Şimdi Ara

Samsung np550p7c-t01tr ikinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.Bu model laptobun ikinci el fiyatı ne kadardır?Ekran kartı oyun oynamaya ne kadar müsaittir? PS,autocad tarzı programlarda nasıl bir performans gösterir?Bu işin ustası arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ7 işlemci barındırdığı için çizim, render vs. gibi programlarda, randıman babında iyi denilebilir. Ekran kartı biraz düşük olsa da fena sayılmaz. Yalnız uzun vadede yetersiz kalabilir, oyun vs. için. Kalite babında da fena sayılmaz ama oyunlarda ve çizim vs. gibi programlarda yük bindiğinde, soğutması ne derece randımanlı olur bilmiyorum. Kullanıcı bölümü veya ilgili konulardan araştırırsanız, bilgi edinmeniz açısından iyi olur. İkinci eli de ortalama , 1350-500 tl civarında eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

İ7 işlemci barındırdığı için çizim, render vs. gibi programlarda, randıman babında iyi denilebilir. Ekran kartı biraz düşük olsa da fena sayılmaz. Yalnız uzun vadede yetersiz kalabilir, oyun vs. için. Kalite babında da fena sayılmaz ama oyunlarda ve çizim vs. gibi programlarda yük bindiğinde, soğutması ne derece randımanlı olur bilmiyorum. Kullanıcı bölümü veya ilgili konulardan araştırırsanız, bilgi edinmeniz açısından iyi olur. İkinci eli de ortalama , 1350-500 tl civarında eder.

Pek kullanıcısı yok sanırım forumda ana başlığı yok. Bu ekran kartı ne ayarlarda ne tür oyunlar oynatabilir?Çizim, tasarım programlarında sorun olmaz diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel oyunları ; düşük,orta-yüksek ve karışık ayarlarda oynatabilir. Çizim programlarında da sorun olmaz muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung RV511-S04TR 1100TL???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.