çok çok iyi. Satma sebebim de yurt dışına çıkabilirim bu sıralar, laptopu tekrar Türkiye'ye geleceğim vakit almak istiyorum, öncelikle telefon ve tablet alacağım.

Faturalı, Vatan'dan alınma falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Aslında ben satarım, aldığım fiyattan 50 lira kırarak. Üç hafta oldu, herhangi bir sıkıntısı yok, açılış kapanış ve işlem hızları ile ilgili yukarıda yazdım, performansı çok çok iyi. Satma sebebim de yurt dışına çıkabilirim bu sıralar, laptopu tekrar Türkiye'ye geleceğim vakit almak istiyorum, öncelikle telefon ve tablet alacağım.

Faturalı, Vatan'dan alınma falan.

3000 bine filan olmami :-P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben indirime girsin diye 2 hafta bekledim, girmeseydi 3300 liradan ikinci elini alacaktım 3 aylık ve yurt dışı olarak. Valla 3000 liraya satmam, yani bundan önce satmak zaten aklımda yoktu ama şimdi sizin mesajınızı görünce "Aslında satsam fena olmaz." diye düşündüm. 3400 liraya aldım, 3325 liraya en son satarım diyeyim. Sıfırı ile bir farkı yok.

Piyasada 3400 liradan satılsaydı, açık konuşayım, ben de satmazdım. Ama para ihtiyacım çok olsaydı 3200 liraya falan verilirdi ama piyasada da 3400 liraya satılmıyor, 3600-3700 :) Umarım bulursunuz da sıfır alırsınız.
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np700g7c-s01tr-np700g7c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gtx675m-ddr5-173-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61664
    burda indirimle 3400tl

• Varsa hemen alın, yine stoklarda yok da sitesinde gösteriyor olabilir. Ben de bu fiyata almıştım, güzel fiyat.

Edit: Stoka gelince haber ver yazıyor, yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 14 Ekim 2012; 22:46:58 >
  • quote:

Varsa hemen alın, yine stoklarda yok da sitesinde gösteriyor olabilir. Ben de bu fiyata almıştım, güzel fiyat.

Edit: Stoka gelince haber ver yazıyor, yok sanırım.
    Arkadaşlar karar verme aşamasındayım ve daha önceki sayfaları okumama rağmen net bir şeyler oluşmadı aklımda. N56VZ almayı düşünürken bu cihazla karşılaştım ve kafam karıştı. Öncelikle laptop da oyun sınırlı ama zaman zaman da olsa kafa dağıtmak için iyi olacaktır benim için. Mesela Fifa Pes vs bunları en üst ayarlarda uçuk Fps lerde oynatacaktır muhakkak. Çıktığında zamanım olmadığı için oynayamadığım Skyrim var birde. Bunda her iki cihazda en üst ayarlarda çok fark olmadan oynatabiliyor. Asus 10 15 Fps az şekilde elbet. İleride çıkacak oyunları hesaba katarsak kaç yıl götürür bilemiyorum. Beni 4 -5 yıl rahatlıkla götürebilecek bir cihaza ihtiyacım var. Sonrasın da zaten iyi donanımlı masa üstü alır koyarım eve bir tane. Kullanan arkadaşlar beni her hangi bir cihaz tarafına iterse sevinirim. Kararsızlık en kötüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas Greenleaf -- 14 Ekim 2012; 23:01:08 >

• 4-5 yıl götürmekten kastınız çalışması mı yoksa 4-5 yıl sonraki teknolojiden geri kalmaması mı? Gerçi her ikisinin de yanıtını biz bilemeyiz, ben "Götürür tabiî, hemen alın." desem yalan söylemiş olurum. Bunun muhakemesini siz yapmalısınız. Aynı zamanda bir de laptop alıyorsunuz, masaüstü olsa sisteminizi güncellersiniz, upgrade edersiniz da laptopta bu da yok. 4-5 yıl götürsün diye şu anın teknolojisiyle hiçbir şey alamazsınız.

Sizi 4-5 yıl götüren bir bilgisayar örneklerseniz bize, daha doğru tavsiyede bulunabiliriz.
  • quote:

4-5 yıl götürmekten kastınız çalışması mı yoksa 4-5 yıl sonraki teknolojiden geri kalmaması mı? Gerçi her ikisinin de yanıtını biz bilemeyiz, ben "Götürür tabiî, hemen alın." desem yalan söylemiş olurum. Bunun muhakemesini siz yapmalısınız. Aynı zamanda bir de laptop alıyorsunuz, masaüstü olsa sisteminizi güncellersiniz, upgrade edersiniz da laptopta bu da yok. 4-5 yıl götürsün diye şu anın teknolojisiyle hiçbir şey alamazsınız.

