Şimdi Ara

Samsung NP370R5E-S07TR İnceleme / Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
6
Favori
10.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Sabit diske Sata 2 demiş ama?
  • Karakaos kullanıcısına yanıt
    anakart hem SATA 2 hemde SATA 3 destekliyor. fiyattan kısmak için bu sabit diski koyuyorlar. SSD disk taktığın zaman bu bilgisayar uçar. saniyede 550 mb okuma hızı ve 520 mb yazma hızına ulaşabilir. anakartın özellikleri aşağıdadır.

    http://ark.intel.com/tr/products/64345/Intel-BD82HM76-PCH
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Anladım. Öyleyse çok alınası duruyor bu makine

    Bir alt modelini teknosada inceledim klavye ve ekran dandik gibi geldi gerçi biraz ama bu fiyata olsun o kadar diyor insan
  • Karakaos kullanıcısına yanıt
    bir alt modeli derken herhalde İ3 işlemcili modelini dediniz ? ekran yansımasız olduğu için sizin gözünüze dandik gelmiştir. güneş ışığı altında diğer ekranlara göre daha net gözükür. laptop fiyatlarının düşmesinin nedeni akıllı telefon ve tabletlerden kaynaklanıyor.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    S05 miydi S06 mıydı şuan hatırlamıyorum. O yüzden i3 mü i5 mi bilemeyeceğim ama ekrandan kast ettiğim mesela beyaza doğru açılan bir resimde beyazın tonları dalga dalga belli oluyordu, göze batıyordu yani. Kast ettiğim buydu. Yoksa mat ekran konusunda haklısınız tabi.
  • fbli1kan kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, aynı üründen aldık fakat AMD Catalyst'e sağ tıkladığımda sadece Intel HD4000 gözüküyor. Ama bilgisayar derecelendirmesi yaptığımda 6.6 Puan aldı. Normal gibi duruyor.

    Neden Değiştirilebilir grafikler arasında geçiş yapamıyoruz?
  • Arkadaşlar skorlar normal mi acaba?

     Samsung NP370R5E-S07TR İnceleme / Kullanıcıları
  • Notebook, apu arasında gidip geliyorum. Gerçi suan kullandıgım 4 yıllık r522 hatrına, yeni notebook ta bakıyorum. Bu model mediamarkt 1400tl segmentinde alınır mı bu fiyata ? alınırsa oyun performansı nasıl ? tavsiye lütfen.
  • Oyun için alacaksan daha iyi model bakman tavsiye ederim sonuçta bu bir ultrabook ve ona rağmen performansı iyi. fakat uzun süre oyun ardından 70-80 dereceyi buluyor.
  • fbli1kan kullanıcısına yanıt
    Ben ardakaşıma bunu beyaz kasasını aldım test ettim başarılıydı.Oyunlarda 70-80 arası böylesine ince kasaya göre çok iyi leptoplar için normal kasası geniş nice makineler 90 dereceye dayanıyor.Ama uzun süreli oyun performansı için 2 sene götürür şimdiki özellikle ağır oyunlarda yüksek orta oynatır hiçbir makine özellikle bu fiyat seviyesinde uzun süreli olmaz lenozo z500 var o bile gt645 olarak çabuk eskir bu leptopların oyun ömrü üst ayarlarda 2 sene.
  • Bu fiyata buna alternatif ürünler z500 ve asus'un k56cb modeli var asus'un işlemci olarak işlemcisi ultrabook işlemcisi ekran kartı 740m olan onlarında fiyatı yüksekti ama 1400 altı mağazalarda olur mu bunlar bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Bu fiyata buna alternatif ürünler z500 ve asus'un k56cb modeli var asus'un işlemci olarak işlemcisi ultrabook işlemcisi ekran kartı 740m olan onlarında fiyatı yüksekti ama 1400 altı mağazalarda olur mu bunlar bilemiyorum.

