Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR Ayrıntılı İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
2
Favori
56.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bios guncellemesi yapmamis yani P04AAL surumunu kullanan hem 7730 un hemde hd4000 driver surumu 8.951.9.3000 surumunu kullanan var mi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Samsung yazısındaki jelatini sökünce izi kalıyor ama sonra geçer En detaylı NP350VC-T01 incelemesi olmuş bende yapmıştım ama detaydan yoksundu biraz benimki.Ben 15-18 tane oyun denedim bilgisayarda sadece sleeping dogs ve saints row 3 zorladı bilgisayarı ikiside açık alanda mediumda bile zor açtı

Teşekkürler arkadaşlar. Eğer sizde oyunlardan ss ler alıp sıcaklık değerlerini gönderirseniz ilk msja eklerim :)

Merhabalar. İnceleme güzel olmuş;ellerinize sağlık. Bende hem oyun hem de diğer bilgisayar fonksiyonlarını kullanabileceğim bir notebook arıyorum,bu ürün dikkatimi çekiyor. Ürün sahipleri olarak size soruyorum "Emre9110 , Darthblast"; sonuç olarak bu ürünü öneriyor musunuz? Veya önermiyorsanız; başka önerebileceğiniz başka ürünler var mı?

• Emre önerebilirim laptoptan genel olarak memnunum biraz fanı sessiz olsa birazda amd driver konusunda daha destekçi olsa hiç düşünme derim :) lenovo z580 lerede bi bak derim 635m li ekran kartı varmış win8li modellerde
  • laptop daha elime geçmedi malesef ama çarşamba günü gelin demişlerdi inşallah yarın gelir daha fazla beklemek istemiyorum
  • quote:

Emre önerebilirim laptoptan genel olarak memnunum biraz fanı sessiz olsa birazda amd driver konusunda daha destekçi olsa hiç düşünme derim :) lenovo z580 lerede bi bak derim 635m li ekran kartı varmış win8li modellerde

bana göre laptop elime geçmedi daha ama fan sesini gözünde çok büyütme önemli olan oyunda nasıl olduğudur.Laptop çok ısınmıyor herkez öle diyor sadece bu laptopu iyi yapan şey ekran kartı modeli yoksa arasan bir sürü bulursun laptop ama dediğim gibi ekran kartı konusunda 1500'e çok iyi bir laptop
  • quote:

Emre önerebilirim laptoptan genel olarak memnunum biraz fanı sessiz olsa birazda amd driver konusunda daha destekçi olsa hiç düşünme derim :) lenovo z580 lerede bi bak derim 635m li ekran kartı varmış win8li modellerde

Önerin için sağol. Nvidia 635m,Amd 7730m den iyi midir? Lenovo ve Samsung un servis kalitesi nasıl? Lenovo yu kötüleyenler duydum...
    Bir de Windows 7 Home Basic te Dvd den film izleme problemi oluyor mu? Çünkü,Starter modelinde CD takınca filmi açmıyor...(Nadiren de olsa film izleyen birisiyim,benim için önemli bir detay o yüzden soruyorum.)
    Son olarak;Windows 8 li cazip modeller var. Ama windows 8 bana karışık geliyor. Ve oyunlarda şimdilik uyum sorunu cıkartabilir diye düşünmüyor degilim... Sizce Windows 8 nasıl?(Bilginiz varsa tabii...)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre889

quote:

Önerin için sağol. Nvidia 635m,Amd 7730m den iyi midir? Lenovo ve Samsung un servis kalitesi nasıl? Lenovo yu kötüleyenler duydum...
    Bir de Windows 7 Home Basic te Dvd den film izleme problemi oluyor mu? Çünkü,Starter modelinde CD takınca filmi açmıyor...(Nadiren de olsa film izleyen birisiyim,benim için önemli bir detay o yüzden soruyorum.)
    Son olarak;Windows 8 li cazip modeller var. Ama windows 8 bana karışık geliyor. Ve oyunlarda şimdilik uyum sorunu cıkartabilir diye düşünmüyor degilim... Sizce Windows 8 nasıl?(Bilginiz varsa tabii...)

7730M daha iyi bir ekran kartı samsung servisinin nasıl olduğunu bilmiyorum.win7 de film izleme sorunu yoq sanırsam.Win8 daha tüm oyunlarla anlaşma yapmadığı için oyunlarda sorun çıkabilir

• quote:

quote:

Win 8 kullanmak zorunda degilsiniz format atin win7 kullanin :-) Bir kac ay sonra gecersiniz tekrar elinizde zaten win8 kodunuz olcak. 7730 iyi bi kart 635m den ama ben olsam nvidia yi tercih ederdim oyle cok aman aman bi fark yok. Birde z580 in ses kalitesi samsungdan daha iyidir diye dusunuyorum ama z580 de ekranda kumlanma sorunu diye bisey vardi duzeldi mi yeni seride bilmiyorum. Win7 home basic kullanmiyorm bn fakat boyle sorunu oldugunu da duymadim. Lenovonun servisinden memnun olanlarda var olmayanlarda sans isidir birazda bu. Samsung nasl bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz faturayı kestirdik ya acaba bunlar telefona falan mesaj atarmı yoksa gidip bizmi bakmalıyız acaba
  • Bende 7670'li model var. Alalı 1 ay oldu. Windows 8'e geçtim. Herhangi bir driver ile uğraşmadım.