Sizi 4-5 yıl götüren bir bilgisayar örneklerseniz bize, daha doğru tavsiyede bulunabiliriz.

Götürmesinden kastım sizin de dediğiniz gibi 4-5 yıl sonra ki teknoloji ile arasında uçurumlar olmasın. Mesela Hp DV6 serisinden bir pc almıştım 4. yılına girmekte artık oyun yönü yok laptop da. Ama diğer tüm işlevler hali hazırda çok iyi tabi klasik HP ısınma sorunu dışında. Ayrıca diğer sözlerinize de hak veriyorum bu cihazlar şans faktörünün yanında temiz kullanıma paralel ömürlere sahipler. Ama şunu çok net söyleyebilirim her şey yolunda giderse 2015 yılında çıkacak ve çok yüksek performans gerektirecek oyunlar harici bir Fifa yada Pes oynatmasını beklerim. Yada ben yanlış düşünmekteyim.

• Bu oyun leptopudur kimse kesin 4-5 sene götürür diyemez çünkü oyun sektörü ne şekilde gelişeceğine bağlı buna göre kart teknolojiside değişiyor,bu leptopta fhd çözünürlülükte oyunları ultra ayarlarda oynatabilen bir kart kullnılmış ama seneye çıkacak oyunların bazılarında bu kart ultrada yeterli olurmu zor ama yüksek ayarlarda oynar en kötü 3 sene yüksek ayar seviyesinde götürebilir sonrası bilinmez ama oyun performansı 5 sene sonunda yüksek ayar bilemediniz orta ayar seviyesinde de olabilir o günkü teknoloji bunu belirleyecek.fifa,pes gibi oyunları uzun süre ultra ayarlarda oynatacak bir makine çünkü sistem gereksinimi yüksek oyun değiller bugün bile fifa2013 'ü ortalama 250fps lerde oynatıyor uzun süre yeterli gelecektir.
  • Yeni üye oldum bir sorum olucaktı..2 gün önce bimexten aldım ama sarjı ne kadar gidiyor balance modda ? sadece internete girerek program yüklemeyle full şarjda 2 saat zor görüyor bende bu normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Bu oyun leptopudur kimse kesin 4-5 sene götürür diyemez çünkü oyun sektörü ne şekilde gelişeceğine bağlı buna göre kart teknolojiside değişiyor,bu leptopta fhd çözünürlülükte oyunları ultra ayarlarda oynatabilen bir kart kullnılmış ama seneye çıkacak oyunların bazılarında bu kart ultrada yeterli olurmu zor ama yüksek ayarlarda oynar en kötü 3 sene yüksek ayar seviyesinde götürebilir sonrası bilinmez ama oyun performansı 5 sene sonunda yüksek ayar bilemediniz orta ayar seviyesinde de olabilir o günkü teknoloji bunu belirleyecek.fifa,pes gibi oyunları uzun süre ultra ayarlarda oynatacak bir makine çünkü sistem gereksinimi yüksek oyun değiller bugün bile fifa2013 'ü ortalama 250fps lerde oynatıyor uzun süre yeterli gelecektir.

Sizde haklısınız tabi oyun sektörü çok değişken. Bu cihazda bulunan ekran kartı en iyilerden birisi ama günümüzde dahi bazı oyunlara ultra ayarlarda yetersiz gelebilmekte. Örnek olarak World of Tanks v8, Guild Wars 2, Sleeping Dogs vs. Diğer yandan bazı oyunlar Amd ekran kartlarına yatkınken bazıları da Nvidia ekran kartlarına. Dediğiniz gibi 2-3 yıl sonra orta ayarlarda oynama imkanı sunabilir derecede olabilecek bir cihaz. Fifa Pes gibi basit sistem gereksinimlerinde de zorluk çıkartmayacağı şuan ki Fps değerleri açıkça göstermekte. En mantıklısı o zaman Asus N56VZ olacak gibi benim için. Çünkü 3-4 oyun anca oynayabileceğim ve Skyrim de 15-20 Fps hesabı yapmadan yüksek ayarlarda oynamayı kabul edebilirim. Tabi diğer yönlerini karşılaştırmıyorum yoksa Samsung üstünlüğü o kıstaslarda da bariz ortada ama benim için ehemmiyetli konular değil. ( Ekran, Kasa vs ) Fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas Greenleaf -- 15 Ekim 2012; 1:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shaker3535

Yeni üye oldum bir sorum olucaktı..2 gün önce bimexten aldım ama sarjı ne kadar gidiyor balance modda ? sadece internete girerek program yüklemeyle full şarjda 2 saat zor görüyor bende bu normal mi ?