    Teşekkür ederim ilginiz için, şuan araştırmalarım devam ediyor. Samsung'un bende ayrı bir yeri var. Bu modeli beğendim işçilik, donanım ve tasarım güzel, bilakis optik sürücü yok. Bütçeyi yükselteceğim büyük ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 13 Ekim 2013; 14:09:36 >
  • Oyun işine bakıyorsan bütçeyi biraz daha şişir msi'nin i5 modellerine çıkabilirsin samsung daha yeni modelleri çıkarmadı haswell işlemcili modeller çıktığında ne tür kartlar kullanacak bakacağız acelen yoksa biraz daha bekle istersen hem biraz daha biriktirmiş olursun 2000 tl altı gt740m gibi modelleri çıkabilir veya amd'nin bu kartından daha yüksek modeller sunabilir.Samsung'un şuan için 2000tl seviyesi alacağın modeli gt650m kartlı np550 modeli.
  • Bu bilgisayarı istanbulda 1300 tl nakit.sAMSung garantisinde buldum.Sizler ne dersiniz nasıl ?Yorum çok yapılmamış.Şimdiki kullandığım r522 de siyahları pek alamıyorum.Film vs seyrederken açıyı kaybettinmi bittin.Karanlık sahnede üst taraflar beyazlaşıyor alt kısımlar ise ters renk oluyor..Optik sürücünün olmaması ve 3 usb sinin olması.Sadece 1 adet usb3.0 ın olması kafamı karıştırmadı değil.
  • kullanıcılar nerede yaw
  • Arkadaşlar bu cihazı bugün bir tekno markette gördüm, ellerinde sadece teşhir ürünü kalmış. Görünüşte sadece mavi kapağında ufak tefek çizikler, alt beyaz kasada da olağan gri kirler vardı. Ama özellikleri çok cazip geldi, fiyatı da teşhir olduğu için 1800'den 1200'e düşmüş. Eleman en fazla 3-4 aydır teşhirde olduğunu söyledi.

    Sizce almalı mıyım? Sorun çıkarır mı? Sonradan başımı ağrıtmasın.. Bilgisayarı kitap yazı işleri için kullanacağım, onun haricinde standart internet kullanımı ve bir de oyun olarak pes veya fifa kullanırım. Ne diyorsunuz?

    Tavsiyelerinize göre bugün veya yarın gidip alabilirim. Kalırsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusaktas91 -- 5 Ocak 2014; 4:57:42 >
  • Ertesi gün gittiğimde teşhir ürününü de bulamadım, kapmış götürmüşler...

    Bugün internette 1350 TL'ye gördüm bir de bir mağazada 1500'e gördüm.

    Bir de şu var, bu da 1400 TL idi: PACKARD BELL TV44-HC-611TK

    Bahsettiğimiz Samsung ile bu Packard Bell karşılaştırması yapabilir misiniz? Hangisi daha iyidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusaktas91

    Ertesi gün gittiğimde teşhir ürününü de bulamadım, kapmış götürmüşler...

    Bugün internette 1350 TL'ye gördüm bir de bir mağazada 1500'e gördüm.

    Bir de şu var, bu da 1400 TL idi: PACKARD BELL TV44-HC-611TK

    Bahsettiğimiz Samsung ile bu Packard Bell karşılaştırması yapabilir misiniz? Hangisi daha iyidir?

    Packart Bell Alma nedenleri :

    Tasarımı bence daha hoş olmuş

    Samsung Tercih Etme Nedenleri :

    1. herhangi bir durumda servis kolaylığı
    2. daha yüksek ekran kartı performansı
    3. daha yüksek harddisk kapasitesi
    4. daha kaliteli ekran
  • Arkadaşlar okuyan olursa şayet cihaza SSD bağladım ama SATA II hızında çalışıyor. Ne yapsam SATA III e çıkartamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Ssd modeli nedir? Hddyi söküp yerine taktınız normalde sata3 hızlarını vermesi gerekir? Siz sata2 hızı derken hangi değerlerden bahsediyorsunuz? ölçtüğünüz programın hız grafiklerinin resmini buraya atın.Samsung'un samsung magician programı var onu kurun diskinizi optimize edin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.