Bakıyorum -haliyle- Radeon 7670 sanki kurulmadı, sanki kullanılmıyor. Sitesinden Win8 driver'ı indiriyom, size uygun bir donanım bulunamadı diyor.

Nasıl yükleyebilirim bunu, deneyen var mı? Ne yapmam lazım, çözmedim..

Oyun olarak Diablo 3'ü kurdum, aslında çalıştırdı da sorun gözükmüyor ama aygıt yöneticisinde ve her yerde Intel(R) HD Graphics 4000 gözüküyor.

Ayrıca aygıt yöneticisinde AMD Radeon HD 7600M Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.20) yer alıyor ama ünlem var, durduruldu diyor.

Ne yaparım da HD7670'in driver'ını kurabilirim? Oyundayken oyunu aşağı alıp denedim olmadı, saçma oldu belki de :D
  • Benchmark3d sitesine gidin 12.10 whql surumunu yukleyin yuklemeden once yedek alin problemle karsilasabilirsiniz. Muhtemelen olacaktir win 8 destekli diye biliyorum 12.10 u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya vallaha yeter artık hay kısmetimi yaw laptopu aldık arefeden önce sipariş verdik daha laptop gelecek hay nasıl bişeydir bu yaw nası bişeyse bu teknosa bıktım artık lan kargo ulaşmış diyolar sonra bazen kargolar a.v.m.nin yolunu bulamıyo falan diyolar yaw ne kadar o.ç ler yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf389

quote:

quote:

7730M daha iyi bir ekran kartı samsung servisinin nasıl olduğunu bilmiyorum.win7 de film izleme sorunu yoq sanırsam.Win8 daha tüm oyunlarla anlaşma yapmadığı için oyunlarda sorun çıkabilir

Arkadaşlar bu ürün(np350v5c t01) Teknosa da 1499 TL. Buna benzer Lenovo z580(8gb ram,2gb 630M ekran kartı) Vatan da 1480 TL. Bugun alacagım Sizce hangisini tercih edeyim?

• Senin için boştayken fan sesi rahatsız edici bi etken değilse kesinlikle bu fiyatlarda samsungu seçmelisin
  • quote:

Senin için boştayken fan sesi rahatsız edici bi etken değilse kesinlikle bu fiyatlarda samsungu seçmelisin

10 yıl önce alınan bir masaüstünü kullanıyorum(Sesi tahmin edersiniz). O yüzden fan benim için problem değil.
    Zaten COD ve Battlefield oyunlarını cok fazla kasmadan oynatsın(Pes ve Fifayı saymıyorum zaten) yeter. Gerisi önemli degil...
  • quote:

quote:

Senin için boştayken fan sesi rahatsız edici bi etken değilse kesinlikle bu fiyatlarda samsungu seçmelisin

10 yıl önce alınan bir masaüstünü kullanıyorum(Sesi tahmin edersiniz). O yüzden fan benim için problem değil.
    Zaten COD ve Battlefield oyunlarını cok fazla kasmadan oynatsın(Pes ve Fifayı saymıyorum zaten) yeter. Gerisi önemli degil...

Rahat rahat oynarsın 7730 da full ayarlarda bi test yapıyorum bugün yarın biter amd driverları ile ilgili onları paylaşacağım fps leri ilk msjda görebilirsinz zaten.
  • ya benim alet kart okumuyor ya, sd kart okuma yerine takıyorum tık yok. neden olabilir? sd card için ekstra bir driverda bulamadım ama?
  • Arkadaşlar ben bugun Teknosa dan bu ürünü 1499 TL ye alacaktım fakat ürün Tüm Türkiye de teşhir olarak kalmış. Ve gelecek olmasınında garantisi yok. Bende Vatandan Lenovo z580 aldım (8gb ram,nvidia 630m) fiyatı 1487 lira. İsteyenler o ürünü tercih edebilir...
  • quote:

quote:

quote:

Rahat rahat oynarsın 7730 da full ayarlarda bi test yapıyorum bugün yarın biter amd driverları ile ilgili onları paylaşacağım fps leri ilk msjda görebilirsinz zaten.

Önerin için cok sagol,ama yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü Lenovo z580 aldım. Bakalım,Hayırlısı...

• samsungdan uzak durun derim benim np300e5zs03tr var i5 4gb çok yavaş 1250 ye almıstım 1000 tlik eski pcsim kasa kendim topladımdı amd x4 4gb ramdi samsungu solda bırakır
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.