3-4 kez doldur boşalt yapın pil tam performansına ulaşır daha sonra batarya üzerinde fişe takılı kullnın fazla doldur boşalt uygun değil,ekran parlaklığını düşük seviyede tutun yüksek parlaklıkta fazla güç tüketir fişte kullnırken tam performans kullnılabilir,birde samsung'un sitesinden destek bölümünden sürücüleri güncelleyin firmware yazan bölümden bios'u güncelleyin pilin ve sistem performansının artıığını göreceksin ekran kartınıda nvidia sitesinden güncelleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 15 Ekim 2012; 1:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: shaker3535

Yeni üye oldum bir sorum olucaktı..2 gün önce bimexten aldım ama sarjı ne kadar gidiyor balance modda ? sadece internete girerek program yüklemeyle full şarjda 2 saat zor görüyor bende bu normal mi ?

3-4 kez doldur boşalt yapın pil tam performansına ulaşır daha sonra batarya üzerinde fişe takılı kullnın fazla doldur boşalt uygun değil,ekran parlaklığını düşük seviyede tutun yüksek parlaklıkta fazla güç tüketir fişte kullnırken tam performans kullnılabilir,birde samsung'un sitesinden destek bölümünden sürücüleri güncelleyin firmware yazan bölümden bios'u güncelleyin pilin ve sistem performansının artıığını göreceksin ekran kartınıda nvidia sitesinden güncelleyin.

pil için öyle yapıcam umarım daha da uzar süre.. tüm güncellemeleri yaptım bios,ekran kartı,windows falan.. programları çok yavaş kuruyor donma yok ama çok yavaş ilerliyor tüm programlarda.. aynılarını centrino işlemci, 2 gb ramli 5 yıllık makina daha hızlı kuruyor denedim.. pc ile ilgili herşeyin sorunsuz çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim ..

• Sistem güncellesin 5 senelik makine yanında sinek kalır lafı bile olmaz aygıt yöneticisinde her şeyin kurulduğundan emin ol,test programıyla tets yapmanı isteyeceğim mesela 3dmark 6 ve 11 testi yap sistem performansıyla alakalı windows derecelendirmesini dikkate alan biri değilim ama sen bir yap sisteme kaç puan veriyor 5.9 olması gerekir oda hdd'den dolayı okadar veriyor.ekran kartını denetlemek için gpu-z programını kur,bellek ve anakart gibi parçaları test etmen için cpu-z programı hdd bencmark testi için hd tune programını kurabilirsin.
  • Merhabalar. 3DMARK 11de stok ayarlarda 3672 çıktı sonuç gayet memnunum bundan.Daha sonra msi afterburner ile 700 mhz'e oc yapmak istedim ama core clock kısmına 700 diyorum kendisi 653 mhz'e sabitliyor her seferinde.O şekilde de 3830 çıktı sonuç.Acaba dedim test sırasında 700 mhz'e çıkardımı kendisi ama monitörden baktığımda maksimum 653 e çıkmış hep.Nasıl 700 e sabitlicez bunu ?
  • arkdaslar np700 ile asagidaki linkdeki pc nin farklari nelerdir ben cozemedim 2 gun sonra linkdeki pc yi isvecden alicam ama simdi bu konuyu gorunce kafam karisti

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

arkdaslar np700 ile asagidaki linkdeki pc nin farklari nelerdir ben cozemedim 2 gun sonra linkdeki pc yi isvecden alicam ama simdi bu konuyu gorunce kafam karisti

http://shopping.blocket.se/Samsung_700Z7C-S02_1392028759.htm?cg=111200&k9993=Samsung&k10138=5&k13347=5&k24097=4&k24097=5&k11151=Intel_Core_i7

Tam olarak nesini benzettiniz ki marka dışında:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarimlari ayni ozellikleride neredeyse ayni samsungun bi modele s01 s02 diye birsuru alt model cikarttigi icin kafam karisti farkliliklari nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Tasarimlari ayni ozellikleride neredeyse ayni samsungun bi modele s01 s02 diye birsuru alt model cikarttigi icin kafam karisti farkliliklari nedir?

İlk gözüme çarpanlar ekran kartı ve harddiski. Tabii daha iyi bilenler baksın söylesin ama iki notebook arasında biraz fark var gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.